|
Nu esti logat.
Stafilococ#1 2007-07-06 00:20:54
StafilococTratamentul consta in antibiotic+ovule cu antibiotic pt mine si antibiotic+crema pt sot. E o idee rea ca si eu sa folosesc crema (cu care se da el), asta la exteriorul vaginului , sau sunt suficiente ovulele?(ma gandesc ca ele actioneaza numai in interior). All good things come to those who wait Offline #2 2007-07-06 00:22:10
Re: Stafilococnu cred ca strica crema,dar daca ar fi fost nevoie crezi ca nu ti-ar fi spus dr? Offline #3 2007-07-06 11:55:43
Re: Stafilococcum sa actioneze doar in interior? ca doar se topesc si curg! si le gasesti(mare parte)pe chilot a doua zi dimineata! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-07-06 11:58:16
Re: Stafilococmai bine asc de sfatul medicului dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #5 2007-07-06 14:50:22
Re: StafilococVad si eu ca le gasesc pe chilot. Ce m-a nedumerit a fost ca mi-a dat "instructiuni "cum sa se unga el , pe tot penisul , pe testicole ,. peste tot . Mi-a zis ca e destul de greu sa scap de afurisita asta de boala daca nu tin tratamentul corect. Si dupa atatia ani de chin chiar vreau sa fac totul "ca la carte" , chiar daca par exagerata. Deja mi-am fiert jumate de sifonier , le-am calcat ude de mi-a venit acru (prosoape , lenjerie , cearceafuri) si fac tot ce mi-a zis doctorita. De vreme ce a insistata atat de mult sa se unga el peste tot , ma gandeam sa o fac si eu . scurgerea o gasesc pe absorbant dimineata dar vroiam sa stiu daca e necesar sa ma ung mai...extins ...si mai sus de vagin , in fine , sa ma ung si eu peste tot . All good things come to those who wait Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-06 14:52:24
Re: Stafilococnu, nu e....stafilococul asta tot va fi pe piele...deoarece e normal sa fie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-07-06 15:02:13
Re: StafilococMultumesc mult All good things come to those who wait Offline #8 2007-07-29 19:43:00
Re: Stafilococdaca ovulele contin antibiotic , avand in vedere ca nu sunt luate pe gura, e necesara abstinenta totala pe durata tratamentului? All good things come to those who wait Offline #9 2007-07-29 20:02:32
Re: Stafilococn pt. ca actioneaza local deci contraceptia nu este diminuata,dar daca iti pui ovle eu stiu ca nu este indicat sa faci sex dar din alte motive VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-07-29 20:17:46
Re: Stafilococasa ma gandeam si eu ca local nu are cum sa afecteze contraceptia dar parca nu eram sigura. mie mi-a zis doctora sa ma spal cu irigatoru inainte sa le pun in fiecare seara asa ca ma gandeam ca daca tot ma spal , ce rau poate sa faca...mersi pt raspuns All good things come to those who wait Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|