|
Nu esti logat.
Nedumerire in legatura cu diagnosticul Sindromul Ovarelor Polichistice-2Pagini: 1 2
#20 2008-06-13 21:55:41
Re: nedumerire in legatura cu diagnosticul Sindromul Ovarelor Polichisticemara...i-am lasat la doctoressa linkulsi-ti va raspunde dansacat de curand happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-06-14 05:16:08
Re: nedumerire in legatura cu diagnosticul Sindromul Ovarelor Polichisticeda...daca ai probleme cu suprarenala nu ai spoc... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2008-06-14 12:20:15
Re: nedumerire in legatura cu diagnosticul Sindromul Ovarelor Polichisticesi atunci daca nu am SOPC de la ce poate fi valoarea peste normal a testosteronului? doctorita endocrinolog la care am fost pspunea k am sopc chiar dak nu am chisturi p ovare:( Of..se pare k o sa astept internarea si o sa vad c se mai intampla... Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|