|
Nu esti logat.
De ce nu ma excit????#1 2007-06-21 23:40:02
de ce nu ma excit????ceau.eu sunt mai nou p aici asa k nus qm sa incep.... Offline #2 2007-06-22 00:03:50
Re: de ce nu ma excit????e f posibil sa fie inhibata avand in vedere ca ar fi si prima data...ai rabdare cu ea, prelugeste preludiu, discuta cu ea si vezi daca e ceva ce o nelinisteste...pana la urma o sa reusiti voi. mami de minuni Offline #3 2007-06-22 16:53:32
Re: de ce nu ma excit????mie mi sa- intamplat sa nu ma excit deloc pt k nu imi statea mintea acolo ....... desi imi facea partenerul sex oral .... Offline #4 2007-06-22 20:25:01
Re: de ce nu ma excit????prima data asa se intampla pt ca mintea ta este concentrata la ce va urma cum va fi,va durea,ce sa va intampla cu mine si tot fel de intrebari trec prin minte ei!asa ca rabdare Offline #5 2007-06-22 21:44:20
Re: de ce nu ma excit????ai rabdare cu ea.muuulta rabdare.eu cu greu am resuit.incerca sa creezi un cadru cat mai romantic.si las-o pe ea deasupra,sa se miste in asa fel incat sa nu o doar prea tare.pt ca fiind tu deasupra probabil ii creezi o stare de teama(asa s-a intamplat la mine) bafta expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-22 22:29:57
Re: de ce nu ma excit????aceeasi problema o am si eu...si ori de cate ori incercam mi se face frik ... stau si ma gandesc mai mult dak o sa doara sau dak o sa fie asa cum vrea prietenul meu...prelungeste preludiul sau asteapta pana se simte ea pregatita...oricum dak va iubiti o sa reusiti succes Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|