|
Nu esti logat.
Bubite de la anticonceptionale#1 2007-06-27 19:46:42
bubite de la anticonceptionaleSora mea a inceput sa ia anticonceptionale de 2 luni,pana acum nu a avut probleme de la ele,in afara de spoting in prima luna.De 1 saptamana i-au aparut niste bubite rosii,care provoaca mancarimi si au inceput sa se intinda,in special pe sani.E posibil sa fie de anticonceptionale? Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #2 2007-06-27 19:56:17
Re: bubite de la anticonceptionalesa mearga la medic. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #3 2007-06-27 21:42:17
Re: bubite de la anticonceptionalemaine o sa mearga la doctora de familie sa ii dea o trimitere la dermatologie.Ma gandeam ca aveti idee sa imi ziceti despre ce poate fi vorba Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #4 2007-06-27 22:17:51
Re: bubite de la anticonceptionalee posibil sa fie si de la caldura...am mai vazut cazuri...si au trecut de la sine Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #5 2007-06-27 23:17:15
Re: bubite de la anticonceptionalesper sa nu fac reclama dar eu am avut si bubite pe piept pe sani , ba de la transpiratie, ba de la ceara epilatoare, ba de la iritatii, ba de la praf... recomand pudra Baneocin, costa intre 3 si 5 lei si sa se dea mai mult inainte de culcare. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-28 09:34:03
Re: bubite de la anticonceptionalea fost la doctor de dimineata si i-a zis sa se spele cu sapun cu sulf,i-a mai dat si mixtura mentolata si o pudra .Multumesc de raspuns.daca nu se vindeca incercam si pudra asta si o sa mearga iar la control. Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #7 2007-06-28 12:11:15
Re: bubite de la anticonceptionalemyname_myry...sa nu fie varsat de vint...zic si eu... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-28 12:14:32
Re: bubite de la anticonceptionaledoctoressa chiar vroiam sa te intreb...cum se ia varsatul de vant? seful prietenului meu a avut varsat de vant..adik ink se mai vad bubitele pe piele, dar cik i s-au uscat si deci i-a trecut...prietenul meu a facut cant era mic varsat de vant....dar daca sta prin preajma sefului sau devine purtator de virus? eu am si bacul acuma si am un stress de nu mai pot Offline #9 2007-06-28 12:17:58
Re: bubite de la anticonceptionalenu devine purtator de virus...oricum seful nu mai e contagios acum.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-06-28 12:19:42
Re: bubite de la anticonceptionalenu cred sa fi stat..contagios devina cand ii apar primele semne pe corp ..nu? oricum eu si acuma stau pe celalalt trotuar cand il vad si rade de mine dar mai bine previn acuma decat sa ma trezesc cu frumusete de eruptii in a 2a saptamana de bac...sa nu ma primeasca aia in examen Offline #11 2007-06-28 12:23:54
Re: bubite de la anticonceptionalecontagios devine cu 2 zile inainte sa inceapa sa ii apara bubele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-06-28 12:27:48
Re: bubite de la anticonceptionaledin cate imi amintesc nu am stat atuncea pe langa el noi suntem si prieteni si mai iesim in oras impreuna.dar nu imi amintesc oricum perioada de incubatie este de 2 saptamani..cel putin asa am auzit eu.anul trecut stiu ca am stat cu prietena mea care avea varsat de vant, am pus mana pe ea, fara sa stiu ca are ceva..eu credeam ca sunt cosuri si ea la fel...si nu am luat de la ea .adevarul este ca eu nu am facut nici o boala dintr-asta cand eram mica..si am stat pe langa copii care aveau si eu nu am luat....ms de raspunsuri doctoressa Offline #13 2007-06-28 17:14:42
Re: bubite de la anticonceptionalela inceput si noi am crezut ca e tot varsat de vant,pt ca are simptome si mai ales ca un vecin de al nostru are acum varsat de vant.doctora de familie i-a zis ca e o boala de piele si a trimis-o la dermatologie,acolo i s-a spus ca este de la transpiratie.Ambele doctore i-au zis sa nu stea in soare,sa nu faca plaja si i-au dat medicamente diferite.Eu zic sa mearga pe mana dermatologului,ma gandeasc ca a mai vazut astfel de cazuri. Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #14 2011-11-01 22:48:02
Re: bubite de la anticonceptionaleBuna, Offline #15 2011-11-02 10:46:40
Re: bubite de la anticonceptionalenu are cum sa fie de la AC. ft bine ca mergi la dermatolog, el te vede si iti poate spune ce e. Offline #16 2011-11-02 16:33:05
Re: bubite de la anticonceptionalesa nu fie o iritatie de la sutien... oricum, mergi la dermatolog si.. eu spre exemplu am o piele foarte sensibila, si mai ales de cand iau anticonceptionale se usuca si mai rau decat de obicei dar am rezolvat problema folosind Nivea baby, sapunul si produse fara parabeni. Si... lapte Doina. Am incercat n creme hidratante, care mai de care mai scumpe, cu descrieri mai pompoase dar tot laptele Doina ramane sfant. In fiecare zi ma dau pe corp dupa dus si totul e ok. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|