|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele pot afecta ficatul?#1 2007-06-29 15:19:36
Anticonceptionalele pot afecta ficatul?Va rog sa imi raspundeti si mie! Iau antibebe de 18 luni (de la medic) fara sa iau si un protector hepatic in acest timp! Am citit pe Internet ca ar fi necesar? Fuzz up your life! Offline #2 2007-06-29 15:23:21
Re: Anticonceptionalele pot afecta ficatul?doar daca ai probleme...daca nu nu e nevoie sa iei... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-06-30 15:57:06
Re: Anticonceptionalele pot afecta ficatul?eu iau de 2 ani jumate antibebe si de vreun an si un pic am probleme cu ficatu in sensul ca daca mananc ceva mai greu: mici, carne de porc, ceva gras incepe sa ma doara. Mi-a zis doct k am bila lenesa si pana acum nu ma deranja, dar pt k iau si antibebe acu imi face probleme. Dar iau pastila doar cand ma doare: Bilicol sau Silimarina You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #4 2007-06-30 23:38:23
Re: Anticonceptionalele pot afecta ficatul?ci teste topicul "RASPUNS LA "TRABUIE FACUTA PAUZA DUPA X LUNI/ANI DE ANTICONCEPTIONALE" IN PARTEA DE SUS A FORUMULUI Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #5 2007-07-07 17:23:09
Re: Anticonceptionalele pot afecta ficatul?am si eu o intrebare. sunt purtatoare de virus hepatic C. am luat o foarte mare perioada de timp anticonceptionale. De cand mi s=a descopeit boala nu am mai folosit. De fapt am si fost insarcinata intre timp, am nascut un copil sanatos, multumesc lui Dumnezeu. intrebarea mea este: mai pot folosi anticonceptionale? Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-14 21:48:33
Re: Anticonceptionalele pot afecta ficatul?Am aflat de curand dupa analize ca mi-au afectat ficatul intr-adevar antibebele. Am facut analizele cand eram in pauza de anticon, acum ar trebui sa incep din nou si nu stiu ce sa fac. Sa renunt la ele sau sa le iau cu un protector hepatic, cam care ar fi protectoarele astea stiu de silmarina parca si cum se iau? ?Multumesc Fuzz up your life! Offline #7 2007-09-15 01:09:41
Re: Anticonceptionalele pot afecta ficatul?Du-te la doctor cu analizele...de preferat la planning, ca acolo au mai multa rabdare. el va decide daca iti va schimba anticonceptionalele sau daca iti va da un hepatoprotector. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2007-09-15 23:41:51
Re: Anticonceptionalele pot afecta ficatul?ok, mersi andreea Fuzz up your life! Offline #9 2007-09-15 23:47:16
Re: Anticonceptionalele pot afecta ficatul?
cred ca nu dar mai asteapta sa vezi ce spune si doctoressa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|