homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum intarzii ciclul?

#1 2007-06-22 15:32:40

didi-didi
New member
Inregistrat: 2007-05-13

cum intarzii ciclul?

dupa cum este titlul mesajului, pot intarzia ciclul daca, azi trebuie sa iau prima pastila din tura noua si de fapt ca sa-mi intarzii ciclul cu o saptamana o iau doar peste o saptamana prima pastila?...efectul de protejare nu ma intereseaza...doar cel de amanare a ciclului. stiu si cealalta metoda...sa iau in continuare inca o folie dar nu as face asa. merge asa cm am spus eu?....multumesc si astept un rsapuns

#2 2007-06-22 15:47:44

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: cum intarzii ciclul?

in ce luna trebuie sa intarzii menstra? daca luna asta vrei, nu prea merge. ca o sa vina tot in "pauza".
pentru luna viitoare ar merge asa. dar cred ca o iei d ela cap cu efecte secundare. mai bine mai iei acum, in continuarea foliei asteia inca 7 pastile si faci pauza apoi

Nobody home

#3 2007-06-22 16:25:33

didi-didi
New member

deci mie o sa imi vina in 16 iulie. atunci o sa fiu la mare. astazi o sa trebuiasca sa incep alta folie noua. si ma gandeam sa intarzii cu asta inca 4-5 zile ca sa ma tina pina dupa 16 una viitoare. asta e ideea.

#4 2007-06-22 16:27:21

didi-didi
New member

din cat am inteles, iau 7 pastile din folia noua, astept apoi 7 zile fara sa mai iau, apoi o contunui pina o termin?

#5 2007-06-22 16:32:04

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

1. te rog sa citesti regulile. zice acolo ca in anumite cazuri trebuie sa editezi (cand ai de completat ecva la un mesaj recent la care nu ti s-a raspuns). ai warn.
2. mai iei acum cateva pastile de pe o noua folie, faci pauza, apoi incepi o alta folie (si pe atsa inceputa o tii de rezerva). sau eu as lua 2 folii legate, as face pauza si apoi as reincepe o folie (caz in care menstra imi va veni cu 1 sapt mai devreme.). calculeaza tu ce varianta te aranjeaza mai bine.

Nobody home

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.