|
Nu esti logat.
Ce trebuie sa fac#1 2007-07-04 14:46:24
ce trebuie sa facSunt maritata de 13 ani am 33 ani si doi copii am inceput sa iau anticonceptionale din 2004 dar atunci alaptam si ginecologil mi-a recomandat exluton a mers fff bine dar dupa ce am intrerupt alptatul nu trebuia sa-l mai iau eu am mers inainte cu acelasi anticonceptional .Intre timp sotul meu a plecat din tara si nu a mai fost nevoie sa iau .In dec.anul trecut cand a venit sotul meu acasa em fost la planing familial si mi-a recomandat RIGEVIDON 21+7 SI OVULE .Apoi sotul meu iar a plecat din tara si vine acum azi maine ce ar trebui sa fac el sta doar o luna aici si nu pot sa risc sa raman insarcinata deoarece primul copil are un handicap sever are 5,6 ani al doilea are 3,6 ani daca o fi sa raman nu fac fata. Offline #2 2007-07-04 14:53:57
Re: ce trebuie sa facsimplu...daca nu vrei sa ramai insarcinata ai 2 variante : prezervativul (asta in cazul in care el il suporta) ori metoda coitului intrerupt (sa nu ejaculeze inauntru si sa se retraga la timp)... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #3 2007-07-04 17:04:02
Re: ce trebuie sa facori iei anticonceptionale o luna...ori folosesti metoda calendarului+spermicide+coitul intrerupt... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-08-14 21:28:23
Re: ce trebuie sa facbuna tuturor, Offline #5 2007-08-14 23:12:43
Re: ce trebuie sa faccel mai indicat cred ca ar fi o alta vizita la medic,el stie exact cum reactioneaza organismul tau... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-15 12:57:10
Re: ce trebuie sa facOfff....stau tare , tare rau cu timpul, dar incerc, daca nu ...hm, abstinenta pana la solutionarea cazului:D Offline #7 2007-08-15 12:58:30
Re: ce trebuie sa fac
daca esti din bucuresti eu iti recomand sa vb. cu doctoressa in legatura cu problema ta poate te ajuta dansa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-08-15 13:02:37
Re: ce trebuie sa facDin pacate nu sunt din bucuresti, ci din Iasi.... Offline #9 2007-08-15 15:00:49
Re: ce trebuie sa facSummer_time...daca vorbim de tendinta la hipercoagulare nu o documentam cu durerile de picioare ci cu probe de coagulare(timp Quik de ex)...asadar eu zic sa faci analiza asta acum, in timp ce iei karissa....sa nu cumva durerile de picioare sa aiba alta cauza(daca te dor ambele picioare aproape sigur nu are nici o legatura cu pastilele si coagularea). recomand deci, cu multa caldura, o vizita la alt medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-08-16 09:57:59
Re: ce trebuie sa facBuna Doctoressa, Ultima oara a fost editat de Summer_time (2007-08-16 10:02:42) Offline #11 2007-08-16 16:22:18
Re: ce trebuie sa facPT-Exploreaza capacitatea de coagulare a sangelui. Intr-o eprubeta peste plasma bolnavului se adauga un reactiv special si se cronometreaza timpul, in secunde, necesar pentru coagularea plasmei. PT-ul prelungit inseamna ca ai probleme cu coagularea, intr-adevar, in sensul ca singele tau se coaguleaza mai greu nu prea repede(deci tendinta la hipo, nu la hipercoagulabilitate) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-08-16 17:19:27
Re: ce trebuie sa facDoctoressa, multumesc mult pt raspuns. La fibrinogen nu scrie nici o unitate de masura. Deci nu e cazul sa imi fac griji. 2 doctori mi-au zis pana acum de tendinte de hipercoagulare, de asta eu tot ziceam de hipercoagulare. oricum, m-am lamurit... am sa continui tratamentul atunci , eventual am sa vad daca durerile de picioare continua, merg la un ortoped, poate ma ajuta el. O zi frumoasa . Offline #13 2007-08-16 17:42:30
Re: ce trebuie sa facNu asa...ia incerca cu lioton...de ex....eu nu stiu insa daca stai mult in picioare sau pe scaun asta poate afecta intoarcerea venoasa....sigur, ne putem gindi si la probleme cu coloana... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-08-16 17:55:41
Re: ce trebuie sa facEu sper sa nu am probleme cu coloana, asta mi-ar trebui. eu stiu - poate e de la vreme, reumatism, alergatura multa. Doctorii cu care am vorbit erau ginecologi, nu erau specializati in hematologie si oricum, prea multa atentie nu mi-au dat. Eh...incerc cu Lioton, daca vad ca nu ma lasa durerile...poate o sa ma ajute insa vacanta care se apropie.... Oare ar trebui sa-mi fac griji in legatura cu hipocoagularea asta? inca ceva ce ma mira:scrie pe romedic: valori scazute ale PT dupa tratament cu anticoagulante? pai nu ar trebui sa creasca valorile?nu de asta se face tratamentul anticoagulant? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|