|
Nu esti logat.
Sala de forta, prafuri si pastile pt masa musculara#1 2007-06-22 22:31:00
sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularacat de sanatoase sunt aceste chestii??pprietenul meu a luat azi niste pastile(11 pastile deodata cica tre sa ia),animal pack se numeste,pt masa musculara cred nu ma pricep prea bine.. dar incepuse azi s nu mai vb coerent...adik se balbaia nu zicea cuv corect se imbarliga in limba....si cica i-a amortit gura si mainile putin....am citit undeva ca efectele secundare sunt atrofierea testiculelor,cosuri sau acnee pronuntata si ginecomastia ( cresterea sanilor ). nushu ma sperie chestia asta...cnd m-a adus acsa cu masina mai devreme il durea capul si nu se simtea bine ,a si tzipatr la mine cnd l-am intrebat cva... mi-e s nu ii faca rau porcariile astea..i-am zis d foarte multe ori sa nu mai ia tampenii din astea sau prafuri din alea si vad ca nu ma asculta, un prieten l-a sfatuit sa ia baton din ala cu proteine decat kkturile astea... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #2 2007-06-22 22:32:33
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularais periculoase fazele astea .... cunosc problema foarte indeaproape ... si sa stii ca au efecte secundare grave...si se poate ajunge la impotenta ... si nervi de necontrolat ...si reactii f aiurea ... grija mare... mai bine face numa sala si eventual ia proteine dealea naturale ... este gain fastu ...si nu mai stiu care ce is ok it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-06-22 22:37:51
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularada am intrat p net si m-am documentat si am vaz ca e acolo p un forum o discutie k intre baieti despree chestiile astea..ii spunea unuia k are testosteron cat o fetita de 8 ani si estrogenu f mare..cea ce cred ca nu e bine delok...mie cel mai mult mi-e frik s nu-i afecteze sanatatea mai ales ca trec prin ficat porcariile alea...deci azi pot s zic ca vroia s zica cva si parca avea pb cu concentratrea...si vb asa fastacit..nu intelegeai nik.. m-am speriat un pik..i-am lasat acu msj p mes k il rog frumos k s nu mai ai porcarii din alea si k tzin la sanatatea lui si la el...mi-a zis k nu a baut suficienta apa dupa pastilele alea...11 la numar..nushu eu in masina i-am zis s nu mai abge prostii in el si s consume mult lapte, branza , oua pt calciu si ce mai vrea el decat alea...crede ca daca la altii merg prostiile astea merg si la el... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2007-06-22 22:42:59
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularaintr-adevar nu sunt sanatoase. poate baga proteine in el pe cale naturala daca tine neaparat. si frate-miu a facut sala dar nu lua prafuri...isi facea dimeata la blender tot felul de combinatii de fructe, oua si fleici de carne si asa i-a crescut masa musculara. lui ii trebuie un regim hiperproteic. sa caute pe net sau prin carti ce presupune un astfel de regim ca e mult mai sanatos. mami de minuni Offline #5 2007-06-22 22:44:57
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularamajoritatea baietilor trec prin asta ... ca vor sa arate intrun anume fel ... pacat ca se ajunge la faze naspa din cauza asta ...fa cumva daca poti sa nu mai ia ... sa manance carne de pui multa ... si sa bea albusuri de ou ...crude sau fierte cum le prefera ...fara galbenus ... (stiu asta de la un culturist) si is multe aletele le le poate face sau lua dar naturale ... nu pastile sau alte chestii de genu ...sala face ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-22 22:50:39
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularanushu vroiam s-i dau tel socrelei sa-i zik k ii e rau si sa ii spuna s nu mai ia pastile din alea...nushu ma.. vb ca si atunci prima data cnd am fost al el acasa de avea emotii si parca nu stia sa vb...asa si azi..da cica 11 tre sa ia deodata..cu multa apa.i-am zis cdn ajunge acsa sa manance cva usor si dupa sa se bage la somnik. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-06-22 23:29:24) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #7 2007-06-23 11:05:19
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularadeci NU IL MAI LASA...cu riscul sa va certati fa cum,necum si nu-l mai lasa sa ia toate porcariile... practic,kkturile astea au rolul de a stimula excesiv hormonii cresterii...si au o gramada de efecte adverse..stiu k prietenul meu mi-a pov unele kestii,vazuse un documentar pe discovery... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #8 2007-06-23 12:20:13
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularaSi eu am vb cu niste prieteni despre chestia asta si ce ia el acolo sunt proteine, aminoacizi chestii din astea ca sa ii creasca masa musculara mai rpd si sa puna muschi pe el nu sunt sanatoase deloc, multi si-au imbolnavit ficatul si pancreasul din cauza lor....deci sa nu ma ia tot felul de porcarii, mai bine face sala si mananca cat mai sanatos decat sa bage toate prafurile in el #9 2007-06-23 12:53:19
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularaam vb azi dim cu el la tel, si mi-a zis k prafurile alea el le-a luat nu i-a zis nimeni nik....desi eu tind sa cred ac nu este asa,k nu zicea el dintr-o data "am vz hy s incerc".tokmai de aceea nu vreau sa mai ia ot k isi distruge ficatul.inainte lua doar energizante din alea la plic atat,stiu ca aveau si vitamine in ele si manca si batoane, apoi a inceput sa ia prafuri din alea la cutii mari nushu (gigant pro mas cred ca se numesc)-i le-a dat un tip- si atunnci a inceput sa ia si colostru pastile..de mancat mannca bine dar sincer nu isi tzine mesele calumea,uneori ii e lene s-si faca cva de mancare daca nu are si ma asteapta pe mine sa vin k sa-i fac cva(cnd nu e masa acsa) si ii zik sa puna mana sa ma ajute si el si intr-un final ma ajuta. dar pb aici sunt pastilele astea, uite asa de la pastile ajunge la injectii(steroizi).l-am intrebat cum es mai simte si mi-a zis k-l mai doare capu putin.vad in ce strae e azi ca s vb cu el despre chestia asta, si oricum maine va mai vb varsu cu el. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-06-23 12:56:53) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #10 2007-06-23 12:56:11
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularapai nu e bine daca ii e rau, il doare capul....chiar nu e de glumit cu chestii din astea, el e inconstient #11 2007-06-23 15:08:42
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularadeci baietii astia sunt dobitoci rau. blue sa nu crezi k zic de al tau, vb asa in general. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2007-06-23 20:23:53
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularanici mie nu mi se pare normal sa bagi tot felul de prostii in tine, fara sa sti nici macar ce contin si exact la ce sunt bune...si prietenul meu se gandea intr-o vreme....dar n-a luat si nici n-a mai deschis subiectul...acelasi lucru mi se pare valabil si ptr fete...stiti reclamele alea cu picaturile minune care iti garanteaza nush cate kg in nimus fara efort etc.....mama si-a luat o data...mi s-a parut ffff suspect ca pe flacon nu scria din ce substante sunt facute...mentiona intr-un pliant ca sunt estracte de plante si atat....si sunt sigura ca, daca vrei sa reclami, or sa zica ca sunt secrete ingredientele.....eu n-as lua in ruptul capului genul asta de vitamine, proteine sau ce naiba sunt ...nici macar ptr slabit Offline #13 2007-06-23 22:15:53
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularaam un vecin care ia de f mult timp da e ditamai animalul.mi-a zis varmiu care e prieten cu ala ca are vergeturi la mana,la muschi. expect the worst , hope for the best! Offline #14 2007-06-23 23:17:50
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularasi prietenul meu ia.Nu sunt rele, chiar dimpotriva.Dar bineinteles ca trebuie luate cu masura.Impotenta produc steroizii anabolici.Tot ei produc si dependenta, si depresie si am vazut cazuri in care chiar s`au sinucis.Eu zic ca nu ai de ce sa`ti faci griji atat timp cat ia proteine, aminoacizi si vitamine pentru ca sunt substante necesare , dar trebuie sa le ia in cantitatea corespunzatoare si nu mai multe.eu stiam ca se iau inainte si dupa antrenament intre 3-5 pastile parca.Nu stiu exact dar ai putea cauta pe net ca scrie si acolo de cate ori trebuie luate. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #15 2007-06-23 23:33:56
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularasi prietenul meu luat si facea si sala, dar si lui i s-au umblat venele pe tot corpul si kuam nu mai ia, mai bine faci masa musculara prin mult fittness si exercitii. cele pe baza de hormoni sunt foarte perisuloase se pot face accidente vasculare de la ele, au un nr mare de hormoni dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #16 2007-06-24 00:11:15
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularal-am spus socrelei azi si l-a certat si ea si tasu.nu dar dragoste_cu_nabadai lui i-a fost si rau de la pastilele alea...ma si speriasem ieri..poate sa ia ce are nev si din mancare.. daca vrea vitamine sa ia dar nu altcva...mai ales ca i-a fost si rau.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #17 2007-06-24 01:33:27
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa musculara
bravo http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #18 2012-10-01 11:04:29
Re: sala de forta, prafuri si pastile pt masa muscularaDespre topicul asta: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|