|
Nu esti logat.
Confuza...#1 2007-06-26 01:18:23
confuza...buna! ma numesc Andreea si am o nelamurire in privire cu Postinor-ul. sambata(23iun) seara (18:30) am avut un contact sexual neprotejat cu partenerul meu, nu a ejaculat in mine, dar s-a repetat de 2 ori si am contiunat. Iar ieri 25 iun la 17:45 am luat Postinor2 (prima data) urmeaza sa mai iau peste 12 ore. ultimul ciclu l-am avut pe 12 iunie care a durat 4 zile ca de obicei, iar farmacista mi-a sp sa astept sa-mi vina normal, poate cu cateva zile mai devreme sau mai tarziu. este bine?? eu am auzit ca daca imi vine in 7 zile nu era sarcina iar daca imi vine normal inseamna ca era sarcina. este adevarat?? pana acum n-am avut nici greturi nici ameteli, nimic... de la el. totusi sunt speriata... exista riscul sa se produca o sarcina?? astept un raspus. va multumesc! Offline #2 2007-06-26 01:32:12
Re: confuza...andreea tzi-ash raspunde eu cu ce-a mai mare placere dar sincer nu ma prea am cu anticonceptionalele astea doar foarte putzin,,,,,sorry:(... Offline #3 2007-06-26 09:48:12
Re: confuza...riscul nu exista. v-ati protejat cu coit intrerupt. Nobody home Offline #4 2007-06-26 12:35:06
Re: confuza...faza cu "daca vine cand trebuie e sarcina" CHIAR SCRIE PE PROSPECTUL DE LA POSTINOR!! E o greseala care m-a indus si pe mine in eroare si m-am enervat Chiar asa scrie "daca intarzierea de instalare a ciclului menstrual e mai mare de 5 zile, trebuie exclusa posibilitatea unei sarcini"...nasoala treaba Offline #5 2007-06-26 12:39:05
Re: confuza..."daca intarzierea de instalare a ciclului menstrual e mai mare de 5 zile, trebuie exclusa posibilitatea unei sarcini"...asta inseamna ca daca menstra intirzie e noevie sa faci investigatii suplimentare(ex:test de sarcina) pentru a verifica daca e sarcina sau nu(deci pentru a exclude dintre posibilele cauze de intirziere sarcina)...asa se interpreteaza, pentru ca asta inseamna, nu altfel Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-26 12:50:03
Re: confuza...pai daca intarzie mai mult de 5 zile pai eu zik k e clar ca e sarcina cum mama naibii se exclude posibilitatea unei sarcini daca intarzie?! ce aberant... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #7 2007-06-26 13:20:50
Re: confuza...eu am inteles acum cum a zis doctoressa, insa sincer nu stiu cate fete inteleg asa... Offline #8 2007-06-26 13:29:36
Re: confuza...eu am inteles ce a zis doctoressa doar ac am zis k mi se pare aberant ce scrie in prospect cum ca daca intarzie 5 zile nu ar fi pb... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2007-06-26 13:44:10
Re: confuza...blue_elf, tocmai ca nu am inteles ce am zis...mai citeste odata, poate intelegi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-06-26 15:13:21
Re: confuza...va multumesc mult pentru raspunsuri!! doctoressa am inteles ceea ce ai expicat oricum saptamana viitoare (miercuri,10 zile de la contact) voi face testul de sarcina pt a fi sigura! am luat amandoua pastilele si n-am avut nici o reactie negativa (ameteli,stari de voma cum sp in prospect) eu cred ca nu e motiv de ingrijorare, nu? Offline #11 2007-06-26 15:16:43
Re: confuza...oricum, deeyuta merci pt intentie Offline #12 2007-06-26 15:33:40
Re: confuza...love-me, citeste regulile forumului si respecta-le! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-06-26 15:56:22
Re: confuza...scuze, promit sa le respect! asa am sa fac cu testul... multumesc de raspuns Offline #14 2007-06-27 01:28:55
Re: confuza...la 3 sapt de la contactul sexual stii si fara sa faci test daca esti sau nu, ar aparea deja menstruatia, ca dak e s-o iei asa, un ciclu normal 30 de zile, scazi 14 ziua fertila, iese un interval intre ziua 9-16 de risc in care daca faci sex neprotejat sau ai dubii ca s-a intamplat ceva, aflii km tot dupa 3 sapt si cu test si fara :> si esti cel mai sigur, asa ca daca vezi ca intarzie...si nu ai luat postnior sa fie motiv de intarziere, e grav... :> asta am gandit-o rapid asa din pdv unui baiet, dr ginecolog ma fac Offline #15 2007-06-27 13:23:40
Re: confuza...doar atit ca in afara de Postinor si de sarcina ar mai fi vreo citeva motive de intirziere menstruala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-06-29 00:59:59
Re: confuza...de exemplu stresul, de la stres faci si diabet, deci nu va stresati... sa aveti o viata dulce, fara diabet si intarzieri Offline #17 2007-07-16 17:06:16
Re: confuza...cum este ciclul peste sarcina?...normala sau diferita?mie de 2 luni menstruatia imi vine cu cate o saptamana mai devreme...ar putea fii si aia?...menstruatia tot 4-5 zile tine,ca si pana cand vinea normal...saptamana trecuta am facut un test de sarcina,si a iesit negativ...desi nu era facuta dimineata.Voi ce credeti ca e? Offline #18 2007-07-16 17:24:16
Re: confuza...menstruatia peste sarcina e mai putina cantitativ iar culoarea este modificata (asta pe langa faptul ca procentajul femeilor carora li se intampla asta e f mic...). daca ti-a iesit negativ stai calma mami de minuni Offline #19 2007-07-16 17:44:00
Re: confuza...si ce poate insemna ca de 2 luni imi vine cu o saptamana mai devreme...adica ciclul menstrual e mai scurta..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|