|
Nu esti logat.
Va rog mult....#1 2007-07-04 00:47:43
va rog mult....fetelor, as vrea sa stiu, daca in cele 7 zile de pauza in care vine menstruatia, sunt protejata! Daca am facut sex neprotejat exista riscul sa pot ramane insarcinata?? Offline #2 2007-07-04 05:09:02
Re: va rog mult....da esti protejata in cele 7 zile de pauza http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-07-04 07:59:39
Re: va rog mult....bineinteles ca esti protejata, daca nu ai fi nu mai se intrerupeau anticonceptionalele pana la venirea ciclului. In afara de asta, perioada fertila este intre a 11-a si a 18-a zi de ciclu, unele persoane fiind totusi fertile inainte de ziua 11 sau dupa ziua 18, dar niciodata inainte cu 1 saptamana de ciclu. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2007-07-04 08:03:01
Re: va rog mult....daliana cand luam ac. nu putem sa vb. despre o perioada fertila si nefertila ,ele impiedica ovulatia VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-07-04 10:29:17
Re: va rog mult....
eu vorbeam la modul general, i-am raspuns lui lovely ca e protejata si am venit cu o explicatie suplimentara There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-04 10:31:56
Re: va rog mult....care insa poate creea confuzie daliana....stiu asadar ca intentia ta a fost buna, insa interventia ralucaielena e mai mult decit binevenita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-07-04 11:22:39
Re: va rog mult....Da dar, la mine s-a intamplat in ziua 3-a... si a 7-a de pauza, din cauza asta intrebam, cand nu prea maia veam menstruatie, sia cum imi pare rau ca sunt speriata:( Offline #8 2007-07-04 11:25:04
Re: va rog mult....ce conteaza daca aveai sau nu menstruatie???? iei contraceptive, daca le iei corect, esti protejata in toata perioada de pauza! daca ai panici nejustificate, mai corect e sa te abti de la sex decit sa te dai atit cu capul de pereti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-07-04 14:41:41
Re: va rog mult....Asa stiam si eu, insa cand intri inpanica chiar daca esti convins ca e asa, nesiguranta te face sa-ti pierzi increderea si sa devii pesimist! Simteam nevoia sa aud mai multe fete s[punandu-mi asta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|