homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-14

#248 2009-08-31 23:15:58

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim

te bagi lady ?  big_smile

..be the best ...fuck the rest smile))

#249 2009-08-31 23:16:46

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Eh, ea o face pe zmeoaica, dar nu se ţine de treabă. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#250 2009-08-31 23:17:21

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ryanna22 a scris:

Deocamdata nu am gasit persoanele potrivite care sa`mi puna in practica fanteziile tongue

asa zic si eu, mai in gluma, mai in serios lol

#251 2009-08-31 23:21:19

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Un 3some cu o fata ma tenteaza cumplit de mult, de ceva timp... e o fantezie ca o musca enervanta, jur rotfl Bine, ca teoria...suna bine, dar de gasit fata potrivita... mai greu rotfl Si nici ca in Vama Veche nu vreau sa fac... eram ametita si m-am imprietenit cu o tipa si mi se parea cute asa... Eh, nu s-a intamplat nimic, dar de dimineata cand ne-am intalnit cu respectiva la o terasa, nu va zic ca numai cute nu mi s-a mai parut rotfl2

Fantezii... neindeplinite... Vreau de o gramada de timp sa-mi cumpar catsuit... i really love catsuits... Dar tot gasesc altceva de cumparat lol ceva pt outdoor display si fondurile de catsuit se duc... Mi-am luat in schimb manusi lungi din matase, negre.... big_smile Un bici imi mai trebuie si sunt happy

Poor is the man whose pleasure depends on another

#252 2009-08-31 23:24:01

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

pai ...nu ramaneti cu fantezii neindeplinite frate ...pune-ti-le in practica ....un costum d-asta lelaina ar fi crima si pedeapsa pt al meu ...

..be the best ...fuck the rest smile))

Publicitate

loading...

#253 2009-08-31 23:31:04

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Faza cu neindeplinitul e o chestiune de timp... mai ales cu catsuit-ul lol

Of, si acum mi-am pus si mintea la contributie... sapa dupa amintiri perverse lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#254 2009-09-01 13:01:25

James
Banat

Not bad... big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#255 2009-09-01 13:10:50

James
Banat

Poate descoperi că e bi sau gay. big_smile

#256 2009-09-01 13:19:04

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

lol  Sigur nu`i! nu vb de azi de maine, ci de cativa ani smile

#257 2009-09-01 13:26:31

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

ryanna22 a scris:

lol  Sigur nu`i! nu vb de azi de maine, ci de cativa ani smile

big_smile  nu risca...al meu mi-a spus o data nu are nimic impotriva sa incerce si cu un tip cat timp acesta este sexy....poate a fost doar o gluma dar niciodata nu stii de unde ii vine omului inspiratia

#258 2009-09-01 13:38:50

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Nu e si cazul nostru karine smile

#259 2009-09-01 21:06:03

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

sincer in mom de fata tot ce vreau e sa o fac.am nevoie ca de aer lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#260 2009-09-01 22:05:42

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Din categoria celor indeplinite ... eu voiam cu foc de artificii ... la propriu.
Ei, si acum doi ani, de Revelion, am ramas singura acasa, am pregatit o cina romantica (,) cu sfesnice cu lumanari, imbracata frumos in Little Black Dress, ciorapi cu adeziv, tocuri cui. Pe la 12 fara ceva au inceput artificiile din centru, ne-am dus la geam sa ne uitam si ne-a apucat acolo pe geam. Asa ne-a prins trecea dintre ani in focul pasiunii si in focuri de artificii. Si mai faceam si noi artificii. big_smile A fost super.

Dic categoria celor clasice: in masina, inauntru. Dar mai vreau si PE masina. Sper sa apuc inainte sa se temrine vara.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#261 2009-09-02 00:05:31

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Pe geam am incercat si noi.O data noaptea...a fost super si de curand am incercat si ziua,dar mi-a fost tare rusine ca mai eram si la maica-mea acasa si ea sta la bloc si tot cu frica am stat sa nu ma vada cineva lol asa ca dupa cateva minute am schimbat locatia tongue.
Mai vrem in curte si pe balcon.Zilele astea o sa le indeplinim si pe astea ca apoi vine frigu si nu mai merge tongue

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#262 2009-09-02 10:11:29

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

pai da-i bataie andra123   rotfl  ca deja s-a lasat frigul...eu as vrea ca pe ub' sa-l apuce dragu' de mine ..ori prin bucatarie pe la el...asa cand nu e nimeni acasa...sau inca n-am avut ocazia sa incercam covorul cel pufos...big_smile  visslar

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#263 2009-09-11 10:36:29

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

sex doggie-style, pe gresia din hol, in fata oglinzii! o oglinda mare, mare, de sus pana jos, in care se vedea minunat big_smile
cred ca e fantezia care va deveni in curand rutina, la ce senzatii ma incercau in timp ce-l priveam pe el cum se misca in spatele meu si apoi ma priveam pe mine cum ma ating big_smile

#264 2009-09-11 13:34:38

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

mie mi-ar trebui una surround, sa il vad din toate pozitile si unghiurile big_smile nimic nu se compara cu rautatea amestecata cu dorinta si pasiune pe care o are in ochi atunci cand ma ia pe la spate big_smile

#265 2009-09-11 16:10:58

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

anabella_n a scris:

sex doggie-style, pe gresia din hol, in fata oglinzii! o oglinda mare, mare, de sus pana jos, in care se vedea minunat big_smile
cred ca e fantezia care va deveni in curand rutina, la ce senzatii ma incercau in timp ce-l priveam pe el cum se misca in spatele meu si apoi ma priveam pe mine cum ma ating big_smile

rodnar  uite ca tocmai azi am montat la ai mei in dormitor pe usa sifonierului o imensa oglinda!  chicot  poate o sa-i propun lu' ubu sa ramana la mine si sa ne vedem cat de fumosi suntem in oglinda in care se vede asa superb patul.... drool

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#266 2009-12-01 02:15:06

4art
Full member
Inregistrat: 2009-05-14

uiiii topicul asta trebuie sa il citesc tot dar pana una alta va zic ale mele si ale lui chicot

a mea* intr-o cabana in mijlocul padurii, sa fie zapada afara si un frig de sa crape pietrele, in fata unui semineu  pe o blana, cu vin rosu sau vin fiert si sfesnice cu lumanari e si acolo nebunii tongue

a lui*pe o plaja pustie unde sa avem o casuta faina moderna cu un porche, eu goala alergand pictand pe nisip, el  gol si  drool  si apoi cred ca stiti ce urmeaza in casa cu geamuri larg deschise si perdele zburand,pe nisip,in apa la maxim si la nesfarsit  rotfl2

scurt si la obiect

,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.