|
Nu esti logat.
Curiozitate#1 2007-06-28 09:07:37
curiozitatedaca din diverse motive ati intrerupt ac.cum a venit ciclul dupa aceea a intarziat sau nu? lucruri de genul asta si inca ceva am auzit de la fete dupa intrerupere le-au intarziat atat de mult incat au trebui sa ia anumite pastile ca sa le vina.de apare o intarziere atat de mare nu vb. de 2-3 saptamani ci luni? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-06-28 09:22:44) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-06-28 10:25:43
Re: curiozitatehello...eu am inceput sa iau novynette de doar 14 zile...la indicatiile medicului bine inteles...totusi am o intrebare...dupa terminarea menstruatiei au continuat mici sangerari, atat cat sa imi pateze chilotulo...mai bine zis ...excretiile vaginale normale doar ca erau putin sangerii...ce ar trebuii sa fac?nu am spus nimik doctorului pt ca nu suport sa ma duc la cabinet si sa ma puna pe masa aia oribila...dar daca trebuie...ma duc...ce sa fac? Offline #3 2007-06-28 10:33:49
Re: curiozitatepai in primul rand citeste despre spotting. Offline #4 2007-06-28 11:10:51
Re: curiozitateralucaelena, am inteles ca inca nu ti-a intarziat. mai asteptam. daca nu vine, eu m-as duce la medic la o intarziere de 2 saptamani sau mai amre. Nobody home Offline #5 2007-06-28 11:36:26
Re: curiozitateDaca inainte de a lua antibebe aveai un CM neregulat, asa va fi si dupa intreruperea acestora. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-28 11:38:48
Re: curiozitatea venit in mai pe 30 ultima oara.acum astept sa vad cand imi vine. multumesc pt. raspuns nashira.sarcina nare cum sa fie (ultimul contact l-am avut pe 26 mai atunci am luat si ultima pastila de atunci abstinenta ) Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-06-28 11:45:40) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-06-28 11:50:39
Re: curiozitateralucaelena, iti amintesti la ce interval de timp aparea menstra inainte sa iei pastile? ei bine, dupa ce trece intervalul ala de timp socotesti intirziere. Inainte de asta te rog nu te mai stresa inutil pentru ca dupa cum bine stii agitatul ca sifonul poate determina intirziere menstruala....ca si caldura excesiva dealtfel Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-28 12:06:05
Re: curiozitatemultumesc frumos pt. raspuns.acum am inteles cum se calculeaza intarzierea.imi venea cam pe la 31-32 de zile cam asa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-06-28 12:09:58
Re: curiozitateasa socoteste....cu calm...fara stres si panici....luind in considerare si vremea de afara....o sa vina si menstra, sigur Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-06-28 12:14:54
Re: curiozitatemultumesc frumos pt. raspuns sunt mai linistita acum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|