|
Nu esti logat.
Temperatura...#1 2007-06-25 21:52:27
temperatura...fetelor...am avut nevoie sa iau postinor, am luat prima pastila cum trebuie, dar din greseala am uitat cutia cu a doua pastila in geanta de plaja....si am mers cu ea la strand...am lasat-o la umbra dar oricum e mai cald de 25 de grade (cum se recomanda pe prospect sa fie pastrata) si acolo .. am stat la strand vreo...6 ore...oare is va mai face efectul? trebuie sa o iau la 23:30...uuuf ce proasta sunt Offline #2 2007-06-26 09:58:54
Re: temperatura...sper ca ai luat-o. Nobody home Offline #3 2007-06-26 10:58:31
Re: temperatura...am luat-o la ora care trebuia...dar isi face efectul oare? Offline #4 2007-06-26 11:32:03
Re: temperatura...cred ca da, pentru ca n-a stat totusi un timp exagerat in caldura, a fost la umbra si nu in bataia directa a soarelui. Pentru mai multa sigurata -si pentru linistea sufleteasca, intreaba si o farmacista - desi, repet, nu cred ca ai motive de ingrijorare. Esentialul a fost sa iei pastilele la intervalul corect. E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #5 2007-06-26 11:45:09
Re: temperatura...cred ca indicatia din prospect privind temperatura e valabila cind pastrezi produsul mai multa vreme nu doar citeva ore...oricum, zilele astea nu au fost nicaieri 25 grade(decit doar in spatiile cu aer conditionat)....nu te stresa, nu are nimic pastila doar pentru ca ai dus-o la strand citeva ore Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|