homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..

#1 2007-06-22 13:44:47

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..

in primul rand.. sunt in zodia rac si sunt considerati cea mai sensibila zodie .. ma rog hai sa zicem ca n-are nicio legatura.
nici nu pot sa ma bucur de ziua mea azi ca am o problema emotionala..

cand vad animale ca sufera imi vine sa ma omor.. ma pierd de tot, ma apuca plansul si nu ma mai opresc.. e si faptul ca romania, tara asta de rahat trateaza animalele cu o asa cruzime! alaltaieri am vazut pe net (din greseala) filme cu braconieri care omorau foci in canada.. sau chinezi ce faceau cu animalele pt blana/mancare (va rog nu cereti detalii ce le faceau) toata noaptea am plans.. ieri am fost in piata sa cumpar peste pt ziua mea si aud mieunaturi de pisica.. trec si vad in stanga doi pui striviti de masina ...ERAU CAT PALMA... m-am innecat cu lacrimi..nu mai pot.. stiu ca sunt inevitabile, dar ma afecteaza prea tare .. mult prea tare... asta ar fi o problema emotionala? cred ca am nevoie de ajutor..

(... mentionez ca eu NU cred in dzeu, ascult si muzica agresiva dar asta nu schimba niciun lucru, tot ma afecteaza durerea animalelor... pe cand ma uit la decapitari si omorari de ostateci si nu ma imprezioneaza cu nimic, un simplu gest de violenta asupra unui animal ma face sa ma pierd cu totul..)

#2 2007-06-22 13:54:04

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..

La multi ani in primul rand smile cat despre problema ta nush ce sa zic si pe mine ma afecteaza cand vad animale chinuite dar nush ma gandesc ca asa sunt oameni rai si daca asa avea vreo putere sa ii schimb as faceo.Incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la aceste lucruri ca din cate vad iti fac rau si inteleg ca esti trista dar gandeste-te ca tu chiar nu puteai sa faci nimic sa impiedici masina sa calce pisicutzele...poti doar sensibiliza prietenii familia cunostiintele sa fie macar la fel de pasatoare ca si tine in leg cu animalele...si poate atunci cand un amic al tau va intalni vreun animal pe sosea il v-a ocoli(daca v-a putea)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#3 2007-06-22 14:01:48

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

off si eu sunt la fel. si imi vine sa le dau in cap fotbalistilor pentru k (",") castiga o groaza de bani pe nimic , iar altii mor de foame. sunt atatia copii in orfelinate care sunt vai de capu lor.

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4 2007-06-22 14:32:41

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

La Multi Ani! puss
  ca sa revin la partea cu sensibilitate... Poate ai tu pur si simplu ceva cu animalele-dar dak te afecteaza asa de umtl,de ce nu incerci sa faci ceva pt ele? adik esti genu de fata kre ia o matza de pe strada doar fiindk a mieunat la tine mai nush cum?  mi s-ar parea mai pozitiv sa-ti canalizezi sensibilitatea cu un scop...incearca sa nu te mai pierzi cu firea asa usor... Si tocmai,yo ma gandesc k dak ai incepe sa faci ceva pt ele,poate asa ti-ar trece si tie sensibilitatea,makr la gandul k akum datorita tie,e cu un pic mai bine

Poor is the man whose pleasure depends on another

#5 2007-06-22 16:03:47

deadrose
Banat

ce varza sunt, la multi ani tres.malade!!!

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#6 2007-06-22 16:13:06

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

la multi ani, tres.malade.

Nobody home

#7 2007-06-23 18:24:35

tres.malade
Banat

multumesc fetele, mersi pt sfat, da, am salvat un pisic si ii la mine de 3 ani, ca un moshneag a vrut sa-l innece intr-un rau, dar deocamdata doar atat ma lasa si maicamea neutral

#8 2007-06-23 20:38:11

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

si eu sunt fanatica in privinta maltratarii animalelor...trist e ca am fost de fata la cateva situatii de genul si nu va inchipuiti ce urat am facut....eu am si pb cu inima, deci in mod normal sunt emotiva si mai sensibila, dar chestia asta chiar ma afecteaza....

sa va povestesc...am un vecin nebun ( 2 batrani betivi si fisu` care numai om nu se numeste)...ei au un caine pe care l-au crescut de mic...cine sta la curte stie ca poarta deschisa-cainele afara de cele mai multe ori...ei bine, cainele lor s-a invatat sa iasa pe strada...nu stiu exact de ce, dar acum vreo luna nu-l mai primeau in curte...si cainele statea la poarta si se uita lung...in fine...acu` vreo 2 sapt, eram pe terasa si invatam la un examen....cainele era in curte...si vecina a iesit sa vorbeasca cu o babuta in fata portii mele si a lasat poarta deschisa....cainele a iesit....si vecinul (adica fiul mai corect) a iesit cu un par cat mine de mare dupa caine si urla la el sa intre in curte...l-a bagat in curte, l-a prins intr-un colt unde nu mai putea sa se fereasca si a inceput sa-l bata in stil barbar....bineinteles ca eu n-am putut sa ma abtin si am urlat la el sa lase cainele in pace si l-am injurat cum mi-a venit la gura....deci eram atat de nervoasa incat trmuram si nu mai puteam sa respir si f greu m-am linistit...oricum, a lasat cainele in pace.....si alta faza care iar m-a enervat enorm a fost cand un tigan cu o caruta a oprit in fata portii sa pasca calul si nush dece a inceput sa-l biciuiasca si eu i-am aruncat cu o galeata de apa in cap( o aveam la indemana ptr copii care vin sa-mi fure nuci) si i-am zis sa se care si sa nu mai bata animalul.....ma enerveaza ca oamenii nu tin la animale si le considera niste obiecte, care atunci cand ii enerveaza sunt calul lor de bataie...eu n-am dat niciodata in cainele meu, desi a facut destule nazbatii....mi s-ar parea ceva absolut impotriva naturii sa chinui si sa bati un animal

ceea ce ma bucura e ca am auzit zilele trecute pe la radio ca s-a dat o lege impotriva maltratarii animalelor...s-a dat pe la TV un material cu niste oameni care chinuiau un cal...si s-au sesizat astia de prin parlament/senat si au zis ca, daca bati animalul 3 mil amenda, si daca il maltratezi 3 ani de puscarie....daca se voteaza legea, primul lucru pe care o sa-l fac o sa fie sa stau cu ochiul pe vecin si daca ii mai face ceva cainelui il inregistrez pe telefon si il denunt!!!!!

#9 2007-06-23 21:22:14

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

si eu iubesc la nebunie animalele. pana acuma am avut 3 caini, vreo 10 pisici si doi porcusori de guineea. nu pot sa inteleg cum pot unii sa bata niste animale fara aparare. cintya, si eu am acuma un catel care mai face din cand in cand  prostii si dak face, il atentionez cu o palmuta peste fund tongue (k e urias, si dak nu ma impun cumva ma domina lol dar n-as putea sa-l lovesc incat sa-i provoc suferinta pentru nimik in lume.
il iubesc foarte tare, il rasfat, il duc la dresaj, il ingrijesc cat pot eu de bine. nu inteleg de ce isi mai iau unii oameni animale dak nu sunt in stare sa le poarte de grija si dak nu sunt capabili sa le iubeasca si sa le ofere afectiune.

tres.malade, cred k ar fi mai bine sa eviti filmele in care apar astfel de acte de cruzime. te inteleg, si eu cand vad asa ceva mi se rupe inima nu alta. dar dak dau peste ceva care mi se pare prea dur, prefer sa nu ma uit decat sa raman socata.

Ultima oara a fost editat de fallingstar (2007-06-23 21:22:32)

29+

#10 2007-06-24 00:37:15

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

si eu iubesc animalele, pacat ca maicamea nu e de acord sa tzin un animal in casa(stau la blok) si zice ca un animal e bine sa fie tzinut la curte unde are teren de desfasurare is mult spatiu si mai ales ca face si mizerie...in fine dupa mine si taicamiu ar fi ok dar mama e cea care nu accepta.acu cateva luni in urma eram cu babi si cu bunicii lui in masina(avea dacia pe atunci) noi in fatza si buni in spate, si am luat=o p o straduta si in cale ne-a iesit un catelus mikutz cat un pui de pisica.. norok k la-m vaz m-am speriat si i-am zis"andrei cateluuuu!!!!" pot sa zik ka la ocolit in ultimul moment,bine k nu venea nicio masina din sens opus..m=am speriat atat de tare incat tot drumul pana acas numai al bietul catel m0am gandit...si tot cu cateva luni in urma pe acolo pe la el am zarit un pui de pisicuta..statea in mijlokul drumului in parcare.. unde putea sa vina orice masina sa dea peste ea..am trecut pe langa ea si am chemat-o la mine dar nu s-a iscat delok, asa ca am luat-o de acolo si am dus-o intr-un lok mai ferit.. mi s-a rupt sufletelu pt ca era asa mik si neajutorata si sincer am vrut sa o iaude acolo, sa o iau la mine.. stiam k mama nu ma va lasa...dar sincer cred ca o sa fac odata o chestie..pacat ca nu m-am gandit in acel moment,dar o sa iau animalu cu mine si o sa-l aduk asa dar cnd ma va vedea cu el imi va face scandal si imi va zice s-l duk afra si o s-i zik nu k e mik si neajutorat bla bla si o sa si plang..si atunci faptul va fi consumat si nu va avea ce s-mi mai zik...

la multi ani tres maladi! fiecare din noi are o sensibilitate aparte cnd vede astfel de lucruri, eu uan nushu cum pot astfel de oameni fara sentimente sa faca asa cva unor biete fiinte,unor suflete micute si gingase..nushu imi vine sa plang..si pt faptul ca acu cativa ani in urma mi-a murit catelusa de la bloc pe care sora mea si cu mine o ingrijam si ea a castrat-o cu ajutorul profesoarei ei de romana(DUmnezeu sa o ierte ca dansa a murit), si sora mea a tzinut-o cateva zile la uscatorie ca trebuia tzinuta in casa dar nu se putea ca nah.. mama...si nushu ce s-a intamplat de a facut o tumoare jos..a suferit mult sora mea dupa ea...si yo,dar cel mai mult ea. cam prin cls a6a cnd am venit eu de la sc am gasit-o si i-am facut un culcus acolo si i-am dat sandvisurile mele pe care nu le mancasem si i-am adus si niste apa si a ramas acolo...i-a dat numele de Botika, sormea, ca avea botul ala mare.. si aveam in bl un vecin si acum mai este, care maltrata cainii,, cum vedea un acine in scara cum il batea suturi si alte cele...am mai avut o catelusa la bl care semana cu Botika si avea puiuti si a prins-o in bl odata si i-a dat cu piciaorrele in burta si i-a omorat puiutzii...a murit otravita saracutza..:(si aruncata intr-un tomberon de langa gradinita. oameni fara judecata si fara suflet.

la fel ca si basescu.. care acu vai e presedinte dom'le...a "curatat" strazile de maidanezi..si cu ordinul lui hingherii au fost pusi sa-i eutanasieze...am ajuns niste barbari  si niste matahale fara suflet..asta am ajuns noi oamnii...sa ne fie noua bine.. dam dovada de egoism si nepasare..

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#11 2007-06-24 11:14:28

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

eu cred k ar trebui sa te duci la un psiholog , nu o zic cu rautate , nu e ceva de care sa-ti fie rusine si in niciun caz sa nu te consideri nebuna . nu mi se pare in regula sa te afecteze atat de profund lucrurile astea si cel mai bine pt tine ar fi sa cauti o persoana specializata cu care sa discuti despre asta si care stie foarte bine sa te ajute si care sa se duca la radacina lucrurilor ( care o fi ea ... )
mi se pare foarte complicat sa astepti k pb sa treaca de la sine pt k nu cred k e ceva care este foarte usor de depasit si in plus de ce sa te chinui , pt k trebe sa realizem k nu este usor sa te "vindeci" singur , cand poti sa te duci sa discuti  cu cineva care poate imediat isi da seama care este pb si iti poate da sfaturi in aceasta priviinta .
succes

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#12 2007-06-24 19:50:49

tres.malade
Banat

va multumesc pentru raspunsuri fetelor si pentru urari, voi incerca totusi sa vorbesc eu cu cineva, poate ma ajuta cu ceva.. pai nu cred ca a existat un lucru care sa-mi fi declansat asta, deci de mica eram asa, dar n-am privit-o ca pe o problema decat acum cand am mai crescut, si de cand am si eu un animalut pe care-l iubesc la fel de mult ca pe mama.

#13 2007-06-25 00:01:58

Ek.
New member
Inregistrat: 2007-06-22

ar trebui dat in cap alora care isi arunca sufletele - copiii - in orfelinate. bine ca sex stiu sa faca, dar cand e vorba de responsabilitati, isi baga mana'n.. buzunar si gata. lasa ca are grija statul..

#14 2007-06-25 00:48:49

TIFFANY
Full member
Inregistrat: 2007-05-20

shi yo is la fel, mai ales knd e vb d animale, p kre le iubesc mai mult decat p oameni, din pacate nu ma lasa parintii, k as vrea sa am multe..
nu cred k ai o problema, parerea mea e k e normal sa t afecteze ceva, doar ai suflet..nustiu

People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not.

#15 2007-06-25 08:22:06

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

si mie imi plac animalele si ma intristeaza soarta unora dintre ele...dar intre suferinta unui om si cea a unui anumai mult mai mult ma impresioneaza prima...mai ales daca e vb de un copil...

#16 2007-06-25 10:52:08

deadrose
Banat

mika a scris:

si mie imi plac animalele si ma intristeaza soarta unora dintre ele...dar intre suferinta unui om si cea a unui anumai mult mai mult ma impresioneaza prima...mai ales daca e vb de un copil...

same

#17 2007-06-25 11:59:18

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Eu am 7 pisici si trei caini...partea buna e ca stau la curte...partea proasta e ca taica-miu e un idiot (scuze da asta e cuvantul) si le bate pe saracele pisici...si sunt mici, in unele nici nu ai unde da sad Imi vine sa ii dau cu ceva in cap cand il vad X( Anyway, mie mi-e mila de animale de toate felurile, nu suport sa le vad cum sufera...mai ales ca nu au nici un fel de aparare...sad

tres.malade si pe mine ma afecteaza...si ma gandesc ca orice as face tot va fi vreun om pe lumea asta care isi va maltrata animalutzul sad Doamne ajuta sa se voteze legea aia in parlament...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#18 2007-06-25 13:50:10

Designer
Banat
Inregistrat: 2006-09-18

Privisem de dimineata la un post de televiziune national un reportaj pentru majoritatea socant dar intr-un final realist : un individ mai mult sau mai putin "coerent la mansarda" isi batuse calul pana la epuizare .

Putem privi situatia realisti sau recalcitranti .
1. In prima faza aceasta este realitatea fara doar si poate si nimeni nu o va putea schimba cel putin la respectivul nivel de educatie si civilizatie ( putem privi peste Ocean ) .
2. Ca mai apoi sa devenim recalcitranti privind aceste fapte ( - sarmanul animal a fost crutat doar pentru ca si-a slujit stapanul fara incetare ) .

In concluzie tendinta unora ( maxim 75% ) este aceea de a risipi si deteriora fara a lua in calcul urmarile cat si rasplata celui de sus ( ce va urma cu siguranta ) . Dar pana la calcule Romania mai are multe greutati de infruntat ...

#19 2007-06-25 15:15:19

tres.malade
Banat

cu toate ca asta este adevarat, pe mine nu m-a determinat sa scriu aici oamenii care-si bat animalele, si aia-s dati dracului. ma refer in industria alimentara...

- vaci electrocutate sa stea cu gatul in sus ca sa ii taie artera si lasate intr-un tarc sa sangereze pana mor. (sua)
- pui mici de porc, i le taie urechile pe viu, si coada si ii scot dintii cu un cleste (sua)
- gaini carora le taie degetele , nu numai ghearele si le taie aproape tot ciocul... le mutileaza.. si creasta (sua)
- pui de caini si pisici bagati in pungi de plastic si pusi la fiert intr-un cazan mare (china)
- cai cu piele smulsa de pe ei inca clipind - asta am vazut eu.. nu mai aveau piele pe ei.(china)
- caini strangulati cu sarma ghimpata si cu burta taiata (china)
- foci cu teasta sparta si lasate in zapada sa moara (canada)
- delfini cu botul taiat si lasati pe malul marii sa moara (japonia)

CE DRACU SE-NTAMPLA CU OAMENII ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.