|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-06-26 16:07:17
intrebarehei..am si eu o curiozitate(m-a intrebat si pe mine cineva)..in cazul in care nu am mai luat anticonceptionale si sa zicem ca vreau sa incep la 13-14 zile dupa prima zi de menstruatie(nu in primele zile, cum scrie pe prospect)probabil pana termin folia respectiva trebuie folosite metode suplimentare de protectzie, nu?..dar la folia urmatoare(dupa ce a venit o data menstruatia 'provocata' de pilule)..mai e nevoie protectie suplimentara?.. Offline #2 2007-06-26 16:24:21
Re: intrebarenu, nu mai e nevoie....problema cu modalitatea asta de a lua contraceptive este ca ai ceva sanse sa iei contraceptive peste sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-27 14:27:25
Re: intrebaream si eu o nelamurire referitoare la anticonceptionale. am fost la un cab ginecologic si am intrebat-o pe d-na doctor ce as putea sa fac ca sa imi intarzie cateva zile ciclul. mi-a dat sa iau anticonc. yasmine dar nu le-am luat din prima zi de ciclu pt k de abia ieri am fost. acum sunt la a 13 zi. e bine dak incep sa le iau asa? si mi-a mai spus k luna asta trebuie sa folosesc alta metoda suplimentara de a ma proteja. abia dupa pauza de 7 zile, cand incep o noua folie sunt protejata. Offline #4 2007-06-27 14:28:55
Re: intrebareaaa.....si am uitat sa spun k pana acum nu am mai luat anticonceptionale... Offline #5 2007-06-27 14:35:41
Re: intrebareklarissa, citeste regulile si respecta-le!!! ai warn Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-27 15:09:51
Re: intrebaredar dak le iau de abia la a 13 zi , apoi e posibil sa nu imi mai vina regulat? Offline #7 2007-06-27 15:26:35
Re: intrebarepoti sa te opresti...cine a zis ca nu poti? Nu vad de ce nu ti-ar mai veni regulat.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|