|
Nu esti logat.
Cand sa iau pastilele?#1 2006-07-04 08:05:48
cand sa iau pastilele?sa incep prin a va zice problema mea: Offline #2 2006-07-04 11:36:25
Re: cand sa iau pastilele?din cate am citit eu pe aici se zicea ca, pt a amana menstra trebuie sa NU faci pauza. adsica iei folia 2 imediat dupa terminarea precedentei. deci cam joi trebuia sa o incepi. si in perioada asta nu apare sangerare. si da, esti perfect protejata. Ultima oara a fost editat de Nashira (2006-07-04 11:36:54) Nobody home Offline #3 2006-07-04 12:20:09
Re: cand sa iau pastilele?Ca sa poti amina menstruatia trebuie intr-adevar sa nu faci pauza....iar pe prospectul de la Mercilon NU scrie altceva. Pauza pe care ai facut-o tu, mai scurta decit normal ce-i drept, a permis sa se produca menstruatia...Eu zic sa iei folia asta pina la capat(astfel esti protejata) si sa o incepi pe urmatoarea fara nici o zi de pauza. Astfel pastrezi si protectia si nu vei avea nici menstruatie in perioada in care nu doresti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2006-07-04 15:22:41
Re: cand sa iau pastilele?eu nu stiu ce prospect aveti voi dar eu va scriu exact ce scrie pe propectul meu de MERCILON: Offline #5 2006-07-04 15:48:54
Re: cand sa iau pastilele?deci acolo zice sa iei pastile pana vrei sa vina ciclul. fara nici o pauza. dar, desi am citit de 2 ori ce ai scris, tot nu vad unde scrie de alea 2 zile pauza. "incepeti un alt pachet de Mercilon a doua zi dupa ce ati terminat pachetul precedent. Continuati sa luati pachetul normal. Atunci cand doriti sa inceapa menstruatia, suprimati luarea de tablete. Cele ramase in pachet nu vor mai fi folosite.Ciclul trebuie sa va vina in urmatoarele zile" asa zici ca zice. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2006-07-04 15:50:28
Re: cand sa iau pastilele?auchhhhh. am gasit. "a doua zi" nu inseamna "peste 2 zile" ci "ziua urmatoare". azi termini blisterul si maine incepi altul. asta era faza. Nobody home Offline #7 2006-07-04 15:54:10
Re: cand sa iau pastilele?
. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #8 2006-07-04 17:11:29
Re: cand sa iau pastilele?pai si atunci de ce zice la "AMANARE" sa iau a doua zi dupa ce s-a terminat pachetul iar la "SARIRE PESTE" scrie sa iei fara intrerupere. eu cred ca trebuie sa faci pauza 2 zile... adica daca s-a terminat folia miercuri sa iau urmatoarea folie vineri. din pacate eu nu am facut acest lucru si am inceput folia deabea sambata... de aici si problema mea cand sa ma opresc cu pastilele... ( Offline #9 2006-07-04 17:25:04
Re: cand sa iau pastilele?pai fii antena: daca vrei sa amani iei prima pastila din blisterul nou in ziua de dupa ultima pastila si cand vrei sa iti vina ciclul intrerupi blisterul, faci 7 zile pauza (INAINTE sa termini blisterul) si in alea 7 zile apare menstra si dupa cele 7 zile incepi alta folie. daca vrei sa sari peste un ciclu, faci la fel, numai ca duci blisterul 2 pana la cap si dupa faci pauza. Nobody home Offline #10 2006-07-04 17:26:26
Re: cand sa iau pastilele?ciclul a aparut pt ca ai facut pauza. chiar si una mica, de 2 zile. daca nu o faceai deloc, aparea cand terminai folia. Nobody home Offline #11 2006-07-04 18:17:44
Re: cand sa iau pastilele?Sereniti, fetele spun corect, si acelasi lucru scrie si pe prospect, nu te stradui sa interpretezi prospectulc a gresesti. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-07-05 09:55:17
Re: cand sa iau pastilele?dar eu nu caut sa interpretez prospectul altfel... chiar nuam vrut asta... nu e nimica intentionat... am inteles pur si simplu gresit si acum sper ca m-am lamurit.... Ultima oara a fost editat de sereniti (2006-07-05 09:56:15) Offline #13 2006-07-05 10:43:46
Re: cand sa iau pastilele?calm down! asta este, ai gresit. no harm done. e bine ca te-am putut lamuri si ca pe viitor stii ce ai de facut. Nobody home Offline #14 2006-07-05 11:05:48
Re: cand sa iau pastilele?Sereniti, nu te necaji.....eu am spus doar ca fetele au explicat deja....iar tu insistai cu pauza de 2 zile.....In rest, de gresit, toti gresim Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2006-07-05 13:12:49
Re: cand sa iau pastilele?bun... asta am lamurit... dar eu acum ce sa fac? sa continui sa iau folia asta cu pastile pana la capat? pe mine ma intereseaza doar sa nu fiu pe stop cand merg la mare (29 iulie - 8 august). Offline #16 2006-07-05 15:12:04
Re: cand sa iau pastilele?Da, ia folia asta pina la capat si apoi incepe-o pe urmatoarea fara sa faci pauza nici o zi. Poti opri anticonceptionalele, pentru pauza de 7 zile pe 7 sau pe 8 august. Menstruatia va aparea probabil pe 10-11 august.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2006-07-12 01:04:18
Re: cand sa iau pastilele?as dori sa stiu daca la varsta pe care o am (16 ani aproape 17) pot lua anticonceptionale orale. Offline #18 2006-07-12 01:11:08
Re: cand sa iau pastilele?poti lua maria andreea..mai sunt fete pe aici care au o varsta apropiata de a ta, si iau COC My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #19 2006-07-14 12:17:27
Re: cand sa iau pastilele?maria andreea, mergi insa la un cabinet de planning sa discuti despre pastile, inainte de a te apuca sa iei, te rog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|