|
Nu esti logat.
Papanicolau#1 2007-07-03 17:36:46
papanicolauBuna, am19 ani si acum mi-am facut primul test papanicolau. Mi-a iesit clasa1, totul perfect dar la "Celule endocervicale" este un plus. As vrea sa stiu ce inseamna asta? Va multumesc frumos anticipat. Offline #2 2007-07-03 17:45:13
Re: papanicolauca exista celule endocervicale....de ce ti se pare tie ca + e ceva rau? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-07-03 17:49:18
Re: papanicolauCu toata rusinea trebuie sa recunosc ca nu prea stiu ce sunt aceste celule endocervivale, nu mi se parea neaparat rau, vroiam doar mai multe informatii despre aceste celule. Offline #4 2007-07-03 19:02:01
Re: papanicolaucelulele endocervicale sunt celule din profunzimea colului uterin; endo- = intern, exo- = extern. mami de minuni Offline #5 2007-07-04 10:25:08
Re: papanicolaunu e rusinos sa nu stii....daca nu ai studii medicale...oricum, buletinul de analiza nu iti este adresat, prin el, laboratorul comunica informatiile medicului tau...mai departe el iti interpreteaza tie analizele.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-23 15:03:43
Re: papanicolauBuna ziua, Offline #7 2007-07-23 15:05:17
Re: papanicolauai foarte probabil o infectie vaginala(frecvente PMN)...e nevoie de un examen de secretie ca sa stim ce produce aceasta infectie si sa o putem trata....nimic grav oricum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-07-23 17:06:29
Re: papanicolauMultumesc mult, asa voi face Offline #9 2007-07-25 19:12:39
Re: papanicolaubuna seara! am si eu o mare nelamurire! am facut tipaj viral la Medlife si scrie pe rezultat ca este de tip X, unde X=GENOTIP ALTUL DECAT 6, 11, 40, 42, 43, 44, 54, 70, 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 59, 68, 53, 66. nu se specifica daca tipul X e cu risc crescut sau scazut, iar eu sunt in ceata. Acum 4 ani dupa un PAPIII, la Babes mi-a iesit cu risc crescut, la IDS cu risc scazut, nu stiu ce sa mai cred, sunt speriata. Acum am facut si un PAP care are un rezultat cam asa: usor fond inflamator acut!!!!!!!!!??????celularitate de aspect normal, dar, celule endocervicale prezente. Nu stiu ce sa mai cred! Daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine, as fi recunoscatoare; intru de ceva vreme pe acest site si am reusit sa imi mai lamuresc unele probleme! Nu sunt eu lamurita nici cum m-am captusit cu HPV, deoarece nu ma incadrez in niciuna dintre conditiile de contaminare-vezi debut prematur al vietii sexuale, parteneri multipli,...Va multumesc inca odata! Offline #10 2007-07-26 10:28:25
Re: papanicolaumedicul poate pune diagnosticul de colpita micotica fara a face o analiza de laborator secretiei vaginale? doar analizand-o vizual? prima data mi-a prescris Stamicin tablete si ovule de Betadine, apoi la 2 luni a reaparut problema si mi-a prescris Stamicin tablete si ovule Gynozol iar iubitului meu Stamicin tablete si Lomexin unguent. de la ultimul tratament nu am fost inca la control. insa iubitul meu spune ca nu er pe deplin vindecat Offline #11 2007-07-26 12:22:43
Re: papanicolause poate pune...dar e mai bine sa faci si un examen de secretie sa fi sigura ca nu ai si altceva... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-08-28 12:27:35
Re: papanicolaufetele am fost aiz al medic cu copanele acelea, in fine am intrebat-o daca ma costa testul papa. daca iau trimitere si mi s-a zis k da, m-am dus acolo langa s intreb si mi-a zis cam 300 costa si cu trimitere de la medic e gratuit. acum intrebarea mea e cand as putea s-l fac? pe 8-9 imi vine menstra. deeci? are vreo legatura data(cnd sunt la menstruatie stiu ca nu pot )?adik daca sun si am programeaza pe sapt asta sau sapt viitoare e ok? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2007-08-28 12:54:31
Re: papanicolaustai ca n-am inteles cum adik "ciclul incepe in prima zi de menstra si se termina in prima zi a menstrei viitoare " ?? Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-28 12:58:47) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #14 2007-08-28 12:57:39
Re: papanicolau
incepe in prima zi de menstra dar se termina cu o zi inaintea primei zile din menstruatia urmatoare. no offence mami de minuni Offline #15 2007-08-28 13:00:09
Re: papanicolaudeci daca mie imi vine pe 8 si ma tzine cam 5-6 zile ( 8,9,10,11,12,13) asa mai pun ink 4 ca sa se faca 10? si abia in a10a zi dupa c my s-a term menstra ma pot duce? mie tipa de acolo k pot venii oricand dar s nu fiu in perioada menstrautiei. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #16 2007-08-28 13:23:04
Re: papanicolaudeci pana la urma urmei cum fac? ma duk dupa ce my se termina menstra si mai astept ink 4 zile sau cum mi-a zis tipa d acolo? Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-28 13:23:29) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #17 2007-08-29 12:06:13
Re: papanicolaublue_elf, e bine sa faci cum ti-a zis tipa de acolo Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-08-29 14:57:31
Re: papanicolauam terminat de 5 zile tratamentul prescris de ginecolog pt.colpita cu anaerobi(tinizol,capsule ciprinol,ovule ciprinol) dar am inceput sa am o secretie alba,la farmacie mi-au dat septovag cu care sa imi fac spalaturi vaginale.Am avut caderi de calciu si numai dupa ce am luat calciu cu vitamina d3 am inceput sa imi revin.Dar asta mi-a afectat calculii renali nu mari dar existenti .Beau ceaiuri ,nu ma simt extra.Dupa 10 septembrie trebuie sa fac examen BPN,ce este oare ,include si testul Papanicolau?Colpita cu anaerobi mai poate recidiva ? Offline #19 2007-08-30 15:48:29
Re: papanicolauB=Babes Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|