|
Nu esti logat.
Bacili si cocobacili gram negativi???#1 2007-07-02 19:27:09
bacili si cocobacili gram negativi???Buna. Problema mea e cam asa : am avut o relatie sexuala acum vreo 6 luni, neprotejata. Dupa putin timp, am avut niste simptome ciudate : mancarime, senzatii de urinare deasa, dupa urinare o ciudata senzatie de durere....nici nu stiu cum sa o descriu. Cam dupa 7-10 zile au disparut. Am ajuns la ginecolog abia dupa cateva saptamani deoarce ma nemultumeau secretiile vaginale, le gaseam anormale. Rezultatul analizei a fost : celule epiteliale pavimentoase, frecvente leucocite si frecventi bacili gram pozitivi. Am luat ca tratament, la prescrierea medicului, ovule Cervugid. Am ramas insa cu o mancarime rara ca frecventa. Am mai fost o data si mi-a recomandat spalaturi cu tantum roza. Un timp totul a fost insa bine si am crezut ca sunt vindecata. Am avut o relatei intima cu noul meu prieten. Prima data totul a fost ok. A doua oara, cam dupa vreo doua saptamani imediat a doua zi, dupa ce am avut relatia intima, mi-au reaparut acele simptome : mancarimi, senzatii de urinare. Am repetat analiza secretiilor vaginale si iata rezultatul : celule epiteliale pavimentoase, masa de leucocite si frecventi bacili si cocobacili gram, negativi. Din cate stiu eu, acesti bacili sunt prezenti in flora vaginala in mod firesc. Nu stiu ce sunt cocobacilii si nu stiu de ce acum sunt negativi si prima data au fost pozitivi. De ce totusi aveam acele senzatii de mancarime si urinare frecventa( simptome ale altor boli cu transmitere sexuala) daca prezenta bacililor gram e normala? Se poate ca analizele sa nu fie bine facute la laborator? Intrebarea mea este : de ce am avut acele simptome?? Daca poate sa ma lamureasca cineva...........va rog!!!!!!!! Offline #2 2007-07-02 19:38:31
Re: bacili si cocobacili gram negativi???bacteriile sunt impartite, in functie de forma lor, in coci si bacili, iar in functie de cum se coloreaza cu coloratia Gram folosita in laborator, in gram pozitiv si negativ. acele simptome, dupa cum le descrii, indica o cistita postcoitala, care apare datorita contactelor sexuale indelungate - cand se pierde lubrifierea - sau a duritatii lor. mami de minuni Offline #3 2007-07-03 07:53:54
Re: bacili si cocobacili gram negativi???Ce inseamna cistita postcoitala si ce implica asta?? Este o boala???? Se trateaza???????? Offline #4 2007-07-03 08:13:22
Re: bacili si cocobacili gram negativi???imi dau si eu cu parerea adica ai facut cicsita in urma actului sexual. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-07-03 08:50:37
Re: bacili si cocobacili gram negativi???La femei, dupa actul sexual, poate sa apara uneori o cistita acuta determinata de un focar de infectie cronic, latent, (uretrita, schenita, vaginita, cervicita), care cu ocazia frictiunilor coitale se poate exacerba si cuprinde si vezica urinara. In alte cazuri, barbatul care are prostatita cronica sau uretrita cronica, poate transmite infectia femeii, la care se manifesta printr-o cistita postcoitala. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-03 12:17:47
Re: bacili si cocobacili gram negativi???bacili gram pozitivi=bacili doderline. NU SE TRATEAZA!!!!! CA E DE RAU DACA FACI TRATAMENT SA SCAPI DE EI Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-07-03 12:26:43
Re: bacili si cocobacili gram negativi???La prima analiza a secretillor vaginale, am avut bacili gram pozitivi. Doctorita mi-a prescris un tratament cu ovule Cervugid. Nu ar fi trebuit, vrei sa zici??????? Si acum de ce au iesit bacili negativi si cocobacili? Ce inseamna cocobacilii??? Te rog, lamureste-ma ,Doctoressa !!!! Multumesc pentru raspuns !!!! Ultima oara a fost editat de nedumerita (2007-07-03 12:28:23) Offline #8 2007-07-03 16:21:44
Re: bacili si cocobacili gram negativi???asa vreau sa zic...nu ar fi trebuit. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|