|
Nu esti logat.
Un doctor ginecolog in brasov-2#20 2009-06-22 11:23:49
Re: un doctor ginecolog in brasovsincer s-a enervat vizibil cand i-am aratat ecografia de la dr. vrabii si nu am apucat sa vb tot ce vroiam cu ea. nu sunt clienta fidela a cabinetelor de gineco si nu am mai avut niciodata probleme, poate din cauza asta nu am stiut ce sa intreb... dar sper sa ma lamuresc data viitoare cand merg. to a mind that is still, the whole universe surrenders. Offline #21 2009-06-22 11:44:00
Re: un doctor ginecolog in brasovnu vreau sa te dezamagesc... personal nu am incredere in doctorita asta, desi merge multa lume la ea si e laudata. mamei mele i-a prescris un tratament care nu i-a ajutat la nimic, iar bunicii mele (operata de cancer), i-a prescris niste medicamente contraindicate pt situatia ei. nu stiu pt ce ti-a dat supozitoare, insa de la un medic proctolog stiu ca nu sunt ft indicate supozitoarele, in general. Offline #22 2009-06-22 11:53:45
Re: un doctor ginecolog in brasove al treilea. primul a fost anul trecut la livia antonya, al doilea la vrabii (m-am programat la crystalic pe considerentul ca au conditii ok si medici la fel) si al treilea tot la livia. Ultima oara a fost editat de gaji (2009-06-22 11:54:51) to a mind that is still, the whole universe surrenders. Offline #23 2012-09-06 20:15:56
Re: un doctor ginecolog in brasovBuna tuturor! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|