homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog mult....

#1 2007-07-04 00:47:43

lovely
New member
Inregistrat: 2006-08-16

va rog mult....

fetelor, as vrea sa stiu, daca in cele 7 zile de pauza in care vine menstruatia, sunt protejata! Daca am facut sex neprotejat exista riscul sa pot ramane insarcinata?? sad

#2 2007-07-04 05:09:02

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: va rog mult....

da esti protejata in cele 7 zile de pauza wink
iar daca te hotarasti sa le intrerupi (sa nu mai continui cu alta folie) esti protejata pana cand apare menstruatia

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-07-04 07:59:39

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

bineinteles ca esti protejata, daca nu ai fi nu mai se intrerupeau anticonceptionalele pana la venirea ciclului. In afara de asta, perioada fertila este intre a 11-a si a 18-a zi de ciclu, unele persoane fiind totusi fertile inainte de ziua 11 sau dupa ziua 18, dar niciodata inainte cu 1 saptamana de ciclu.

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2007-07-04 08:03:01

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daliana cand luam ac. nu putem sa vb. despre o perioada fertila si nefertila ,ele impiedica ovulatia smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-07-04 10:29:17

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

ralucaelena a scris:

daliana cand luam ac. nu putem sa vb. despre o perioada fertila si nefertila ,ele impiedica ovulatia smile

eu vorbeam la modul general, i-am raspuns lui lovely ca e protejata si am venit cu o explicatie suplimentara

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Publicitate

loading...

#6 2007-07-04 10:31:56

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

care insa poate creea confuzie daliana....stiu asadar ca intentia ta a fost buna, insa interventia ralucaielena e mai mult decit binevenita

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2007-07-04 11:22:39

lovely
New member

Da dar, la mine s-a intamplat in ziua 3-a... si a 7-a de pauza, din cauza asta intrebam, cand nu prea maia veam menstruatie, sia cum imi pare rau ca sunt speriata:(

#8 2007-07-04 11:25:04

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ce conteaza daca aveai sau nu menstruatie???? iei contraceptive, daca le iei corect, esti protejata in toata perioada de pauza! daca ai panici nejustificate, mai corect e sa te abti de la sex decit sa te dai atit cu capul de pereti

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2007-07-04 14:41:41

lovely
New member

Asa stiam si eu, insa cand intri inpanica chiar daca esti convins ca e asa, nesiguranta te face sa-ti pierzi increderea si sa devii pesimist! Simteam nevoia sa aud mai multe fete s[punandu-mi asta!
Va multumesc din suflet,sunteti foarte dragute !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.