|
Nu esti logat.
O mica iritatie#1 2007-07-01 10:07:20
O mica iritatieAm avut multa tb sambata trecuta si m-am inbracat cu niste blugi f stramti,cand am ajuns acasa labiile erau usor inflam si usor rosiatice,apoi am facut si prostia de a ma rade pt ca vroiam sa ma duc la piscina.De atunci e din ce in ce mai rau.in urm zile a inceput sa ma manance doar in cursul noptii.Nici pana acum nu mi-a trecut parca e si mai rau,desi m-am spalat acolo doar cu gel pt igiena intima.As vrea sa stiu ce sa iau sa-mi treaca.Nu cred k e o BTS sau cv de genul pt ca sunt cu logodnicul meu de 4 ani si nu au fost niciodata pb.ce ma fac?????? Offline #2 2007-07-01 10:14:11
Re: O mica iritatietb sa mentionez k la piscina a doua zi nu am mai fost deci e exclus sa fi contactat cv in acest fel Offline #3 2007-07-01 10:25:59
Re: O mica iritatiemancarimile pot sa apara din cauza candidei... dar cum nu stiu f multe despre asta, nu pot sa-mi dau cu parerea mai mult. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-07-01 10:40:36
Re: O mica iritatiefa-ti spalaturi cu galbenele sau musetel si unge-te cu alifie de galbenele. Baile de sezut cu galbenele, urzica sau coada calului pot si ele sa ajute. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #5 2007-07-01 10:41:34
Re: O mica iritatieincearca sa te speli un timp in exterior cu ceai de galbenele, pelin sau ceai special pt zona genitala, gasesti la farmacie. eventual poti sa te ungi pe labii si cu putina crema clotrimazol. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-07-01 10:42:20) Publicitateloading...
#6 2007-07-01 10:45:43
Re: O mica iritatieEu nu as folosi crema clotrimazol pt ca nu e pe baza naturala, deci poate avea si reactii adverse. Iar daca nu e recomandata de medic, in nici un caz. Incearca cu plantele pana ajungi la medic. Ele nu iti vor dauna deloc. Poate nu vei mai avea nevoie de doctor. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #7 2007-07-01 12:26:43
Re: O mica iritatieO sa-mi iau o crema de galbenele ,nu m-am gandit sa ma spal cu cv din plante.Cu gelul pt igiena intima ma spalam oricum doar pe afara,nu m-am spalat niciodata inauntru si oricum pb afara.Multumesc pt sfaturi.sper sa citeasca si doctoressa Offline #8 2007-07-01 12:27:56
Re: O mica iritatieAaaah si mancarimile nu sunt pe interior sunt exact la nivelul iritatiei Offline #9 2007-07-01 12:29:37
Re: O mica iritatiepai inseamna ca probl nu e asa grava, e bine ca nu te mananca si in interior. s-ar putea sa scapi cu crema de galbenele, face minuni si ceaiurile din plante... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #10 2007-07-02 13:25:21
Re: O mica iritatiesunt de acord...iritatia e probabil datorata blugilor+ras+transpiratie....crema de galbenele poate ajuta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|