homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenii mei sunt GAY-4

#58 2007-07-06 15:50:18

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: prietenii mei sunt GAY

si eu am un prieten gay..nu am aflat decat acum 2 ani si-l stiu de vreo 15 .daca te uiti retroactiv iti dai seama si se leaga tot.nu am nimic cu ei ..dar mi-e destul de greu sa mi-i imaginez cum "se iubesc" ei:D si nu-s de acord cu faptul ca vor copii acest lucru va duce la degenerarea societatii .sa se casatoreasca sa faca c vor parade sau mai stiu u ce dar nu copii .

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#59 2007-07-06 15:58:30

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

pai... copii nu prea au cum sa faca.

Nobody home

#60 2007-07-06 16:02:14

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

stiu ca ei nu fac:)) dar cuplurile de gay infiaza sau se combina cu alte cupluri de gay si fac copii.
indiferent cum ar fi nu-s de acord ca un copil sa creasca intr-un astfel de mediu.

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#61 2007-07-06 16:17:51

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu trebuie sa iti imaginezi cum face sex altcineva....mi se pare nepotrivit....eu zic fiecare sa isi imagineze cum face el sex....sincer personal nu vreau sa imi maginez nici macar cum face sor-mea sex, daramite vreo prietena/prieten...e ca si cum i-as invada intimitatea!
In ceea ce priveste copii...nu vad ce legatura are cu degenerarea societatii...eu cred ca mai degraba degenereaza societatea pentru ca facem pe rupte sex anal in cupluri heterosexuale ca sa ne protejam himenul....si multe altele.
Oricum copilul trebuie ferit de activitatile din dormitor ale parintilor...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#62 2007-07-06 20:34:29

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

o cunostinta de-a mea, a fost casatorita cu nu barbat si au avut impreuna o fetita. Dupa ce sotul ei a murit femeia si-a gasit o iubita si impreuna au crescut fetita care tot timpul a stiut ca tata a murit iar mama acum nu mai are relatii cu barbati ci cu o femeie. Fata e acum mare, are familia ei si se intelege nemaipomenit de bine cu mama ei si cu partenera de viata a acesteia iar cele doua "bunici" se ocupa de nepoti care le iubesc la nebunie. La fel se poate intampla si in cupluri de barbati. Nu vad ce e rau in asta.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Publicitate

loading...

#63 2007-07-06 20:49:34

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Nu e nimic rau in asta...dar ma gandesc ca de exmplu cand copilul ar merge la scoala...ceilalti copii sa nu rada de el si sa se simta prost din cauza asta. Sau ceilalti parinti (din prejudecata) sa nu-si lase copii sa se joace cu respectivul copil...sau sa nu-si lase copilul sa mearga acasa la acel copil.. Sunt multe probleme, in special din cauza prejudecatii celorlalti....care intr-un moment sau altul ar face acel copil sa se simta exclus....

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#64 2007-07-07 18:51:01

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Asa este. Si iar trebuie sa recunosc pentru a doua oara astazi ca societatea ne strica de tot si ne inraieste.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#65 2007-07-07 19:09:43

alexia
Addicted member
Inregistrat: 2006-01-14

tocmai am avut o revelatie! homosexualii sunt absolut normali. Daca ar incerca sa traiasca o viata heterosexuala, avand dorinte homosexuale, atunci ar fi anormali. Normali sunt cei care traiesc asa cum simt, in care simtirea, gandirea si vointa sunt deopotriva.
Nimeni nu e normal pe lumea asta si nimeni nu e anormal, normalitatea este relativa si alta pentru fiecare. Nu trebuie sa judecam pe nimeni si nici sa plecam urechile la ceilalti.
Putem face, spune orice atata timp cat nu ranim pe altii. Si daca Dumnezeu exista cu adevarat, ne va judeca El pe fiecare dupa greselile noastre.

Am simtit nevoia sa va impartasesc aceste noi ganduri.

#66 2007-07-08 00:15:51

Nilay
Membru
Inregistrat: 2007-06-23

Cred ca o sa ma distrez aici! Am descoperit un thread, unde pot raspunde cuiva de ce am intrat pe forumul asta? Sa descopar si sa discut probleme legate de homoseualitate (as putea invoca acest motiv, nu?) ...
Si totusi... homosexualitatea e ceva cu care toti ne nastem. E o atractie pe care majoritatea o respinge, inclusiv biserica, politicul, s.a.m.d. In speta, privind in detaliu, factorul atractie este cel care decide orientarea sexuala a fiecarui individ. Inca din istorie au fost cazuri cunoscute de gays... Nero intretinea relatii sexuale cu ofiterii sai, pe care ulterior ii ucidea! Exemplele sunt nenumarate. Teoretic, repet, teoretic, homosexualitatea este intr-adevar pe DOS, cum spunea cineva mai sus. Luat in calcul un punct de vedere cleric, este categoric gresit sa te iubesti cu persoane de acelasi sex, insa inclusiv Biblia da exemple (negative) de acest gen, Sodoma, Gomora, orase in care fornicatia si homosexualitatea au pedepsite cu distrugere... insa intorcandu-ne la secolul 21, acest secol pline de anomalii, de anormalitate... CE ESTE NORMAL? Cine poate impune un standard al normalitatii? As spune Biblia.... dar Biblia iti da dreptul la liberul arbitru.... daca as zice educatia, ar fi iarasi gresit, ptr ca (personal) nu cred ca cineva respecta intru totul educatia de acasa in ceea ce priveste activitatea orizontala.
In fine, ca sa revin putin mai la subiect, cred ca toti avem dreptul la liberul arbitru, este dreptul nostru cu care ne nastem de a alege ce si cum si cu cine.... NU spun ca sunt mandru ca sunt gay insa nici nu mi-e rusine. ASTA SUNT, asta este viata mea. Si noi ca si gay people avem uscaturile noastre, avem insa si geniile noastre, artistii nostri. Lasati deci gay-ii sa fie gay, lesbi sa fie lesbi.... iar atunci cand ii puteti intelege si tolera, faceti-o! Nu aveti nimic de pierdut! Iar daca puteti sa le fiti prieteni... de asemenea faceti-o! Sunt la fel de oameni ca si voi! Si ... ptr ca zicea cineva mai sus... uitati-va mai bine la cei de langa voi, indiferent de sexul lor... s-0ar putea sa fiti surprinsi sa descoperiti DOS-uri pe dos!
S.N.
Cluj

Nu citi nimic din ceea ce nu doresti sa tii minte si nu tine minte nimic din ceea ce n-ai de gind sa aplici.

#67 2007-07-08 00:28:19

TIFFANY
Full member
Inregistrat: 2007-05-20

nu am nimic cu persoanele gay. fiecare e liber sa iubeasca p cine vrea shi sa faca c vrea. cred k is la fel d normali k shi restul oamenilor. mai anormali mi s par cei kre arunca dupa ei cu c gasesc, cum s intampla la fiecare parada gay neutral.

People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not.

#68 2007-07-08 12:24:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Nilay...homosexualitatea nu e ceva cu care toti ne nastem...ea este genetica...si da...sunt persoane care o resping...dar de asemenea sunt si persoane care o practica din teribilism (si aici intra mai mult bisexualii)...pana de curand era considerata o boala...deci un lucru anormal...iar acum putem spune ca a intrat cat de cat in normalitate...nu mai este un subiect tabu...dar din pacate cred ca niciodata nu va fi imbratisata pe deplin...in grecia antica cam toti marii filosofi erau homosexuali...si acest lucru era considerat perfect normal...

happy with him...inlove with him...puss

#69 2007-07-17 07:25:41

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

fetelor unul dintre prietenii mei si-a gasit un prieten. toate bune si frumoase, aseara ni l-a prezentat. ceea ce m-a "socat" pe mine a fost momentul cand cei doi s-au sarutat. sincer, acum stiti parerea mea, dar parca e ciudat.... sper sa n-am o reactie tampita.

#70 2007-07-17 10:39:50

Anabella
New member
Inregistrat: 2007-05-10

ce aiurea sunt,se mai si saruta in public sad

#71 2007-07-17 10:41:33

alexia
Addicted member
Inregistrat: 2006-01-14

e o vorba: "daca te bagi in troaca, te mananca porcii"

#72 2011-09-19 16:30:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

inca de la inceput vreau sa precizez ca nu am nici un fel de problema cu orientarea sexuala a celor din jur, fiecare are dreptul sa fie cu cine vrea, indiferent de sexul respectivului. As vrea sa va cer o parere: cum ne dam seama ca cineva din anturajul nostru are alta orientare sexuala? Care sunt semnele care "tradeaza"?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#73 2011-09-19 16:37:22

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Em, eu am cunoscut un singur homosexual so far si stiam deja ca e gay. presupun insa ca mi-as fi dat seama oricum, tipul e foarte efeminat, nu are nimic masculin in comportament, tinuta, etc...
ma gandesc ca ei oricum nu pot disimula la nesfarsit lipsa de interes pentru sexul opus...

Ultima oara a fost editat de alinda (2011-09-19 16:37:40)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#74 2011-09-19 17:24:22

Emilya
Platinum member
Site

eu am un amic, M.,  care e cam .. ciudatel asa. In primul rand nu l-am auzit sa vorbeasca de nicio fata la nivel de relatie, toate fetele cu care interactioneaza sunt la stadiul de prietene. Are in schimb prieteni baieti, unul S. cu care e foarte apropiat,  insa prietenia asta e dusa putin la extrem: ala doarme pe la el, sunt 24/24 impreuna etc.. Exemplu de replica din partea lui M catre prietenul meu: "Vai mi-e ataaaaaaat de dor de X"  va  Eu n-am auzit nicioadata un barbat sa spuna altui barbat o replica in genul asta  lol  Saptamana trecuta am fost impreuna toti 4 la Bucuresti si S dormea cu capul pe picioarele lui M, la un moment dat am avut impresia ca se pipaie  lol  Am mai zis si mai sus daca maine ar veni la mine M si mi-ar zice "Alina eu sunt gay" nu as avea nici un fel de problema. Doar ca el n-o spune si pe mine ma roade curiozitatea

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#75 2011-09-19 17:25:53

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pai em, probabil ca lui M ii e frica de reactia ta. ca stii si tu cum sunt oamenii in general... neutral

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#76 2011-09-19 17:27:52

Emilya
Platinum member
Site

da e adevarat ca oamenii tind sa arunce cu pietre dar stie ca sunt destul de deschisa la creier incat sa ma port normal in continuare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.