homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!

#1 2007-07-04 18:14:19

kitty_024
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!

luna trecuta am facut sex si s-a rupt prezervativul si nu am luat nimic.dupa 10zile mi-a venit menstra.luna aceea ciclul a fost de 26de zile.menstra care mi-a venit la 10zile a fost norlana.a tinut1saptamana.luna urmatoare,ciclul a fost de 28zile.am avut crampe (ceea ce eu nu am de obicei) inainte sa-mi vina.in prima zi lichidul menstrual era...ca mierea de albine -- la consistenta.seara s-a oprit..dimineata a inceput iarasi sa curga,la fel ca in prima zi.si seara s-a oprit iarasi--am facut sex.poate ca asta a fost o greseala.....am folosit un prezervativ dar s-a rupt.apoi dupa act,a doua zi a inceput iarasi sa curga,normal ca si consistenta,dar fluxul era slab..apoi pur si simplu erau picaturi..si acum s-a oprit.de la inceput la sfarsit:de vineri (29iunie) la amiaza-pana ieri ,marti seara,3iulie.in tot acest timp am avut crampe usoare,mai dureroase dupa ce am facut-o ,in a doua seara de ciclu.
  nu pot ramane insarcinata daca am facut-o in timpul menstrei,,nu??cat despre data trecuta cand s-a intamplat acel.."incident",au trecut 6saptamani de atunci.daca eram nu imi mai venea deloc ,nu??am avut 1menstra normala si asta de luna asta care a fost cam ciudata..nu am cum sa fiu insarcinata,nu????
  puteti sa-mi recomandati un test de sarcina sigur??..si sa-mi spuneti un pret aproximativ..??

#2 2007-07-04 18:17:57

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: sunt sau nu?!?nu stiu ce sa fac!!

sure check si e in jur de 200 de mii (vechi)

mami de minuni hjarta

#3 2007-07-05 07:43:03

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sure check si e 100 de mii nu 200.
si un control la ginecolog pentru linistea sufleteasca.
urmeaza o vizita la planning pentru recomandare contraceptie. succes

#4 2007-07-05 07:54:35

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

poti evita ginecologul si merge sa faci o ecografie la Pro Life, e 600 mii si vede inaintea unui control ginecologic care poate depista o sarcina abia la 6 saptamani si nu cu foarte mare certitudine...Sau, poti sa te duci la Medicover sa faci o analiza de sange BHCG care costa in jur de 300.000, e tot un test de sarcina, dar din sange, rezultatul il ai in 2 zile fara dubii, iti si spune valoarea corespunzatoare lunii de sarcina daca esti gravida. Tot ce e posibil sa fi ramas gravida, cu 10 zile inainte de un ciclu care a durat 26 de zile puteai prinde ovulatia...si, eventual, sa fi avut un avort menstrual incomplet. Tocmai de aceea, pentru linistea ta, fa acel test de sange. Testul de urina e mai putin concludent si daca ai suferit un avort menstrual poate sa iti iasa negativ, desi sa mai ai ceva resturi. Doar testul de sange iti spune exact situatia si daca iese pozitiv, coroborat cu ecografia se vede ce e pe acolo. Foloseste o metoda contraceptiva sigura. Daca nu vrei pastile, macare in zilele ovulatiei evita contactul chiar cu prezervativ, deoarece acesta se poate rupe, ceea ce ......s-a si intamplat! Sa stii ca exista ciclu peste sarcina..... e dovedit stiintific.Fa ce ti-am zis, testul de sange, nu e decat cu putin mai scump decat un test de urina bun. Il poti face acum dimineata. Nu conteaza daca ai mancat sau baut.

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#5 2007-07-05 11:06:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

....no coment!...in mod evident imi trebuie vacanta sa imi mai incarc bateriile....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-07-05 11:56:28

o'hara
Platinum member

ralluka a scris:

pe cand imi faceam eu teste de sarcina era 200...cel putin in iasi.

mami de minuni hjarta

#7 2007-07-05 12:05:19

daliana
Hero member

doctoressa a scris:

....no coment!...in mod evident imi trebuie vacanta sa imi mai incarc bateriile....

te-ai suparat pe mine doctoressa? eu doar am vrut sa spun ca daca ar fi o sarcina incipienta nu prea e concludent consultul ginecologic...presupun ca orice medic ginecolog te trimite si la ecograf si la analiza de sange, nu e asa?Spun din experienta. Si, apropo, sa stii ca nu mi-a venit ciclul....sunt in ton si cu topicul, sunt sau nu?(dar stiu ce sa fac!). Sa stii ca anul trecut am avut o intarziere inexplicabila de 12 zile la un moment dat, prin primavara, exact cu un ciclu inaintea celui care a precedat sarcina ce am pierdut-o ulterior si testele de sarcina facute erau negative.

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#8 2007-07-05 12:13:19

Al Pacino
Administrator

sunt inexplicabil de irascibila azi.....
echografia arata sarcina de la 6 saptamini...consultul bimanual la fel....avantajul echo e ca ne arata si daca fatul e viu sau nu....
ce m-a nemultumit....echografii de sarcina poti face in orice clinica de profil...nu doar la ProLife contra 600000(reclama????)
E drept ca testul beta HCG din singe se pozitiveaza mai repede decit cel din urina...insa exista entitatea numita avort menstrual....care poate fi motiv de mare tristete pentru o persoana care a facut testul pe singe, a iesit pozitiv si...ghinion, a aparut menstra cu citeva zile intirziere....de aceea consider eu ca mai bine astepti nitel mai mult...e mai bine pentru psihic dupa mintea mea....e drept ca sunt doar medic de planning(nu ginecolog si nici endocrinolog) categorie de medici care mi s-a parut ca recomanzi sa fie evitata....sau poate e starea mea psihica de vina....
Nu esti of-topic....doar caeu nu imi mai amintesc(cu scuzele de rigoare) cind il asteptam....

#9 2007-07-05 12:18:57

gabi_c2002
New member
Inregistrat: 2007-06-28

Buna ziua doctoressa!Este prima luna fara anticonceptionale,si este a 5-a zi deja de cand trebuia sa-mi vine ciclul si nu se intampla nimic.In schimb de 3 zile am numai dimineata o scurgere rosiatica,care imi parea ca ar precede ciclul,dar nu apare sange.Mentionez ca luna asta am avut un singur contact sexual cu prezervativ,si fara ejaculare.Acum 7 zile am facut o cauterizare vulvara pentru niste condiloame,dar zona respectiva arata curata,si spre vindecare.Nu pare ca ar curge sange de-acolo.Am o infectie sigur,caci mi-a iesit la papanicolau,dar nu m-am dus sa fac examenul de secretie pentru ca asteptam sa-mi vina ciclul,si sa se mai vindece leziunile.Ce e cu scurgerea aceasta,ce parere aveti?Poate fii semn de sarcina sau ce?Multumesc!

#10 2007-07-05 12:20:18

Al Pacino
Administrator

gabi....din ce spui tu, nu prea vad de unde sarcina....nu stiu cum aveai ciclul inainte de contraceptive....

#11 2007-07-05 12:23:05

gabi_c2002
New member

doctoressa a scris:

gabi....din ce spui tu, nu prea vad de unde sarcina....nu stiu cum aveai ciclul inainte de contraceptive....

Ciclul inainte de contraceptive era destul de neregulat cam la 31,32 zile poate,dar nu era o regula.Insa secretia asta rosiatica care nu se concretizeaza cu nimic ma nelinisteste

#12 2007-07-05 12:26:36

Al Pacino
Administrator

eu nu cred ca e cazul sa te stresezi din pricina ei....fa eventual un test de sarcina, pentru siguranta

#13 2007-07-05 12:28:09

gabi_c2002
New member

doctoressa a scris:

eu nu cred ca e cazul sa te stresezi din pricina ei....fa eventual un test de sarcina, pentru siguranta

Multumesc mult doctoressa!

#14 2007-07-05 12:28:35

Al Pacino
Administrator

cu drag....

#15 2007-07-05 12:40:28

daliana
Hero member

doctoressa a scris:

sunt inexplicabil de irascibila azi.....
echografia arata sarcina de la 6 saptamini...consultul bimanual la fel....avantajul echo e ca ne arata si daca fatul e viu sau nu....
ce m-a nemultumit....echografii de sarcina poti face in orice clinica de profil...nu doar la ProLife contra 600000(reclama????)
E drept ca testul beta HCG din singe se pozitiveaza mai repede decit cel din urina...insa exista entitatea numita avort menstrual....care poate fi motiv de mare tristete pentru o persoana care a facut testul pe singe, a iesit pozitiv si...ghinion, a aparut menstra cu citeva zile intirziere....de aceea consider eu ca mai bine astepti nitel mai mult...e mai bine pentru psihic dupa mintea mea....e drept ca sunt doar medic de planning(nu ginecolog si nici endocrinolog) categorie de medici care mi s-a parut ca recomanzi sa fie evitata....sau poate e starea mea psihica de vina....
Nu esti of-topic....doar caeu nu imi mai amintesc(cu scuzele de rigoare) cind il asteptam....

Nu fac reclama la Pro Life, pur si simplu din cate aparate am incercat, la Elias, la Romclinic, etc, acolo a fost ok, plus fotografiile facute, plus explicatiile amanuntite.Chiar daca exista avortul menstrual, cum am spus si eu, nu mai stiu daca in acest topic, macar stie fata daca e sau nu, conteaza si asta, apoi vede ce are de facut. Cat priveste asteptarea, daca asteptam dupa cum imi spuneu medicii-eu simteam ca ceva nu e in regula-si nu insistam cu ecografii peste ecografii si analize peste analize, faceam septicemie! Copilul era mort in mine de 2 saptamani, tot astepand si analizand, aveam frisoane, leucocitele mari, cica era normal, cum sa fie ca eu nu am avut asa la prima sarcina, ca nici-o sarcina nu e la fel bla bla. Parerea mea, cu cat stii mai repede cu atat mai bine. Apropo de planning, as dori si eu o consultatie impreuna cu sotul meu dupa ce ma lamuresc acum. Oricum doctoressa, felicitari pt acest forum si pt raspunsuri, m-au ajutat anul trecut si acum, dupa cum vezi, am devenit si membru.

Ultima oara a fost editat de daliana (2007-07-05 12:44:38)

#16 2007-07-05 13:22:09

Al Pacino
Administrator

daliana...semnele de inflamatie sunt prezente in sarcina(adica leucocite mari, VSH crescut)...febra si frisonul insa nu sunt normale...tu ai avut probleme din pricina incompetentei...fenomen des intilnit din nefericire in lumea medicala de la noi....
...daca la planning inseamna la mine...iti multumesc pentru incredere si te astept oricind crezi ca ti-ar fi utila o astfel de consultatie

#17 2007-07-05 13:46:53

kitty_024
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

...imi explica cineva ce e un avort menstrual?adica amavut un ovul fecundat si s-a eliminet la menstruatie??....exista urmari ?complicatii ce ar putae aparea dupa?...
...deci ar trebui sa fac o ecografie??asta pare cel mai indicat dupa cate am vazut aicea,din ce ati spus toate.si sa caut un cabinet de planning,,ceea ce in botosani e greu de gasit:Pgrater..ouh....abstinentza ma ashteapta dupa ce scap de asta:P

#18 2007-07-05 13:51:33

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu_vreau a scris:

ralluka a scris:

pe cand imi faceam eu teste de sarcina era 200...cel putin in iasi.

http://www.efarma.ro/products.php?id=1531

#19 2007-07-05 13:59:48

o'hara
Platinum member

acum dupa ce am vazut imaginea mi-am dat seama ca nu despre asta vb ci despre clear blue. mea culpa tongue oricum, asta e cel mai bun, iar pe locul 2 e sure check-ul.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.