|
Nu esti logat.
Pastila pierduta?#1 2007-06-26 16:25:28
Pastila pierduta?Eu iau Karissa.Cand am ajuns la a 17-a pastila, dupa ce am luat-o, la aproximativ o ora am vomitat.nu am avut prospectul la mine asftel ca nu am luat inca o pastila suplimentara.A II-a zi am luat pastila la ora obisnuita.Acum am terminat folia si mi-a venit menstruatia, e drept la numai o zi dupa terminarea foliei, nu la 3 cum imi venea de obicei, dar ma gandesc ca am fost la mare si am stat la plaja si din cauza aceasta...Ce ma sfatuiti?Sunt in a 4-a zi de ciclu.Cum trebuie sa procedez.Incep o noua folie, ca de obicei, dupa 7 zile de intrerupere sau renunt luna aceasta la anticonceptionale si ma ptrotejez cu prezervativ.Dati-mi si mie un sfat, va rog!!! Offline #2 2007-06-26 16:26:59
Re: Pastila pierduta?nu renunta si le iei cum le luai inainte si plus 7 zile protectie dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2007-06-26 16:27:54
Re: Pastila pierduta?de ce sa renunti la anticonceptionale ca eu nu inteleg? protectie suplimentara trebuie 7 zile dupa pastila uitata/varsata.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|