|
Nu esti logat.
Informatie#1 2007-06-20 20:35:22
informatiestiu de la doctoressa ca nu se recomanda ca pe perioada pe care iei antibebe sa folosesti laxative sau ceaiuri diuretice. eu iau anticonceptionale si as vrea sa incep o cura cu un detoxifiant pe baza de fructe de soc care printre altele are si efect diuretic. e posibil sa afecteze efectul pastilelor? Offline #2 2007-06-20 23:09:28
Re: informatieSi eu as vrea sa stiu...am baut ceai chinezesc 2 zile (am stat cam mult pe la baie, dar nu in jurul orelor in care se face absorbtia pastilutei...adica am avit ceva probleme numai dupa-amiaza, nu si seara cand o iau). Offline #3 2007-06-20 23:12:12
Re: informatieefcetul scade in cazul in care ai ami mutl de 4 scaune pe zi dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #4 2007-06-20 23:25:47
Re: informatieceaiurile diuretice nu au nimic ...numai laxativele ... si cu ceaiurile ii bai numai daca ai mai mult de 4 scaune moi pe zi ... la fel cum a zis si brunetik it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #5 2007-06-20 23:46:13
Re: informatieEu am evitat sa il beau in apropiere de ora la care iau pastiluta de teama sa nu o elimin (eu o iau seara, am avut "probleme" numai dimineata...la cca 12 ore dupa ce se absorbise). Ultima oara a fost editat de alley (2007-06-20 23:47:26) Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-21 09:01:03
Re: informatieeu am un ceai ptr stomac pe care ar trebui sa il beau plus niste tinktura de echinaceea ptr imunitate,afecteaza anticonceptionalele? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #7 2007-06-21 11:39:05
Re: informatienu, nu afecteaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|