|
Nu esti logat.
Cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??#1 2007-06-19 23:26:13
cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??Inn perioada 23 - 30 iulie vreau sa merg la mare, problema e ca de pe data de 19 pana pe data de 25 trebuie sa imi vina, asa ca pentru mare mai imi raman foarte putine zile, lucru care nu mi-l doresc. Ce as putea face?? Sa prelungesc luna asta care se termina pe data de 20 iunie si sa imi vina pe 12 iulie pana pe 19??sau sa prelungesc luna viitoare si sa imi vina abia in august???sau cum fac sa vina mai devreme??explicati-mi va rog si mie cum l-as putea intarzia, sau grabi sau ce as putea face astfel incat la mare sa nu am probleme...va rog mult ajutati-ma! si daca fac chestia asta, e posibil sa vina mai mult luna care vine??care sunt riscurile?? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2 2007-06-19 23:35:26
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??Iei anticonceptionale? Offline #3 2007-06-20 01:01:05
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??da. yasmin. de 3 luni www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #4 2007-06-20 02:24:21
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??daca vrei sa il intarzii sau sa sari peste el total luna asta, nu mai face pauza de 7 zile la antibb, si continua sa iei pastile pana in ziua in care vrei sa iti vina , sau pana termini si a 2'a folie.Din cate stiu, s'ar putea sa curga mai mult si posibil mai dureros, dar alte probleme nu sunt. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #5 2007-06-20 08:44:35
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??deci as putea sa continui luna asta cu urm folie doar 2 saptamani, apoi sa imi vina si sa incep normal??ca sa fiu sigura ca nu am probl in perioada aceea??si voi fi protejata in continuare?? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-20 11:03:13
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??exact Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-20 15:10:03
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??multumesc. asa o sa fac. o sa continui 2 saptamani doar si restul le pastrez, apoi incep normal...e bine, nu?? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #8 2007-06-21 11:56:29
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??e perfect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-06-25 08:56:56
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??Acelasi lucru poti sa il faci, indiferent ce tip de anticonceptionale folosesti? De exemplu eu folosesc Triregol si sunt cam in aceasi situatie. Multumesc Offline #10 2007-06-25 11:26:05
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??laura...incearca....sunt fete pe forum care au reusit si cu trifazice.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-06-25 13:14:49
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??Am si eu o prietena care vrea sa-si amane menstruatia cu cateva zile ca deh...mergem la mare . Din pacate nu ia anticonceptionale desi am sfatuit-o . Stiti cumva daca exista alta metoda in afara de antibebe?pastilute ceva?si care ar fi efectele secundare. Va multumesc fetele... Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #12 2007-06-25 13:15:09
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??Daca am luat doar 4 pastile si ma opresc, am vreo sansa sa imi intarzie? Trebuie sa mentionez ca nu imi vine regulat decat cu ajutorul pastilelor. Offline #13 2007-06-25 13:21:56
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??laura...reformuleaza ca nu inteleg nimic. daca opresti pastilele apare menstruatia la citeva zile dupa ultima pastila Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-06-25 14:19:36
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??am si eu o intrebare legata de intreruperea anticc. am intrerupt o luna, dupa care am inceput sa le iau din nou (in prima zi de ciclu) si acum la aproape 2 saptamani de la terminarea ciclului mai am niste scurgeri maronii, e normal? as vrea sa-mi raspunda doctoressa daca se poate si nu numai. multumesc anticipat Ultima oara a fost editat de mihaela80 (2007-06-25 15:00:02) Offline #15 2007-06-25 15:30:08
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??iubirica, s-a tot discutat asta. nu prea exista variante. oricum, nu ar strica sa intrebe un medic ginecolog. Nobody home Offline #16 2007-06-26 14:13:49
Re: cum fac sa imi intarzie??Sau e mai bine sa vina mai devreme??multumesc pentru raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|