|
Nu esti logat.
Cum intarzii ciclul?#1 2007-06-22 15:32:40
cum intarzii ciclul?dupa cum este titlul mesajului, pot intarzia ciclul daca, azi trebuie sa iau prima pastila din tura noua si de fapt ca sa-mi intarzii ciclul cu o saptamana o iau doar peste o saptamana prima pastila?...efectul de protejare nu ma intereseaza...doar cel de amanare a ciclului. stiu si cealalta metoda...sa iau in continuare inca o folie dar nu as face asa. merge asa cm am spus eu?....multumesc si astept un rsapuns Offline #2 2007-06-22 15:47:44
Re: cum intarzii ciclul?in ce luna trebuie sa intarzii menstra? daca luna asta vrei, nu prea merge. ca o sa vina tot in "pauza". Nobody home Offline #3 2007-06-22 16:25:33
Re: cum intarzii ciclul?deci mie o sa imi vina in 16 iulie. atunci o sa fiu la mare. astazi o sa trebuiasca sa incep alta folie noua. si ma gandeam sa intarzii cu asta inca 4-5 zile ca sa ma tina pina dupa 16 una viitoare. asta e ideea. Offline #4 2007-06-22 16:27:21
Re: cum intarzii ciclul?din cat am inteles, iau 7 pastile din folia noua, astept apoi 7 zile fara sa mai iau, apoi o contunui pina o termin? Offline #5 2007-06-22 16:32:04
Re: cum intarzii ciclul?1. te rog sa citesti regulile. zice acolo ca in anumite cazuri trebuie sa editezi (cand ai de completat ecva la un mesaj recent la care nu ti s-a raspuns). ai warn. Nobody home Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|