|
Nu esti logat.
Scoala de soferi#1 2007-06-25 16:46:38
scoala de soferisa vorbim pur si simplu despre scoala de soferi..daca ati facut-o daca nu...daca va place sa conduceti....despre trafic...masini..si tot ceea ce inseamna sa fii soferita! "prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!" Offline #2 2007-06-25 16:50:03
Re: scoala de soferiam condus mashini.....shi dubitza.....dar fara permis de conducere pt k ink nu am facut shcoala de soferi.....doar la anul:)....deci...pot sa zic k m-am dus pe risc:).......deshi imi place fffff mult k sa conduc.....ash fi o vitezomana shi jumate.....sunt km tupeista la asha ceva shi nu numai:))....nu mi-ash face griji pt traficul aglomerat sau nu,..... chiar ash fi foarte....linishtita la volan:).... Offline #3 2007-06-25 16:52:02
Re: scoala de soferieu inca nu m-am apucat cu toate k am 22 de ani si toti din familia mea au carnet. inclusiv fratele meu care e cu 3 ani mai mic. aroape toti prietenii mei (inclusiv iubitul ) conduc, asa k eu am destui soferi Ultima oara a fost editat de fallingstar (2007-06-25 16:52:28) 29+ Offline #4 2007-06-25 17:00:57
Re: scoala de soferioooo....eu abia ashtept k sa fac schoala de shoferi......abia asht sa ies in orash cu mashina.......cel mai simplu de condus este mashina cu cutie automata......e super mishto.....am condus una de la firma de unde lucreaza uby meu:d........shti la ce ma gandesc eu k o sa imi fie mai greu?....la schimbatul vitezelor....dar la shcoala o sa ma obishnuiesc eu..... la atatea ore de condus.... o sa fie OK.....shi din fam. mea au totzi carnet....mama...tata....fratele....uby....tata-socru:d.....prietenii mai putzini:)..... Offline #5 2007-06-25 17:13:31
Re: scoala de soferisi eu as vrea sa o fac vara aceasta,in timp ce fac si practica,ca sa nu ma intind prea mult!se pot face 2 ore pe zi ca sa o termin in 2 sapt? Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-25 17:21:17
Re: scoala de soferidepinde shi de programul care tzi-l face instructorul....dar dak cat de cat shti sa conduci bine...shi instructorul iti zice k nu mai ai nevoie de ore de conducere este Ok.....cate ora tzi-au mai ramas...le faci inainte de examen........dar normal orele de conducere se fac intr-o luna...cam atat dureaza....acuma depinde shi de tine...tzi-am zis...dak shti sa conduci este ok..... Offline #7 2007-06-25 17:22:39
Re: scoala de soferipai nu stiu deloc sa conduc,nu m-am urcat niciodata la volan...nu stiu daca ai intels bine,eu vreau sa fac toate orele,dar in 2 sapt,adica 2 ore pe zi! Offline #8 2007-06-25 17:29:34
Re: scoala de soferieu am carnet de 3 luni...dar in astea 3 luni am condus de max 5 ori, ca nu am masina Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #9 2007-06-25 17:32:41
Re: scoala de soferida te-am inteles perfect......dar dak e asha cum zici u k nu ai urcat niciodata la volan atunci .... o sa faci toate orele cam asha in 2 sapt nu shtiu aici depinde shi de instructor.....ma intzelegi?.....dar nu ai pe nimeni cu permis de conducere shi cu mashina? k sa mergetzi intr-un loc mai retras unde nu o sa ai probl cu politzia shi sa iti de-a pers resp mashina sa conduci.....normal sa fie shi ea/el langa tine.....shi sa iti explice tottul.....asha o sa intzelegi shi u ceva k o sa tzii minte ceea ce ai facut in locul resp.....eu chiar prima data knd m-am urcat la volan am calcat pe acceleratzie k o nebuna:))......am calcat-o tare de tot.....dar shi s-a turat parca era avion:)).....a fost cool.....am condus shi dubitza shi dacie....shi dacia papuc....ink knd am urcat la volanul daciei papuc am avut nishte tocuri in picioare foarte mari....imagineazatzi cu e sa conduci cu asha ceva:))......am condus shi mashina de 7t jumate......toate astea pe risc,,,,,dak ma prind....shmenarii....am incurcat-o.....shi d knd am visat o data k m-au prins nu m-am mai uract la volan,,,,,dar urmeaza............abia asht:) Offline #10 2007-06-25 17:44:18
Re: scoala de soferieu am carnet de 4 luni dar tot asa am condus destul de putin insa f bine masina tatei si sper ca anul asta sa imi iau una a mea :"> ceva micut si dragut Offline #11 2007-06-25 17:48:13
Re: scoala de soferipotzi sa itzi cumperi un Peugeot 206.....e micutz shi mnoh....merge la noi fetele....decat hardughiile alea de Hummer... Offline #12 2007-06-25 19:11:52
Re: scoala de soferieu maine am examen!!!!!!! si mi-e groaza!~!!!! "prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!" Offline #13 2007-06-25 19:17:15Re: scoala de soferieu am carnet din ianuarie dar am condus de 3 ori pana acum...trebuia sa iau masina lu' tata care merge k o epava...si taica-miu mai are si prostul obicei k ma face sa ma simt o idioata cand sunt la volan si el sta in dreapta (si a avut el inteligenta inspiratzie ca cica sa ma vada el intai cum conduc si dup-aia imi da masina pe mana)...dupa o faza de asta cand practic m-a facut sa plang i-am zis k eu in masina cu el (eu la volan si el in dreapta) nu ma mai urc cate zile-oi avea...ori imi da masina sa plec de nebuna cu ea ori bafta...si de atunci nu am mai condus.. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #14 2007-06-25 19:21:36
Re: scoala de soferisper sa nu am astfel de probl.... "prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!" Offline #15 2007-06-25 22:05:58
Re: scoala de soferiabia astept si eu sa dau de carnet prin nov incep scoala si in ian sa dau examen ca abia in dec fac 18 ani.da stiu sa conduc,cand merg la tara eu conduc expect the worst , hope for the best! Offline #16 2007-06-25 22:08:35
Re: scoala de soferiyo am terminat sc d soferi shi peste 2 sapt dau sala... a 2-a oara. :-S People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #17 2007-06-25 22:12:11
Re: scoala de soferieu aveam chestionarele de la politie luate de la cineva de pe net scanate ... 30 erau si le-am facut pe alea cu 1 zi inainte de sala si am luat cu 25 Offline #18 2007-06-25 22:59:03
Re: scoala de soferigirly le mai ai? [-o< People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #19 2007-06-25 23:02:26
Re: scoala de soferipoate postati aici...ce fete fac acum...preturile...actele...tot ce trebuie....impresiile lor...masinile pe care fac.. 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|