|
Nu esti logat.
Caderea parului :(#1 2007-06-22 23:17:52
caderea parului :(salutare fetelor. mai, de catva timp am observat ca imi cade parul..da asa la greu. Astazi insa dupa ce m-am spalat pe par m-am speriat rau cand am vazut pur si simplu cum imi pica ce ma sfatuiti sa fac? sau ce tratament ar trebui sa urmez? nu stiu, poate e din cauza stresului, se apropie si licenta, am slabit destul de mult, aproape 10 kg, de la 56 am acum 47, dar nu am facut-o in mod intentionat, in sensul ca nu am tinut nici un fel de cura, regim sau ceva de genu. Ma puteti indruma ce ar trebui sa fac? Offline #2 2007-06-22 23:28:09
Re: caderea parului :(zic ca ar trebui sa mergi la medic...nu e in regula, mai ales scaderea in greutate. mergi intai la cel de familie si va sti el unde sa te indrume mai departe. un set complet de analize n-ar strica. mami de minuni Offline #3 2007-06-22 23:34:53
Re: caderea parului :(incearca sa iei vitamine sau suplimente alimentare...dar cel mai bine ar fi sa te duci la medic sau dak nu ai timp...treci p la o farmacie si explica-i farmacistei...poate te sfatuieste ea ce sa iei Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #4 2007-06-22 23:35:54
Re: caderea parului :(despre scaderea in greutate...din anul I am tinut toate posturile, si asa m-am obisnuit sa mananc putin...adica daca mananc 1-2 ori pe zi mi-e suficient, in schimb fumez cam mult.. dar o sa ma duc la medic sa fac totusi niste investigatii...cred ca e cel mai bine asa. Multumesc mult pentru raspuns Offline #5 2007-06-22 23:50:54
Re: caderea parului :(eu cred ca parul ia cele mai multe vitamine si in cantitati mai mari.. mie mi s-a spus de catre coafeza sa-mi tund parul mai des ca aprroape toate vitaminele se duk acolo(asta cnd aveam parul f lung). Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-23 18:22:54
Re: caderea parului :(mai bine mergi la medic decat sa intrebi farmacista si sa iei ce iti spune ea. Daca cu sanatatea e in ordine poti sa-ti speli parul des cu infuzie de urzica sau brusture si sa iei vitamine, bineinteles prescrise de medic. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #7 2007-06-23 21:27:14
Re: caderea parului :(Pai cu cat ai parul mai lung cu atat iti mananca mai multe minerale....eu zic ca e de la stres si poate ai si ceva carente de vitamine, minerale.....cel mai bine e sa mergi la medic sa-ti faci niste analize. Pt stress e f bun magne-b6, dar mai intai e bine sa iti faci analizele. Si eu prin cls a 10-a la fel am patiti imi cadea parul la greu si ulterior am aflat ca aveam o anemie. #8 2007-06-23 23:18:58
Re: caderea parului :(asa am zis si eu, o sa ma duc sa imi fac analizele sa vad cum sta treaba..desi parca vad ca o sa am in minus la greu mersi mult pt raspuns! poop Offline #9 2007-06-23 23:29:48
Re: caderea parului :(asa vei fi cea mai sigura dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #10 2007-06-25 22:16:28
Re: caderea parului :(doctoressa, ma puteti ajuta cu un raspuns? ideea e ca eu sunt momentan in cluj si pana peste 2 sapt dupa ce termin cu licenta nu ajung acasa la medicul de familie. sa ma duc la farmacie sa ii explic farmacistei? sau ce vitamine sa incerc sa iau? si astazi dupa ce m-am spalat pe cap numai ca nu am plans cd am vazut cat par imi cade.. Offline #11 2007-06-25 23:14:29
Re: caderea parului :(si eu am slabit f mult maryana...si imi cade apru` in mod groaznic..nu e chiar lung.... doctorul mi`a spus k e din cauza stresului..so` isi va reveni ...dupa succes la licenta! http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #12 2007-06-25 23:19:14
Re: caderea parului :(caderea parului este shi din cauza stresului dar parul de la o vreme se regenereaza shi cad firele care nu mai sunt "Bune".....dar toata chestia asta este numai intr-o perioada nu o sa itzi cada tot acest an....cu acum o perioada de o sapt doua...depinde:)...sper sa ma intzelegi... Offline #13 2007-06-25 23:50:23
Re: caderea parului :(sper sa nu cada tot in anu asta si sper sa isi revina odata!! mersi mult pentru raspuns! poop Offline #14 2007-06-25 23:56:28
Re: caderea parului :(npc....nu te teeme nu o sa iti cada tot anul....acum e inperioada aia in care se regenereaza shi o sa ishi revina,,,,asha cum shi noi suntem in perioada aia de "FERICIRE" adik pe stop:))....asha e shi parul acum:))....fi fara griji..... Offline #15 2007-07-03 15:58:04
Re: caderea parului :(daca nu ai si alte simptome poti sa incerci rapid urmatorul tratament>ALPECIN, este un sampon cu cofeina care stopeaza caderea parului. eu il folosesc de cateva zile si face minuni! il gasesti in farmacie si costa numai 20 ron. Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #16 2007-07-03 16:01:00
Re: caderea parului :(sau samponul de urzici... happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-07-03 16:05:12
Re: caderea parului :(sincer maryana, eu zic sa le asculti pe fete...din ceea ce ma priveste, daca as stii vreun remediu impotriva caderii parului l-as folosi eu insami...ca ma mir ca nu sunt gata cheala la cit de mult imi cade Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-07-03 17:23:04
Re: caderea parului :(si mie mi se intimpla la fel, din cauza stresului sa imi cada parul. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2007-07-04 19:03:00) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #19 2007-07-03 18:25:40
Re: caderea parului :(iuui fetelor multumesc mult pentru raspunsuri!! chiar acum ma duc la farmacie sa-mi iau ALPECIN. In afara de faptul ca imi cade, alte probleme nu am, nici matreata nici nimic...sper sa fie bine si mersi inca o data pt sfaturi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|