|
Nu esti logat.
Ma sageata burtica#1 2007-06-24 19:25:48
ma sageata burticabuna tuturor, am o mare problema: ma doare burtica foarte tare, ma sageata cam toata zona ... durerile le-as suporta daca nu m-as teme ca e vorba de ceva mai grav... am avut contact neprotejat cu prietenul meu ieri... precizez insa ca eram foarte uscata (alt lucru pe care nu il inteleg) si ca m-a durut putin in timpul actului. pe parcurs insa, nu au mai fost probleme in ceea ce priveste acest lucru, m-am umezit suficient si totul a decurs normal. prietenul meu nu a ejaculat in mine, am folosit metoda coitului rupt... daca este orice altceva ce ati vrea sa stiti, intrebati-ma.... va rog sa ma ajutati... Ultima oara a fost editat de tremur (2007-06-24 19:29:33) Offline #2 2007-06-24 20:18:19
Re: ma sageata burticadaca nu a ejaculat nu cred ca sunt probleme...oricum vezi in ce perioada erai... Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #3 2007-06-24 21:24:14
Re: ma sageata burticadurerile de burtica... Offline #4 2007-06-24 22:11:27
Re: ma sageata burticama gandeam initial ca ar fi vorba de lipsa lubrifierii, si de-aia te ustura, te doare... dar daca ar fi asta nu stiu daca te-ar durea burta... ar fi trebuit sa te usture vaginul, la intrare. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-06-24 22:19:53Re: ma sageata burticaca tot veni vorba de lubrifiere...ieri am vrut sa o fac cu prietenul meu (dupa o pauza de o luna) si eu nu am reusit sa ma lubrifiez...imi doream foarte tare sa fiu cu el dar fizic nu se intampla nimic desi s-a chinuit saracul cu mine vreo jumatate de ora...si chiar si dupa ce mi-a facut sex oral si am ajuns la orgasm m-a usturat la penetrare...care sa fie cauza?nu tin minte sa mi se mai fi intamplat Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-25 11:30:29
Re: ma sageata burticasincer, nu am idee....sa nu fie insa vorba despre o infectie vaginala.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-26 12:03:59
Re: ma sageata burticasi asta....analizind la rece evenimentele, tu esti cea care poate identifica eventual o astfel de cauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|