|
Nu esti logat.
Cabinete de planning#1 2007-07-03 19:00:01
cabinete de planningAs vrea sa stiu adresa unui cabinet de palnning familial pentru studenti, unde consultatiile si anticonceptionalele sunt la pret redus, din Bucuresti. Daca exista... Daca nu, o adresa a unui cabinet de planning, oricare, de preferabil din sectorul 2, dar nu neaparat. Si inca ceva: e normal sa-ti vina ciclul mai devreme daca iei pastile? Mai devreme cu o zi? Mai ales ca NU am uitat sa iau pastilele, la ora la care trebuia. Offline #2 2007-07-03 19:03:43#3 2007-07-03 20:18:36
Re: cabinete de planningsi da, se poate sa se schimbe ziua in care vine bucuria. Nobody home Offline #4 2012-03-13 08:18:41
Re: cabinete de planningbuna fetele. ma gandeam sa trec la anticonceptionale dar as vrea sa stiu unde pot sa gasesc un astfel de cabinet in craiova, si cat costa cu aproximatie o consultatie. de asemenea as vrea sa ma indrumati spre diferite site'uri pentru a ma putea informa despre anticonceptionale inainte de a ajunge la planning. stiu ca pe internet sunt foarte multe informatii dedpre asta dar nu as vrea sa dau peste unul cu informatii eronate. scuzati eventualele greseli, nu scriu de pe calculator Offline #5 2012-03-13 14:56:56
Re: cabinete de planningkarina, chiar pe site-ul asta, pe site, nu pe forum, in dreapta sus ai "cabinete de planning" si sunt listate pe orase, craiova e sigur pe acolo. http://www.anticonceptionale.ro/cabinet … l?catid=36 Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-13 15:01:17) Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-13 15:48:55
Re: cabinete de planningMultumesc! Ideea e ca acele cabinete au fost adaugate pe site in 2008, poate s-au inchis intre timp. O sa dau o fuga pana acolo. Multumesc inca o data. Offline #7 2012-03-13 15:55:08
Re: cabinete de planningam dat un search pe google si numai pe astea le gasesc deci eu zic ca-s actuale, decat daca a decis primaria sa-si bata joc de cetateni... mai bine suna daca iti raspund e clar ca-s acolo Offline #8 2012-03-13 16:15:47
Re: cabinete de planningUn mic off topic. Offline #9 2012-03-13 16:26:31
Re: cabinete de planning1. da cand incepi prima oara iei din prima zi daca vrei bineinteles (la fel si daca ai intrerupt dar ai mai luat in trecut), iei 21 de pastile si faci pauza timp in care-ti vine, daca ai 21 de pastile, daca ai 28 iei 28, si ziua urmatoare incepi alt blister (menstruatia o sa vina undeva pe ultimul rand de pastile cele inactive). Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-13 16:27:24) Offline #10 2012-03-13 16:41:06
Re: cabinete de planningMultumesc! Momentan nu mai am alte intrebari. Oricum planuiesc sa iau anticonceptionale din vara asa ca mai am ceva timp sa ma informez si sa iau o decizie. Offline #11 2012-03-13 17:00:30
Re: cabinete de planningInca o intrebare. Stiu sigur ca am mai intrebat pe forum si mi s-a raspuns dar am uitat si ce si unde am postat. Offline #12 2012-03-13 17:04:49
Re: cabinete de planningla boli cu transmitere sexuala te referi? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2012-03-13 17:09:23
Re: cabinete de planningDa la BTS'uri ma refeream. Multumesc! Si o ultima intrebare, cat costa cu aproximatie o consultatie la planning? Offline #14 2012-03-13 17:34:41
Re: cabinete de planningdepinde; in unele locuri e gratis fara nici un fel de dovada, in alte locuri e gratis cu carnetul de elev/student sau cu adeverinta de salariat, in alte locuri se plateste; nu ar trebui sa depaseasca 50 de lei cam asta e tariful standard. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2012-03-13 17:56:55
Re: cabinete de planningEu fiind virgina pana cand l-am intalnit pe el, el fiind primul, e necesar sa fac atatea analize? chlamydia si tricomonas nu sunt boli cu transmitere sexuala? Le pot avea si eu chiar daca m-am protejat cu prezerativ? Offline #16 2012-03-13 18:00:54
Re: cabinete de planningexista si boli asimptomatice de aia sunt necesare analizele. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #17 2012-03-13 18:05:43
Re: cabinete de planning
plus gonoree, hpv, herpes, ciuperci. karina, o parte din analize se fac din secretia vaginala la femei deci la ginecolog, si din secretia uretrala la barbati, deci la dermati-venerolog (ca: gonoree, thricomonas, ciuperci) altele se fac din sange, analize speciale nu hemoleucograma anuala, ca: hiv (vreo 50 ron maxim), hpv (scump vreo 200-300 ron iar la barbati nu e concludent din cate am inteles), herpes, sifilis (vdlr se numeste testul si e si ieftin undeva la 12-20 ron), hepatita B si hepatita C, si intr-un final mai e clamydia care se poate face fie din secretie, se face antigen (vreo 40-60 ron), fie analiza genetica am gasit-o cu 80 ron la medlife dar nu-mi vine sa cred fie din sange (dar nu e foarte concludenta) in principiu se face antigen pt. clamydia (e cea mai intalnita bts!). dar cum tu erai virgina se pune problema doar de cele care se pot lua si altfel decat prin contact sexual ca: hiv sifilis, hepatitele, hpv si herpes (ultimele doua se pot lua si prin petting daca ai facut cu altcineva vreodata), si poate un consult ginecologic de rutina sa nu ai vreo candida. la fel si la el daca e convins ca a facut sex 100% protejat cu prezervativ = fara sex oral nici cunilingus nici blow job fara prezervativ, fara sex anal fara prezervativ, fara spart prezervativul, fara "hai, ca merge 3 minute fara prezervativ". din cate inteleg, el a mai avut o singura partenera (care sper ca nu era prea umblata sau neprotejata), tu virgina, asa ca sunteti low-risk de orice boala. Offline #18 2012-03-13 18:43:07
Re: cabinete de planningPai el a mai facut sex decat o data inainte sa ma intalneasca pe mine. Tipa a vrut sa ii faca sex oral, fara prezervativ dar l-a muscat )) asa ca a pus prezervativul si au facut-o normal. Trebuie sa spun ca l-a muscat imediat ce a vrut sa ii faca sex oral, adica nici 5 secunde nu trecusera In cazul asta care sunt riscurile? Iar petting am facut doar cu el, dar niciodata nu si-a dat chilotii jos, deci organele sexuale nu s-au atins si nici nu punea mana la el si dupa la mine...asa ca riscul de BTS prin petting cade, si cred ca si cel prin sex oral, din moment ce ea avea impresia ca sexul oral se face cu dintii si asa a pus gura iar el evident ca a ridicat-o cand a vazut, si au continuat cu sex normal CU PREZERVATIV Offline #19 2012-03-13 22:27:05
Re: cabinete de planningriscurile sunt nule, dar hiv, sifilis, hepatite se pot lua si din transfuzii la nastere, la dentist etc. daca nu ati facut asa ceva de ceva vreme sau daca v-ati testat vreodata sau ati donat sange, cred ca nu mai e nevoie nici de ele dar n-ar strica. pentru hepatita B e posibil sa fiti vaccinati. se mai face vaccinul in clasa a 12-a de liceu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|