|
Nu esti logat.
Dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNE-3#40 2007-11-13 17:04:15
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEla fel si eu:) v-am descoperit cam acum un an , catev aluni m-am multumit doar sa citesc subiectele insa apoi am devenit si eu membru:) si sunt fff fericita:) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #41 2007-11-13 17:07:17
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNE
si daca apare vreo zi e trista happy with him...inlove with him... Offline #42 2007-11-13 17:21:46
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNELa fel si eu..chiar dak nu am nush cate mesaje postate intru aproape zilnic pe forum ,ba chiar inainte de a intra pe mess.Ce chestie ....si chiar imi place..am invatat atatea lucruri importante de aici...numai cuvinte de lauda pt acest forum! Offline #43 2007-11-13 17:27:10
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEwildhoney,la fel e si la mine..site,mess..si am ce face toata ziua chiar e cool aici printre voi Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-13 18:02:48
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEnormal k si eu de`abia astept sa vad ce s`a mai discutat..topicuri noi...schimb d pareri...e tare forumul si e si mai tare pt k suntem , relativ, multe ! #45 2007-11-13 18:17:31
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEpai si eu la fel...am deschis forumul 9 ore pe zi la munca si inca vreo 2 ore acasa N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #46 2007-11-13 18:35:00
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEumm...dap...addicted..si si la mine cam de fiecare data cand sunt la calc...sunt si pe aici...chiar daca nu raspund tot timpul...pt ca consider ca decat sa spun tampenii mai bine i las pe cei ce stiu despre ce vb...in skimb unde am stiut...si am crezut ca e bine cum gandesc...am postat suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline #47 2007-11-13 18:38:17
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEda.e primul lucru pe care l accesez:)prima pagina pe care o deschid,cum sa nu fiu depnedenta? take me as i am or watch me as i go! Offline #48 2007-11-13 18:55:48
asai it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #49 2007-11-13 18:59:47
chiar k asa`i am partial joi si eu stau cu voi si va spionez ce mai scrieti ce mai spuneti ooooooof http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #50 2007-11-13 21:00:46
si eu la fel Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #51 2007-11-13 21:54:55
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEI love it ..... """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #52 2007-11-13 21:59:45
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEda, clar dependenta !! nici nu deschid bine calc si intru pe forum. poate k nu postez de fiecare data, dar cu siguranta citesc. Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #53 2007-11-13 22:01:23
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEeu ce sa mai zic...deschid messu si pagina asta in acelasi timp..stau pe forum cel putin 3, 4 ore pe zi adunate cel putin..e ca un drog Offline #54 2007-11-13 22:03:25
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEe clar, suntem toate drogate si nici nu vrem sa ne lasam "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #55 2007-11-13 22:04:15
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEce e ciudat e ca eu sunt dependenta numai de forumul asta, adica nu le am cu formurile in general...dar asta e cu totul special Offline #56 2007-11-13 22:05:13
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEpai si eu la fel. nu mai sunt inscrisa pe nici un alt forum. cred ca ne-am apropiat de oameni si de asta. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #57 2007-11-13 22:07:13
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEprobabil ca asa e...eu chiar ma simt intre prietene, iar tu m-ai sustinut foarte mult la un moment dat si-mi esti foarte draga. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|