homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Certuri din prostioare

#1 2007-06-30 09:04:39

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

certuri din prostioare

cred ca toti am avut mici sau poate mari ciondaneli cu prietenul/prietena din cauza unor lucruri banale sau de ce nu stupide.eu cand ma gandesc acum la discutiile de genul asta imi vine sa rad lol.deci voi din ce motive absolut banale ati avut niste ciondaneli?.o sa va povestesc si eu,totul a inceput din cauza unui borcan de ciuperci da fetelor un borcan de ciuperci lol.l-am rugat sa cumpere sa fac o salata ciuperci la cutie care sunt deja taiate si mai ieftine.ei bine omul meu se gandeste el sa cumpere ciuperci intregi la borcan din motive absolut necunoscute de mine(sau poate crede ca sunt sexy cand tai ciupercile lol ),cand il intreb de ce a cumparat la borcan:"pai salata nu se face cu ciupercute intregi?"ma intreaba el pe mine,desi ii explicasem ce si cum.de aici si ciondaneala:eu pt. ca ma ofticam ca trebuie sa taiem la ciuperci el ca o facut o mica greseala.acum rad cand ma gandesc la borcanul cu ciuperci lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-06-30 09:42:35

persifona
Vizitator

Re: certuri din prostioare

Cu exul dintr-un miliard de motive stupide (intre noi fie vorba, era un idiot big_smile), gen: tonul meu de la telefon (ca i se paruse lui ca nush cum i-am raspuns), spaghete (mi-a facut ditamai scandalu ca am pus un cub concentrat de supa in sosu pt spaghete), taxi (ca nu mai venea autobuzul si mi-a facut scandal ca mi-au lasat ai mei bani multi si nu ma indur sa iau un taxi, desi eu NU AVEAM banii la mine), o sticla de coniac (o lasase pe masa de la mare asta vara cand s-a dus sa se culce ca ii era rau si peste vreo 5 ore cand a venit, era goala ca o bausem eu - juma de sticla mica de coniac, sa nu ma credeti betiva tongue), incarcator de telefon (era la mine, ii dadusem incarcatorul sa-si puan telefonul la incarcat si a iesit cu el pe hol sa-l bage in priza si eu dupa el ca nu stiam ce face si apoi ditamai scandalu ca de ce nu i-am zis ca am priza in camera, priza fiind chiar sub nasu lui) si muuuuuuuuuuuuuuuulte muuuuuuuuuuuuuuuulte altele. V-am zis ca era dus cu capu, nu?

#3 2007-06-30 09:45:57

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Asta nu-i nik...cand iesim sa mancam si nu-i place mancarea sau chelnerul vine din an in paste imi scoate mie ochii chiar daca el a ales locu!

Iar eu ii mai scot ochii cand am chef de cearta...fie k s-a uitat la una mai indelung, fie k m-a calcat pe picior, fie k nu ma lasa sa-i fac freza, fie k ma pupa o data si nu de 2x....etc... big_smile

#4 2007-06-30 14:46:30

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

pfff da nici nu-mi mai aduc amite.din toooooate prostiile.azi sper exemplu s-a suparat ca l-am intrebat daca intra sigur pe net ca daca nu intra ma duc la slanic.ca ma plictisesc acasa.

expect the worst , hope for the best!

#5 2007-06-30 15:33:19

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

noi nu prea ne certam din chestii destea banale, adica cel putin nu tin minte. noi ne certam din cauza prietenului lui, da acu cel putin vad k face k mine si nu ne mai certam momentan deloc big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#6 2007-06-30 19:58:31

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

eu ma cert cu el din prostioare dar vina e a mea in mare parte ca tin ff mult la lucrurile simple si el de lenes ,ca e numarul unu ,nu le face...dar trece.alteori ne certam pe facultate sau din cauza parintilor ...dar trece si aici

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#7 2007-06-30 23:04:08

miss_dolce
Vizitator

Noi nu prea ne certam dinchestii minore,chiar fff rar.daca am eu chef de cearta fara motiv el incearca sa ma calmeze.Si...daca nu as fi eu cateodata cu capsa pusa nu ne-am certa deloc pt ca nu am avea motiv tongue

#8 2007-06-30 23:16:51

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

hmm....din prostioare...a avut loc o "cearta" de genu asta ieri: pt k i'am zis ca nu mai am bani stransi sa merg la mare si ca nu stiu daca imi dau ai mei bani, si dupa juma de ora i'am zis ca mai am eu un mil stransi...si s'a ofticat ca l'am mintit prima data , crezand ca daca nu insista el, nu ii spuneam ca am bani stransi.Desi eu glumisem.Da nu ne'am certat , ne'am contrazis putin ca el zicea ca nu vede unde a fost gluma ca nu am ras nici eu nici el tongue, da ne'am pupat si ne'a trecut...oricum a fost prima "cearta" a noastra big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#9 2007-07-01 00:30:55

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

pai noi ne certam de la hamburgeri (cea mai stupida cearta), din cauza unei farse pe care i-am facut-o,ca il intreb x lucrur de my multe ori ca uit,ca ma gelozez eu etc.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#10 2009-08-24 18:38:06

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

stai sa mi-aduc aminte....dar la mine dupa parerea mea n-au fost din prostioare sau cel putin nu recunosc lol

eu am fost cauza de cele mai multe ori big_smile

pt ca a mers cu viteza (desi n-avea decat 70 la h), pt ca s-a uitat la fundul unei fete si admira nu gluma (na, m-am suparat ce era sa fac ,gelozia bat-o vina rotfl2)),

iar el se supara pt ca a trebuit sa astepte 5 min in plus, pt ca mi-a intarziat autobuzul (de parca ce vina am eu ? lol

si mai sunt..

kapitulation

#11 2009-08-25 11:47:30

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

la noi mereu sunt numai din prostii ....roll si face niste certuri....bang bang bang

They can because they think they can.

#12 2009-08-25 20:45:05

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

la noi el ma cearta ca nu vreau sa merg singura la magazin (noh si eu ca nu vrea el sa mearga singur lol ) si ca pune alarma sa sune la 8:30, eu ma trezesc si el doarme pana pe la 10 desi trag de el sa se dea jos din pat. Atunci ma enervez eu cand il vad cum adoarme iar, ca eu nu mai pot adormi.
asa ca ma iau la cearta cu el lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.