homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Admitere la facultate-13

#229 2010-07-21 18:11:09

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: admitere la facultate

Scarlet_Autumn a scris:

am intrat la buget, la ambele specializări alese  happydance  partydance
april, succes!  majoreta

unde? big_smile
si mai ales ce alegi

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#230 2010-07-21 18:48:58

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

siguuuuuur se retrag 3 din 101
eu anul trecut am fost a 23-a la buget si am ramas a 17-a, iar sub mine, s-au mai retras o gramada

#231 2010-07-21 18:53:19

carmen_21
Insomniac member

Mai greu se retrag oamenii de la buget, mai ales daca s-a intrat cu examen (asa stiam ca e la Istorie). Dar nu e batut in cuie!
Asteapta sa vezi ce o sa fie si la Stiinte Politice, si atunci o sa poti sa te gandesti mai bine. Diferenta de sutimi chiar nu conteaza, ci ordinea, dar gandeste-te ca foarte multi au dat, ca si tine, la mai multe facultati. Iar aia 2 din fata ta poate nici nu vor sa ramana, iar unu de la buget s-o retrage totusi big_smile

#232 2010-07-21 18:58:47

taisha
Hero member

chiar sunt curioasa sa spui cati s-au retras, dar cu siguranta intri wink

#233 2010-07-21 19:26:43

carmen_21
Insomniac member

Daca a fost pe baza de dosar, sigur-sigur se retrag. Eu eram a nu stiu cata la taxa (pierduta de tot) la romana-portugheza si dupa un timp ajunsesem la buget big_smile Dar n-am ramas acolo; totusi mi-am retras dosaru ca un copil cuminte ca sa dau si altora o sansa tummenupp

Publicitate

loading...

#234 2010-07-21 19:55:50

taisha
Hero member

scufigroparul a scris:

taisha a scris:

chiar sunt curioasa sa spui cati s-au retras, dar cu siguranta intri wink

mai e de asteptat, pana pe 28.
sper doar sa nu se faca manarii..ca prin toate partile ,de altfel..
tu esti tot la istorie sau ? nustiu

nu, eu sunt la litere, dar crede-ma ca peste tot se retrag.
stiu nu numai de la mine, dar de la toti prietenii care si-au pus dosare anul trecut.. se retrag f multi, chiar si de la buget, pentru ca majoritatea isi pun 2-3 dosare, iar cei care au medii mari, automat intra in mai mute locuri la buget, si raman la o singura specializare

#235 2010-07-21 21:00:24

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

carmen_21 a scris:

unde? big_smile
si mai ales ce alegi

păi dintre rom-eng şi eng-rom, o aleg pe ultima, adică engleză-rom?nă.  lol  (?n cluj)  Asta simt că mi-ar plăcea să fac, deşi toată lumea ?mi sare-n cap că mă limitez cu fac. de litere.. roll
carmen şi taisha, voi sunteţi la litere, nu ? a 3-a limbă c?nd o aleg, la ?nceputul anului? (vreau norvegiană şi nu era nimic specificat de asta ?n fişa de admitere)

Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2010-07-21 21:01:41)

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#236 2010-07-21 22:34:43

carmen_21
Insomniac member

Scarlet, eu sunt la litere dar nu sunt la sectia cu limba straina.
Stiam ca dupa ce incepe anul se alege a 2-a limba ( eu nu iau in calcul lb romana, de-aia zic a doua lol ); importanta e prima, restul se stabilesc pe parcurs- zic restul pt ca mi se pare ca poti sa iti iei si 2 pe langa limba "principala"

Si nu mai lua in calcul ce zice lumea daca tie asta iti place forgetit Mie mi se pare o specializare frumoasa.

#237 2010-07-21 23:02:41

Miho
New member
Inregistrat: 2009-12-27

Si eu am intrat la buget big_smile si inca ce m-am temut ca nu intru tongue
Felicitari Scarlet! smile

❝ Beauty is not in the face;
beauty is the light in a heart. ❞
― Kahlil Griban

#238 2010-07-21 23:10:58

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

cand vad ca voi deja ati aflat ma cuprinde asa o neliniste lol vreau si eu sa afluuuu. pe net ati vazut rezultatele sau ati fost la facultate?

bebe V., soarele si luna

#239 2010-07-21 23:23:00

Scarlet_Autumn
Sr. member

Miho a scris:

Si eu am intrat la buget big_smile si inca ce m-am temut ca nu intru tongue
Felicitari Scarlet! smile

mulţumesc la fel!  puss pe ce loc eşti ?

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#240 2010-07-21 23:24:28

Miho
New member

Eu pe net. Ni s-a spus ca vom afla maine rezultatele dar am aflat mai devreme din fericire big_smile Poate vei afla si tu mai devreme smile

@ Scarlet, locul 3 big_smile

Ultima oara a fost editat de Miho (2010-07-21 23:26:03)

― Kahlil Griban

#241 2010-07-21 23:27:13

Scarlet_Autumn
Sr. member

L.E. te-am văzut.  big_smile

Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2010-07-21 23:28:07)

#242 2010-07-21 23:32:22

Miho
New member

hehe tongue tu pe ce loc ai intrat?
btw si eu vreau sa stiu cum e cu limba a 3-a mai exact hmm

― Kahlil Griban

#243 2010-07-22 08:22:24

taisha
Hero member

Scarlet_Autumn a scris:

carmen_21 a scris:

unde? big_smile
si mai ales ce alegi

păi dintre rom-eng şi eng-rom, o aleg pe ultima, adică engleză-rom?nă.  lol  (?n cluj)  Asta simt că mi-ar plăcea să fac, deşi toată lumea ?mi sare-n cap că mă limitez cu fac. de litere.. roll
carmen şi taisha, voi sunteţi la litere, nu ? a 3-a limbă c?nd o aleg, la ?nceputul anului? (vreau norvegiană şi nu era nimic specificat de asta ?n fişa de admitere)

scarlet, da, dupa inceperea anului, o sa vezi prin fac o gramada de afise, pentru diverse limbi.. te poti duce la toate, sa vezi ce si cum, profii te primesc, si vreo 2 sapt te poti duce asa, fara sa treci in contractul de studii... si alegi apoi ce-ti place. Si poti alege mai multe limbi, nu una, eu de ex eu am portugheza si italiana. Cursurile astea facultative sunt foarte misto, nu au profii pretentii mari la tine, pentru ca nu-s obligatorii, dar explica f fain.. Nu se face prezenta, iar examenul e mai mult o formalitate, adica toata lumea ia 9-10. Iar de norvegiana, stiu ca toti colegii care au ales-o sunt incantati  tummenupp
Iar, cand termini facultatea, pe diploma, o sa-ti scrie licentiat in: engleza, romana, norvegiana, etc... Deci ti se trec si facultativele, dar numai daca le-ai facut 4 semestre. Deci, poti incepe un curs facultativ si in anul 2.
Si inca o chestie, pe care noi am aflat-o abia acum cateva zile, (poate tu stiai), daca intri la buget, ramai la buget pana termini, indiferent de medii sau examene restante, si treci la taxa numai prin exmatriculare (daca pici acelasi examen de 4 ori treci automat la taxa )

Ultima oara a fost editat de taisha (2010-07-22 08:26:38)

#244 2010-07-22 09:34:05

Scarlet_Autumn
Sr. member

taisha, mulţumesc!  puss atunci o să-mi aleg cel mai probabil 2 limbi facultative big_smile (dar..?ntrebare - c?te ore pe săptăm?nă sunt pt o limbă opţională?)

C?t despre faza cu buget - taxă, n-o ştiam. You've made my day ! lol Chiar ?mi zicea un prieten de la poli că aşa-i şi la ei, dar nu am ştiut că se procedează la fel şi la litere. Atunci cei de la taxă nu mai au şanse pe parcursul facultăţii să treacă la buget?  hmm N-am observat nimic referitor la asta pe site.

#245 2010-07-22 09:54:20

taisha
Hero member

Scarlet_Autumn a scris:

taisha, mulţumesc!  puss atunci o să-mi aleg cel mai probabil 2 limbi facultative big_smile (dar..?ntrebare - c?te ore pe săptăm?nă sunt pt o limbă opţională?)

C?t despre faza cu buget - taxă, n-o ştiam. You've made my day ! lol Chiar ?mi zicea un prieten de la poli că aşa-i şi la ei, dar nu am ştiut că se procedează la fel şi la litere. Atunci cei de la taxă nu mai au şanse pe parcursul facultăţii să treacă la buget?  hmm N-am observat nimic referitor la asta pe site.

pt facultative e un curs pe saptamana, adica 2 ore, deci nu incarca prea tare programul.
Cei de la taxa trec la buget numai daca se retrag sau sunt exmatriculati cei de la buget.
oricum, la taxa, nu raman multi studenti, nu confirma locul.. O sa vezi ca se injumatatesc.. La mine la franceza, anul trecut, din 40 si-au confirmat locul 4  va iar pe parcursul anului s-au retras 12 colegi, deci vom fi toti la buget.

De fapt asta e si marea problema a facultatii, raman fara studenti la taxa, si implicit nu mai au profit, fondurile sunt foarte putine. Ai sa vezi ce saraca e facultatea lol in clase sunt banci din-alea de am prins doar prin clasa 1, iarna e foarte frig, de-abia dau putina caldura dimineata, dar dup-amiaza ingheti. Dar in schimb, se invata, si e foarte multa corectitudine.. Nu se merge cu atentii la profi, nu se misca la examene, profii sunt foarte de treaba si dispusi sa te ajute. Daca mai ai intrebari, iti rasp cu placere puss

#246 2010-07-22 11:05:39

Scarlet_Autumn
Sr. member

poate de-asta au şi lăsat admiterea pe bază de dosar, să mai primească nişte bănuţi.. (fiecare specializare aleasă = 180 lei ).

mulţumesc, o să mai am destuuule ?ntrebări pe parcurs.. (vii un pic şi la viaţa ?n căminchicot )

#247 2010-07-22 13:03:43

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

eu nu stiu unde sa intru sa aflu rezultatele. abia maine se vor afisa, dar as vrea sa stiu de azi o adresa exacta sa nu stau maine sa caut ca disperata.
miho, tu ce ai scris, pe unde ai intrat de ai aflat? eu am intrat pe site-ul universitatii, dar inafara de licenta si master nu mi-a aparut nimic. si am scris in toate formele posibile "admitere 2010", "rezultate", "rezultate admitere 2010", "facult de socio si psiho" etc si nimic sad

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.