|
Nu esti logat.
Voi cum va dati cu crema??#1 2007-07-02 23:53:00
voi cum va dati cu crema??fete vreau si eu sa stiu voi cum va dati cu crema?cu un disc demachiant sau cu mainile?eu pana acum foloseam disc demachiant si la demacheire si la tonifiere si la crema...mi se pare f neigienic sa dau cu mana pe fatza pentru ca sunt o groaza de bacterii cu toate ca ma spal cu protex si nush imi pot aparea cosuri...de fapt pana acuma nu prea m-am mai dat cu nici un fel de crema pe fatza (stiu ca nu e bine) ci doar cu o lotiune pentru ca am tenul gras.....nush cum se zice mixt...mi se vad porii si am unele mici probleme cu cosurile...si ma spal aproape in fiecare zi cu crema abraziva cu toate ca trebuie folosita doar 1-2 ori pe saptamana dar nush ma simt eu bine cu ea si simt ca dispare luciul fetei si dea aceea am si renuntat la crema pentru ca astfel nu imi mai lucea fatza...asta seara m-am uitat eu mai bine in oglinda si am vz ca am tenul uscat cu unele cojitze si avea o culoare mai ciudata ...terna...si m-am hot sa ma dau cu crema cu mainile ...as fi vrut sa stiu cum folositi voi crema si ce imi recomandati pentru tenul meu ...sa continui cu crema?sau alte sfaturi sa am si eu ten mai frumos ; "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #2 2007-07-03 00:07:02
Re: voi cum va dati cu crema??ca sa intre crema in piele, e nevoie de putin masaj si nu prea vad cum faceai tu asta cu discul demachiant. Normal ca trebuie folosite mainile. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #3 2007-07-03 00:19:17
Re: voi cum va dati cu crema??cred ca e mixt ...dar am porii deschisi in obraji "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #4 2007-07-03 00:38:54
Re: voi cum va dati cu crema??cand e vorba de ten, nu merge cu "cred ca"... Trebuie stabilit exact. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #5 2007-07-03 10:01:19
Re: voi cum va dati cu crema??ok ms:) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-27 13:43:41
Re: voi cum va dati cu crema??fetele, ce creme de maini folositi? eu nu gasesc ceva destul de bun. am pielea pe maini uscata, mai ales in anotimpul rece - cosmarul meu. si arata asa rau si imbatranite... am incercat toate combinatiile de plante, cu diverse extracte. vreau sa am maini frumoase si iarna Offline #7 2007-10-27 13:45:16
Re: voi cum va dati cu crema??eu am crema de maini cu musetel de la plafar .... a fost 3 lei da e f buna numa deasta folosesc it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #8 2007-10-27 13:51:02
Re: voi cum va dati cu crema??am avut si eu, si cu galbenele dar ...nimic. am o piele tare "incapatanata" Offline #9 2007-10-27 13:52:54
Re: voi cum va dati cu crema??eventual te dai mai des ... si sa cauti ceva crema f grasa ... sa o porti tot timpu la tine in geanta si sa te dai mereu ...asa poate poate trece it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #10 2007-10-27 13:56:37
Re: voi cum va dati cu crema??eu am o crema de maine cu glicerina nemteasca:D si e f buna.insa inainte foloseam nivea pt corp si eram multumita si de ea Ultima oara a fost editat de lee (2007-10-27 13:57:00) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #11 2007-10-27 14:37:57
Re: voi cum va dati cu crema??eu folosesc de la un timp pt maini tot miracolul doina si e foarte buna... vreau sa-mi iau crema aia de maini de la garnier...pt piele foarte uscata k si eu am porbleme ca si tine... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #12 2007-10-27 16:53:15
Re: voi cum va dati cu crema??Eu folosesc o crema de maini de la Capra Nera care imi intareste si unghiile, e foarte hidratanta si miroase super bine! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #13 2007-10-27 17:42:25
Re: voi cum va dati cu crema??eu nu prea folosesc da mami tot isi ia de la Avon...si zice k is bune ..alea mai ieftine..4-5 lei cu glicerina ! #14 2007-10-27 19:15:12
Re: voi cum va dati cu crema??Pt maini o folosesc pe cea de la farmec cu galbenele este f buna, imi face mainile asa de moi si de catifelate eu nu prea am pb cu pielea de pe maini e f fina, dar ma mai dau uneori, in special iarna. Angelaflory ca sa vezi ce tip de ten ai e bine sa mergi ori la o cosmeticiana sa isi dea cu parerea, ori la un medic dermatolog. Daca ai porii deschisi si nasul fruntea barbia sunt grase eu zic ca ai tenul gras. Si e bine sa folosesti o crema specifica tenului gras. Demachiant la fel tot specific tenului si cam atat. Iar scrubul il poti folosi de 2 ori pe sapt. Crema o aplic cu mainile, bineinteles ca inainte ma spal pe maini si pun pe fata si masez usor in sus mereu nu in jos ca sa nu se lase pielea. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|