|
Nu esti logat.
In 3? sau tot in 2?#1 2007-06-22 11:33:20
In 3? sau tot in 2?Fetelor ce parerea aveti despre sexul in 3 ? eu una sunt curioasa , dar imi lipseste curajul ca sa zic asa. Si nu cred ca as suporta sa-l vad pe iubi ca face ceva cu altcineva sau el sa ma vada pe mine cu altcineva. Cred ca am o doza de egoism in mine... pentru ca am vb cu el si , dupa cum ma asteptam, i-a suras ideea unei a 3-a persoane ( de sex feminin bineinteles ) ,dar, desi initial ma incanta ideea, cand mi-am dat seama ca ar implica mai multe chestii am devenit imediat geloasa... adica cum sa-l impart eu p iubi cu alta? Pe de alta parte mi-ar placea si cu o fata si cu un alt baiat... dar vedeti voi... sunt geloasa dar si egoista... adica mie mi-ar placea, dar numai eu sa am parte de ceva nu si iubi:D... voi ce ziceti? La un moment dat mi-a spus ca nu neaparat nevoie sa faca el ceva cu alta fata, ca pot doar sa ma joc eu cu ea si el sa se uite ( stim cu toate despre fantezia barbatilor cu 2 femei...) acu nu stiu ce sa zic.. we're part of a neverending story Offline #2 2007-06-22 11:45:58
Re: In 3? sau tot in 2?eu categoric nu.. sincer nu mi-ar placea sa-l impart cu nicio matracuca.. no way. asta mai ales ca sunt si foarte geloasa.tot fce uneori glume de genu 3 dar stie f bine k nu accept asa cva. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #3 2007-06-22 11:47:13
Re: In 3? sau tot in 2?matracuca )) we're part of a neverending story Offline #4 2007-06-22 11:48:04
Re: In 3? sau tot in 2?exaaact la fel sunt si yo.... dar exact..ma roade curiozitatea....dar dak as fi fost cu altcinvea,nu cu bebe (cu kre deja am planificat urmatorii 4 ani,si copii si etc) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #5 2007-06-22 11:50:37
Re: In 3? sau tot in 2?stiti la germani ee fiecare cu a masii chiar daca sunt casatoriti sau se my opractik si in 3... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-22 11:52:04
Re: In 3? sau tot in 2?oho eu am vb cu iubi si tot asa iam facut o gluma si iam zis le alegerea ei fata sau baiat si a zis ca atat imi trebuie......si neam cam si certat cand mia ziso paia ca ce eu sunt in stare sa o las sa se culce cu altu asa tin eu la ea si iam zis ca doar eram curos si mi sa taiat cu faza in 3.......daca o afce cineva sa ne zica si noua cum a fost cica e super mai ales aici vb despre fete care sau culcat cu un baiat si au ramas cu el findca e cam aiurea ajungi la o varsta si te gandesti ca fem,eie cum o fi oare sa ma culc si cu alt barbat si deaci intervin altele.......are si o fraptura de educatie acum nus VOI CE ZICETI ? Offline #7 2007-06-22 11:55:11
Re: In 3? sau tot in 2?Deci jur ca as incerca, dupa ce trece bacul , dar mi-e sa nu fac o maaare greseala si sa stric relatia noastra , dar e samburele ala de curiozitate care nu-mi da pace Ultima oara a fost editat de burnout (2007-06-22 11:55:28) we're part of a neverending story Offline #8 2007-06-22 12:01:40
Re: In 3? sau tot in 2?chiar aseara m-am uitat la un film bazat tot pe aceleasi "curiozitati":fata a acceptat destul de greu sa o faca in 3 si asta doar pt sotul ei si dup-aia s-a ajuns la divort!oricum..2 filme am vazut pe aceasta tema iar finalul era acelasi.de ce?pentru ca unul din cei 2 parteneri stabili se dovedeau a fi mai gelosi decat se credea si nu s-au putut bucura de acel menaj-a-trois..in fine..eu nu as accepta si nici iuby(bine ca noi nu avem astfel de curiozitati sau altele)_ Offline #9 2007-06-22 12:20:43
Re: In 3? sau tot in 2?curiozitatea este normal sa existe .eu sunt destul de posesiva si geloasa asa ca nu cred ca as putea sa suport sa il vad cu altcineva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-06-22 12:21:45
Re: In 3? sau tot in 2?yo zik k intodeauna treaba cu 3 nu merge.. e unu in plus...nushu tzine doar asa de sentimentu asta ciudat...nushu cum cineva ar suporta sa-si vada iubitul cum se asa cu alta si-i fce si-i drege..nuuuu nuu nuu cred ca as lua-o de par si as da-o afara p usa de matracuca ce este ea. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2007-06-22 12:24:48
Re: In 3? sau tot in 2?De acord blue_elf... dar la mine cel putin ramane o fantezie ascunsa care imi da tarcoale we're part of a neverending story Offline #12 2007-06-22 12:27:01
Re: In 3? sau tot in 2?parerea mea este.. sa ramana mai bien fantezie..nushu cat la % ar fi cu happy end...acu u fci ce vrei. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2007-06-22 12:27:22
Re: In 3? sau tot in 2?fanteziile sunt sanatoase dar asa cum am auzit eu undeva cateodata e mai bine sa ramana nerealizare.realitatea ar putea sa ne dezamageasca VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-06-22 13:03:33
Re: In 3? sau tot in 2?Chiar zilele trecute am vb cu iubi de sex in 3.....si amandoi am avut aceeasi parere:NU You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #15 2007-06-22 13:07:48#16 2007-06-22 13:20:38
Re: In 3? sau tot in 2?NICIODATA expect the worst , hope for the best! Offline #17 2007-06-22 13:37:39
Re: In 3? sau tot in 2?Cunosc un caz concret. Oameni bogati cu o singura fiica si-au gasit a treia persoana care pana la urma s-a mutat la ei acasa si au trait asa cativa ani insa rezultatul a fost divortul impreuna cu faptul ca fiica lor are probleme foarte mari din acesta cauza si umbla toata ziua la psihiolog si psihiatru iar din punct de vedere sentimental e terminata in sensul ca nu poate concepe sa aiba o relatie sexuala nici cu barbati si nici cu femei. Tragic, nu? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #18 2007-06-22 13:47:14
Re: In 3? sau tot in 2?sub nici o forma....si nici macar nu sunt curioasa eu sunt a lui eu il iuby si ma iuby de ce sa mai vina unu cand nici nu am nevoie sau mai rau sa fie alta"matracuca"cand si eu pot sa ii ofer cam acelasi lucru...nu ma atrage "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #19 2007-06-22 13:59:29
Re: In 3? sau tot in 2?relatiile sunt facute sa fie intre 2 persoane, sexul la fel se face intre 2 persoane, nu as accepta. mi s-ar parea k a 3a persoana nu isi are locul, ce sa faca sa stea sa se uite? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|