homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

INTREBARE URGENTA???

#1 2007-06-24 17:42:49

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

INTREBARE URGENTA???

Am avut ciclu pe 5 iunie si atinut pana pe 10 cand am avut si primul contatct dar cu prezervativ apoi al doilea contact l-am avut pe 16 si pe 17 al treilea cu metoda de prevenire coitus intreruptus pe care o folosesc de 5 ani si nu am patit nimic pana acum, dupa care pe 18 au inceput sa ma doara sani, ma dor destul de rau dar doar la atingere si dimineata cand ma dau jos din pat ma mai dor mai rau, este o durere ca atunci cand trebuie sa iti vina ciclu si sani sunt moi nu sut tari si nici nu sau umflat. Intrebarea mea este daca cumva din intamplare am ramas gravida este posibil sa am durea de sani asa repede??? Sau este durerea pt ca trebuie sa imi vina ciclu pe 5 iulie??? Astept niste pareri urgent multumesc.

hjarta

#2 2007-06-24 18:30:49

maryana
New member
Inregistrat: 2007-01-13

Re: INTREBARE URGENTA???

mai, eu zic ca e din cauza ca trebuie sa vina..cel putin asa am patit si eu luna trecuta cd in urma unui contact pe care l-am considerat cu risc, au inceput sa ma doara sanii cu aproape 2 saptamani inainte sa imi vina bucuria. Eu zic ca o sa fie totul bine.  smile  poop

#3 2007-06-24 19:09:20

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

Merci mult de raspuns si eu am crezut ca ar fi prea devreme sa ma doara sani pt ca trebuie sa imi vina pe 5 iulie si ma dor sani dupa 18 iunie si daia sunt speriata

hjarta

#4 2007-06-24 20:13:24

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

si eu cred ca te doare deoarece o sa iti vina...eu patesc asa de 3 luni...ma dor sanii cu 2 sapt inainte...

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.