|
Nu esti logat.
Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-14#248 2009-08-31 23:15:58
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimte bagi lady ? ..be the best ...fuck the rest )) Offline #249 2009-08-31 23:16:46
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimEh, ea o face pe zmeoaica, dar nu se ţine de treabă. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #250 2009-08-31 23:17:21
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim
asa zic si eu, mai in gluma, mai in serios Offline #251 2009-08-31 23:21:19
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimUn 3some cu o fata ma tenteaza cumplit de mult, de ceva timp... e o fantezie ca o musca enervanta, jur Bine, ca teoria...suna bine, dar de gasit fata potrivita... mai greu Si nici ca in Vama Veche nu vreau sa fac... eram ametita si m-am imprietenit cu o tipa si mi se parea cute asa... Eh, nu s-a intamplat nimic, dar de dimineata cand ne-am intalnit cu respectiva la o terasa, nu va zic ca numai cute nu mi s-a mai parut Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #252 2009-08-31 23:24:01
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimpai ...nu ramaneti cu fantezii neindeplinite frate ...pune-ti-le in practica ....un costum d-asta lelaina ar fi crima si pedeapsa pt al meu ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline Publicitateloading...
#253 2009-08-31 23:31:04
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimFaza cu neindeplinitul e o chestiune de timp... mai ales cu catsuit-ul Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #254 2009-09-01 13:01:25
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimNot bad... Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #255 2009-09-01 13:10:50
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimPoate descoperi că e bi sau gay. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #256 2009-09-01 13:19:04
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimSigur nu`i! nu vb de azi de maine, ci de cativa ani Offline #257 2009-09-01 13:26:31
nu risca...al meu mi-a spus o data nu are nimic impotriva sa incerce si cu un tip cat timp acesta este sexy....poate a fost doar o gluma dar niciodata nu stii de unde ii vine omului inspiratia Offline #258 2009-09-01 13:38:50
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimNu e si cazul nostru karine Offline #259 2009-09-01 21:06:03
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimsincer in mom de fata tot ce vreau e sa o fac.am nevoie ca de aer Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #260 2009-09-01 22:05:42
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimDin categoria celor indeplinite ... eu voiam cu foc de artificii ... la propriu. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #261 2009-09-02 00:05:31
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimPe geam am incercat si noi.O data noaptea...a fost super si de curand am incercat si ziua,dar mi-a fost tare rusine ca mai eram si la maica-mea acasa si ea sta la bloc si tot cu frica am stat sa nu ma vada cineva asa ca dupa cateva minute am schimbat locatia . ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #262 2009-09-02 10:11:29
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimpai da-i bataie andra123 ca deja s-a lasat frigul...eu as vrea ca pe ub' sa-l apuce dragu' de mine ..ori prin bucatarie pe la el...asa cand nu e nimeni acasa...sau inca n-am avut ocazia sa incercam covorul cel pufos... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #263 2009-09-11 10:36:29
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimsex doggie-style, pe gresia din hol, in fata oglinzii! o oglinda mare, mare, de sus pana jos, in care se vedea minunat Offline #264 2009-09-11 13:34:38Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimmie mi-ar trebui una surround, sa il vad din toate pozitile si unghiurile nimic nu se compara cu rautatea amestecata cu dorinta si pasiune pe care o are in ochi atunci cand ma ia pe la spate Offline #265 2009-09-11 16:10:58
uite ca tocmai azi am montat la ai mei in dormitor pe usa sifonierului o imensa oglinda! poate o sa-i propun lu' ubu sa ramana la mine si sa ne vedem cat de fumosi suntem in oglinda in care se vede asa superb patul.... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #266 2009-12-01 02:15:06
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimuiiii topicul asta trebuie sa il citesc tot dar pana una alta va zic ale mele si ale lui ,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|