Prietenii mei sunt GAY-3
- fallingstar
- Full member
- Inregistrat: 2007-02-27
Re: prietenii mei sunt GAY
unul dintre cei mai buni prieteni ai mei e gay ne intelegem super tare, e de gasca, inteligent, simpatic, chiar ai ce dicuta cu el.
in privinta orientarii lui, uneori imi mai povesteste din experienta lui cu baieti dar sincer, deja m-am obisnuit, nu mi se mai pare ceva socant...e viata lui, e amicul meu si il inteleg. niciodata nu l-am judecat dupa ceea ce face in pat
cel mai tare e cand ne plimbam pe strada si vedem la distanta un tip super si incepem sa ne dam cu parerea...o fi gay, n-o fi gay si cand ajungem langa el, observam la cine se uita...dak se uita dupa mine nu-i, dak se uita dupa el...ne-am prins
si preferam cam acelasi tip de baieti dpdv fizic
oricum, nu reprezinta un pericol pt prietenul meu...in nici un caz
il apreciez pt curajul pe care l-a avut de a-si recunoaste orientarea si de a se impaca cu el insusi in sensul asta...
Ultima oara a fost editat de fallingstar (2007-06-28 23:10:35)
29+
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
Anka_Lala... mi-am cerut scuze... Miruna... SUBSCRIU Mariabuzz ...ai dreptate, asa sunt si ai mei Fallingastar . si eu patesc cam acelasi lucru. De exemplu ieri, unul din prietenii mei, cel de care vorbeam in ultimul punct.. a fost pe la mine pe acasa. Am discutat de relatii, de ceea ce vrea el sa faca in viitor, exact cum pot sa vorbesc si cu o prietena, si cu un prieten. Totusi au ei ceva mai special. Cred ca din cauza orientarii sexuale si a intolerantei majoritare romanesti sunt foarte calzi cu oamenii care le sunt aproape. Si asta nu poate decat sa ma bucure pentru ca nu voi renunta niciodata la prietenia lor, indiferent de "ce zice lumea".
Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-29 06:59:40)
- miruna25
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-28
Sunt intr-adevar niste tipi super, gay people. Nu stiu de ce...oricum, poate de asta avem atatia prieteni gary, nu ralluka?
Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).
- norishorulalb
- Banat
miruna25 a scris:Sunt intr-adevar niste tipi super, gay people. Nu stiu de ce...oricum, poate de asta avem atatia prieteni gary, nu ralluka?
sunt foarte putini oameni ca noi miruna, dupa cum spunea si Doctoressa. De obicei "se arunca cu PIETRE" inainte de a le da orice sansa sa arate cine sunt ca oameni. Si daca mai si recunosc unii le dau cu BOLOVANI direct. Cred ca e foarte dificil sa fii in situatia lor, sa fii considerat ANORMAL doar pentru ca iti este drag un alt tip de persoana. Si in cazul gay-lor exista exceptii, bineinteles. Dar ma gandeam aseara, in timp ce discutam cu acest prieten ca, poate uneori, noi..oamenii de rand, suntem mai anormali decat ei (si ma refer aici la perversiuni de toate genurile in randul cuplurilor, etc). Acest prieten al meu are o problema cu parintii. Mama lui a aflat atunci cand el avea 16 ani (deoarece mama lui are o cariera foarte strong, iubitul prietenului meu de pe atunci l-a santajat). Si acum parintii insista sa se casatoreasca. I-am spus sa nu faca asta, sa se mute din oras si sa-si vada de viata lui. Gresesc?
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
nu gresesti el ar gresi daca s-ar casatori...ar fi incorect fata de toata lumea...si de el, si de partenerul lui si de eventuala nevasta....
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- norishorulalb
- Banat
asa m-am gandit si eu. ca o singura persoana implicata aiurea ar fii prea mult. sa speram ca-si revine si va trece si peste asta
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Si eu am un prieten care e gay. Profesor de matematica, foarte inteligent, un om extraordinar de sensibil care insa a avut parte de foarte multe jigniri din partea elevilor lui care in timpul liber vazndu-l pe strada strigau dupa el: Ce mai faci fetito? Insa cu timpul a reusit sa se impuna si acum dupa cate stiu are "liniste" cat de cat. Nu l-am vazut de ceva vreme insa ma bucur sa-l intalnesc in concediul urmator. L-am cunoscut prin iubitul meu, acum sapte ani. Facea parte pe atunci din cercul lor de prieteni. Un om super.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- alexia
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-01-14
Nu stiu de ce tot mentionati faptul ca sunt inteligenti.. n-a zis nimeni ca daca esti gay esti imbecil. Am si eu un vecin de palier gay. N-am nimic cu el.. nici nu ma gandesc la asta... treaba lui ce face. Atata timp cat nu e problema de optiune personala.. asta e viata. Dar trebuie sa recunoastem ca sunt pe DOS. Nu sunt normali si oamenii de obicei sunt conservatori.. e normal sa fie oripilata majoritatea. Si ceea ce ma enerveaza cel mai mutl este parada gay... pentru ce ?? Sa te invartzi in centrul orasului ca sa arati ca ti-o tragi in .... sa stea la mama lor acolo si sa faca ce vor.
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
normalitate un cuvant atat de des folosit din nefericire................... oare pana la urma ce este normalitatea?. ce este normal pt. mine poate sa fie mai mult decat "anormal" pt. altcineva. ca fac parada fffff bine e dreptul lor pana la urma si noi femeile am iesit in strada sa ne cerem drepturile ei de ce sa nu faca asta? ce ma deranjeaza pe mine sunt cei care incep sa se ia la bataie cu cei de la jandarmerie si bag mana in foc ca au facut asta doar de distractie....... in fine................" traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- norishorulalb
- Banat
alexia a scris:Nu stiu de ce tot mentionati faptul ca sunt inteligenti.. n-a zis nimeni ca daca esti gay esti imbecil. Am si eu un vecin de palier gay. N-am nimic cu el.. nici nu ma gandesc la asta... treaba lui ce face. Atata timp cat nu e problema de optiune personala.. asta e viata. Dar trebuie sa recunoastem ca sunt pe DOS. Nu sunt normali si oamenii de obicei sunt conservatori.. e normal sa fie oripilata majoritatea. Si ceea ce ma enerveaza cel mai mutl este parada gay... pentru ce ?? Sa te invartzi in centrul orasului ca sa arati ca ti-o tragi in .... sa stea la mama lor acolo si sa faca ce vor.
cu parada gay nici eu nu sunt de acord. dar cred ca si tu esti putin contra....pt ca "sa stea in mama lor" si "ti-o tragi in.." spune totul. Sa fim seriosi ca sexul anal a devenit hobby printre multe cupluri straight. aici parerile sunt respectate. asa ca ti le respect si pe ale tale. fetele spun ca sunt destepti, si nu au subliniat faptul ca gay=destept. ci ca au un prieten gay care, din intamplare, e si destept. daca ei sunt pe DOS cum suntem noi? normali..greu de crezut..ne-am pus eticheta singuri. atata timp cat unele cupluri practica un sex greu de imaginat (masochism, urinare in timpul actului sexual, ca sa nu zic mai mult... , orgii si altele si altele) de ce ei sunt pe DOS? lumea e pe dos.. nimeni din mileniul asta nu e model. tu ii ignori, nu ii accepti..sa zicem ii tolerezi. si cu asta se confrunta ei, cu oamnei pe care nu au voie sa-i deranjeze.
- norishorulalb
- Banat
Lelaina a scris:in finee..gata,k ne ia la nana nashira... Mi-am amintit...yo knd ma gandesc la prieteni gay..ma gandesc la prietenul lui carrie din sex and the city..mai stie cineva cum il kema? e asa funny
STANDFORD BLATCH jucat de Willie Garson ...super funny:))
- alexia
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-01-14
ralluka a scris:cu parada gay nici eu nu sunt de acord. dar cred ca si tu esti putin contra....pt ca "sa stea in mama lor" si "ti-o tragi in.." spune totul. Sa fim seriosi ca sexul anal a devenit hobby printre multe cupluri straight. aici parerile sunt respectate. asa ca ti le respect si pe ale tale. fetele spun ca sunt destepti, si nu au subliniat faptul ca gay=destept. ci ca au un prieten gay care, din intamplare, e si destept. daca ei sunt pe DOS cum suntem noi? normali..greu de crezut..ne-am pus eticheta singuri. atata timp cat unele cupluri practica un sex greu de imaginat (masochism, urinare in timpul actului sexual, ca sa nu zic mai mult... , orgii si altele si altele) de ce ei sunt pe DOS? lumea e pe dos.. nimeni din mileniul asta nu e model. tu ii ignori, nu ii accepti..sa zicem ii tolerezi. si cu asta se confrunta ei, cu oamnei pe care nu au voie sa-i deranjeze.
corect.. ii tolerez. Si nu am zis ca perversiunile sunt ok. Am vorbit doar de a fi sau a nu fi gay. Sunt total de acord ca toti suntem razna. Dar stii care e diferenta? N-am vazut niciun cuplu straight facand parada ca urineaza in timpul actului sexual...
Si explicatia pentru faptul ca ei sunt pe dos... un barbat si o femeie fac un cuplu... o pereche. Pot face un copil, perpetueaza specia. Daca am fi toti gay, s-ar termina viata pe Pamant. Deci... ceva nu e in regula, nu? Ma rog.. s-ar gasi metode.. inseminari artificiale & CO. Deja o dau in SF-uri...
- norishorulalb
- Banat
alexia...nu am spus ca nu ai dreptate. ti-am spus ca nu sunt de acord cu parada si nici macar prietenul meu care e gay nu e de acord cu ea. si sunt crestina, stiu ca o femeie si un barbat formeaza un cuplu... dar am spus ca ar fi corect sa-i intelegem si pe ei si sa nu-i marginalizam
- persifona
- Vizitator
alexia a scris:Chiar! Ce ati prefera (daca se poate folosi cuvantul asta in contextul de fatza): sa va paraseasca iubitul pentru alta fata sau pentru un baiat ? Eu una m-as simti mai rau daca m-ar parasi pt o fata...
Si eu la fel Si eu am un prieten gay si e foarte simpatic si ne intelegem foarte bine. Si parerea decenta despre gay cred ca datorita lui o am, ca nu e foarte feminin, nu se imbraca in haine de femei, etc etc.
- norishorulalb
- Banat
exact...depinde foarte mult si de modul in care ei se comporta si cat de mult afiseaza asta
- baciu
- Insomniac member
La fel cum noi cei "normali " vrem sa ne afisam si sa aratam lumii intregi ca suntem indragostiti, ca uite acestsa este iubitul sau iubita, la fel doresc si acesti oameni sa arate ca nu sunt singuri, ca au pe cineva iar asta numiti voi parada. Insa ce e rau in asta? Cu totii facem parada pana la urma urmei.
- norishorulalb
- Banat
baciu a scris:La fel cum noi cei "normali " vrem sa ne afisam si sa aratam lumii intregi ca suntem indragostiti, ca uite acestsa este iubitul sau iubita, la fel doresc si acesti oameni sa arate ca nu sunt singuri, ca au pe cineva iar asta numiti voi parada. Insa ce e rau in asta? Cu totii facem parada pana la urma urmei.
adevarat
- norishorulalb
- Banat
Amicul meu s-a despartit de iubit. Nu-mi vine sa cred ce mult sufera.... Deci si ei chiar iubesc si sunt la fel de implicati in relatiile lor... Aseara am ramas surprinsa cat de afectat era. Sunt mandra de modul in care se comporta si suporta situatia.
- baciu
- Insomniac member
Ei nu au atatia prieteni care sa-i intleaga si de aceea sufera mult mai mult decat cei "normali". In plus cred ca ei au foarte putine sanse de a gasi curnd pe cinva care sa-i iubeasca, inteleaga si sa fie alaturi de ei.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|