|
Nu esti logat.
Sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..#1 2007-06-22 13:44:47
sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..in primul rand.. sunt in zodia rac si sunt considerati cea mai sensibila zodie .. ma rog hai sa zicem ca n-are nicio legatura. Offline #2 2007-06-22 13:54:04
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..La multi ani in primul rand cat despre problema ta nush ce sa zic si pe mine ma afecteaza cand vad animale chinuite dar nush ma gandesc ca asa sunt oameni rai si daca asa avea vreo putere sa ii schimb as faceo.Incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la aceste lucruri ca din cate vad iti fac rau si inteleg ca esti trista dar gandeste-te ca tu chiar nu puteai sa faci nimic sa impiedici masina sa calce pisicutzele...poti doar sensibiliza prietenii familia cunostiintele sa fie macar la fel de pasatoare ca si tine in leg cu animalele...si poate atunci cand un amic al tau va intalni vreun animal pe sosea il v-a ocoli(daca v-a putea) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #3 2007-06-22 14:01:48
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..off si eu sunt la fel. si imi vine sa le dau in cap fotbalistilor pentru k (",") castiga o groaza de bani pe nimic , iar altii mor de foame. sunt atatia copii in orfelinate care sunt vai de capu lor. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-06-22 14:32:41
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..La Multi Ani! Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #5 2007-06-22 16:03:47
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..ce varza sunt, la multi ani tres.malade!!! http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-22 16:13:06
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..la multi ani, tres.malade. Nobody home Offline #7 2007-06-23 18:24:35
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..multumesc fetele, mersi pt sfat, da, am salvat un pisic si ii la mine de 3 ani, ca un moshneag a vrut sa-l innece intr-un rau, dar deocamdata doar atat ma lasa si maicamea Offline #8 2007-06-23 20:38:11
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..si eu sunt fanatica in privinta maltratarii animalelor...trist e ca am fost de fata la cateva situatii de genul si nu va inchipuiti ce urat am facut....eu am si pb cu inima, deci in mod normal sunt emotiva si mai sensibila, dar chestia asta chiar ma afecteaza.... Offline #9 2007-06-23 21:22:14
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..si eu iubesc la nebunie animalele. pana acuma am avut 3 caini, vreo 10 pisici si doi porcusori de guineea. nu pot sa inteleg cum pot unii sa bata niste animale fara aparare. cintya, si eu am acuma un catel care mai face din cand in cand prostii si dak face, il atentionez cu o palmuta peste fund (k e urias, si dak nu ma impun cumva ma domina dar n-as putea sa-l lovesc incat sa-i provoc suferinta pentru nimik in lume. Ultima oara a fost editat de fallingstar (2007-06-23 21:22:32) 29+ Offline #10 2007-06-24 00:37:15
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..si eu iubesc animalele, pacat ca maicamea nu e de acord sa tzin un animal in casa(stau la blok) si zice ca un animal e bine sa fie tzinut la curte unde are teren de desfasurare is mult spatiu si mai ales ca face si mizerie...in fine dupa mine si taicamiu ar fi ok dar mama e cea care nu accepta.acu cateva luni in urma eram cu babi si cu bunicii lui in masina(avea dacia pe atunci) noi in fatza si buni in spate, si am luat=o p o straduta si in cale ne-a iesit un catelus mikutz cat un pui de pisica.. norok k la-m vaz m-am speriat si i-am zis"andrei cateluuuu!!!!" pot sa zik ka la ocolit in ultimul moment,bine k nu venea nicio masina din sens opus..m=am speriat atat de tare incat tot drumul pana acas numai al bietul catel m0am gandit...si tot cu cateva luni in urma pe acolo pe la el am zarit un pui de pisicuta..statea in mijlokul drumului in parcare.. unde putea sa vina orice masina sa dea peste ea..am trecut pe langa ea si am chemat-o la mine dar nu s-a iscat delok, asa ca am luat-o de acolo si am dus-o intr-un lok mai ferit.. mi s-a rupt sufletelu pt ca era asa mik si neajutorata si sincer am vrut sa o iaude acolo, sa o iau la mine.. stiam k mama nu ma va lasa...dar sincer cred ca o sa fac odata o chestie..pacat ca nu m-am gandit in acel moment,dar o sa iau animalu cu mine si o sa-l aduk asa dar cnd ma va vedea cu el imi va face scandal si imi va zice s-l duk afra si o s-i zik nu k e mik si neajutorat bla bla si o sa si plang..si atunci faptul va fi consumat si nu va avea ce s-mi mai zik... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2007-06-24 11:14:28
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..eu cred k ar trebui sa te duci la un psiholog , nu o zic cu rautate , nu e ceva de care sa-ti fie rusine si in niciun caz sa nu te consideri nebuna . nu mi se pare in regula sa te afecteze atat de profund lucrurile astea si cel mai bine pt tine ar fi sa cauti o persoana specializata cu care sa discuti despre asta si care stie foarte bine sa te ajute si care sa se duca la radacina lucrurilor ( care o fi ea ... ) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #12 2007-06-24 19:50:49
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..va multumesc pentru raspunsuri fetelor si pentru urari, voi incerca totusi sa vorbesc eu cu cineva, poate ma ajuta cu ceva.. pai nu cred ca a existat un lucru care sa-mi fi declansat asta, deci de mica eram asa, dar n-am privit-o ca pe o problema decat acum cand am mai crescut, si de cand am si eu un animalut pe care-l iubesc la fel de mult ca pe mama. Offline #13 2007-06-25 00:01:58
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..ar trebui dat in cap alora care isi arunca sufletele - copiii - in orfelinate. bine ca sex stiu sa faca, dar cand e vorba de responsabilitati, isi baga mana'n.. buzunar si gata. lasa ca are grija statul.. Offline #14 2007-06-25 00:48:49
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..shi yo is la fel, mai ales knd e vb d animale, p kre le iubesc mai mult decat p oameni, din pacate nu ma lasa parintii, k as vrea sa am multe.. People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #15 2007-06-25 08:22:06
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..si mie imi plac animalele si ma intristeaza soarta unora dintre ele...dar intre suferinta unui om si cea a unui anumai mult mai mult ma impresioneaza prima...mai ales daca e vb de un copil... Offline #16 2007-06-25 10:52:08
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..
same http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #17 2007-06-25 11:59:18Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..Eu am 7 pisici si trei caini...partea buna e ca stau la curte...partea proasta e ca taica-miu e un idiot (scuze da asta e cuvantul) si le bate pe saracele pisici...si sunt mici, in unele nici nu ai unde da Imi vine sa ii dau cu ceva in cap cand il vad X( Anyway, mie mi-e mila de animale de toate felurile, nu suport sa le vad cum sufera...mai ales ca nu au nici un fel de aparare... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #18 2007-06-25 13:50:10
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..Privisem de dimineata la un post de televiziune national un reportaj pentru majoritatea socant dar intr-un final realist : un individ mai mult sau mai putin "coerent la mansarda" isi batuse calul pana la epuizare . Offline #19 2007-06-25 15:15:19
Re: sunt prea sensibila si imi afecteaza viata de zi cu zi..cu toate ca asta este adevarat, pe mine nu m-a determinat sa scriu aici oamenii care-si bat animalele, si aia-s dati dracului. ma refer in industria alimentara... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|