|
Nu esti logat.
Urgent please#1 2007-07-04 19:34:17
urgent pleaseca o pura dovada a prostiei mele m-am lasat dusa de val si pentru ca nu aveam protectie am facut-o fara prezervativ...nu a ejaculat in mine, el e foarte sigur si eu l-am vazut ca s-a retras inainte...dar dupa aceea am realizat riscurile si am inceput sa ma panichez ...menstruatia trebuie sa imi vina peste o sapt,si perioada fertila nu am cum sa o calculez deoarece am ciclul neregulat...este cazul sa iau postinor(ar fi pentru prima data)?...va rog help me Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #2 2007-07-04 20:06:41
Re: urgent pleasedaca nu a ejaculat in tine te panichezi degeaba! stai linistita,nu lua postinor! Offline #3 2007-07-04 23:13:52
Re: urgent pleasenu lua postinor Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #4 2007-07-04 23:35:11
Re: urgent pleaseprea tarziu....am luat deja dupa 3 ore de la contact...am discutat cu prietenul meu si am vrut sa fim siguri ca nu sa intamplat nimic...dar am si eu o intrebare pentru doctoressa:daca am luat postinor acum si mie menstrutia trebuie sa imi vina peste o sapt cum imi dau seamea daca mi-a venit cand trebuie ...ma gandesc sa nu imi apara spottingul de la postinor(care nu am inteles dak este neaparat necesar sa apara?!) peste mesntrutie...este posibil acest lucru?..please help me ca vroiam de luna aceasta sa incep anticonceptionalele(le-am si cumparat) dar acum cred ca o sa incep de luna viitoare Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #5 2007-07-04 23:57:09Re: urgent pleasenu stiu raspunsul la intrebarea ta ; o sa ti-l dea cineva care stie... insa vreau sa-ti amintesc sa iei si a2a pastilutza la 12 ore dupa prima! Ultima oara a fost editat de annna (2007-07-04 23:58:21) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-05 00:09:26
Re: urgent pleaseeu shtiu ca nu e neaparat sa apara spotting-ul...cel putin eu, dupa ce am luat postinor nu am avut si totul a fost ok...dar sa mai asteptam pareri. Offline #7 2007-07-05 11:35:25
Re: urgent pleaseanamihaela, citeste cu atentie te rog: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-07-05 11:48:32
Re: urgent pleasepai ...niciodata nu am tinut evidenta prea clara a menstruatiilor...dar in ultimele luni mi-am notat si pana in clipa asta cel mai scurt ciclu a fost de 27 de zile si cel mai lung de 30....si din aceasta cauza am tras concluzia(probabil foarte gresita ) k ar trebui sa imi vina peste o sapt deoarece luna trecuta mi-a venit in data de 14....si daca puteti sa ma lamuriti si pe mine: este necesar acel spotting? si am zis sa le incep de luna viitoare deoarece eu plec peste cateva zile din localitate si nu voi mai avea ocazia sa fiu dusa de val(si nici nu voi mai permite sa se intample acest lucru)..multumesc mult Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #9 2007-07-05 11:53:57
Re: urgent pleaseasadar ai ciclul regulat, la 27-30 zile....ai tras deci corect concluzia ca trebuie sa iti vina peste o saptamina...restulrationamentelor au fost gresite asadar: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|