|
Nu esti logat.
Am sanse sa gasesc anticonceptionalul potrivit?#1 2007-07-03 12:12:41
Am sanse sa gasesc anticonceptionalul potrivit?Am luat lo-femenal o perioada si mi-a fost oarecum bine cu el. Apoi am trecut pe desorelle ( deh, cand nu mai au anticonceptionale la planning, iti dau ce aleg ele ) de la care mi-a fost foarte rau. Am sangerat 2 luni aproape continuu + cosuri multe. Apoi logest cu care a fost cat de cat mai bine, doar ca aveam spoting desi le luam de vreo 6 luni. Am fost la medic si mi-a recomandat microgynon si mi-a zis ca astea sunt pastilele cu care e probabil sa nu am nici o problema. Doar ca de o luna de cand le iau am explozie de cosuri pe fata. In general aveam 2-3 pe luna iar acum sunt plina. Partea proasta e ca sunt dintr-alea crescute pe sub piele si foarte dureroase. Nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai iau. Parca nu mai am incredere in nici un doctor. Si sunt acum si in vacanta undeva intr-un orasel rupt de lume in nordul moldovei si n-am acces la un cabinet de planning.. Eu ma gandeam la novynette, avand in vedere ca au concentratia de estrogen mai mica decat desorelle sau microgynon, insa cantitatea de progesteron e aceeasi...Mi-e ca daca mai astept 2 luni pana ajung inapoi la Bucuresti o sa am o acnee de toata frumusetea pe fata.. Offline #2 2007-07-03 12:22:18
Re: Am sanse sa gasesc anticonceptionalul potrivit?da...insa nu estrogenul e vinovat pentru cosuri, ci faptul ca progesteronul din pastila are efect antiandrogenic redus(ma refer la progestativul din microgynon)..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-07-03 12:38:14
Re: Am sanse sa gasesc anticonceptionalul potrivit?Atunci mai continui cu microgynon-ul inca 2 luni apoi as vrea, daca se poate, sa imi fac o programare la dumneavoastra. Si mai aveam o intrebare... daca iau 2 folii una dupa alta ( fara pauza de 7 zile, sa sar peste o menstruatie ) exista sanse sa se accentueze problema cu cosurile? Offline #4 2007-07-03 16:17:18
Re: Am sanse sa gasesc anticonceptionalul potrivit?Nu se va accentua Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|