|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat#1 2007-06-23 11:35:28
am nevoie de un sfatbuna ziua! am o problema... Offline #2 2007-06-25 10:53:26
Re: am nevoie de un sfatar putea fi....insa eu zic sa mergi la dermatolog neaparat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-01-17 13:25:37
Re: am nevoie de un sfatam o problema...acu 2 zile am observat ca mi-a aparut in zona genitala mai exact in partea stanga a clitorisului un punct negru cam de dimenisiunea unui cos...nu ma doare, nu ma ustura...ce ar putea fi si ce ar trebui sa fac? multumesc anticipat pentru raspuns Offline #4 2008-01-17 15:05:36
Re: am nevoie de un sfato acumulare de grasime, cel mai probabil, adica un punct negru Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|