|
Nu esti logat.
Rana pe col - tratament sau cauterizare?#1 2007-07-07 18:36:33
rana pe col - tratament sau cauterizare?Am nevoie de un sfat... Am o rana pe col de care stiu de vreo 7 luni. Am facut tratament pentru Trichomonas si Candida si pentru stafilococ prezent in secretia vaginala. Am refacut papanicolau si fcb. Rezultatele sunt urmatoarele: Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #2 2007-07-09 13:29:26
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?care rana? acolo zice "frotiu negativ pt leziune intraepiteliala" deci nu ai nicio rana. tratamentul dat este pt inflamatie. mami de minuni Offline #3 2007-07-09 13:54:30
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?si ai warn pentru ca ai postat un mesaj in 2 locuri. Nobody home Offline #4 2007-07-09 19:58:23
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?Pai rana este pe col si e confirmata de 3 medici. Deci ea exista, dar probabil nu mai este sursa aparitiei ei, ca a fost tratata acum cateva luni. Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #5 2007-07-09 20:26:12
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?
eu nu vad unde zice de rana...sincer...ori am intrat in vacanta prea brusc... mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-09 22:06:41
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?cred ca nici un rezultat la testul papanicolau nu iti va spune ca ai o rana pe col...sincer cand mi s-a spus de existenta "ei" nu am acceptat prea usor, avand in vedere ca m-am dus la un control de rutina, neavand nici un motiv de sa suspectez ca ceva ar fi in neregula. Pe urma mi-am dat seama ca este un lucru destul de des intalnit, si faptul ca rezultatul la papanicolau e bun, iar la FCB nu e nimic in neregula, mi s-a explicat ca ea poate disparea in mod spontan, dar ca trebuie sa o si ajutam un pic cu niste ovule care au in compozitie si un antibiotic. Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #7 2007-07-09 23:11:14
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?Si mie mi s-a descoperit o rana pe col (cam prin aprilie) ...o rana care sangera......Si eu m-am speriat......Doctorul mi-a prescris un tratament pe baza de ovule....timp de 10 zile.... Offline #8 2007-07-10 14:36:16
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?Si eu am avut o rana pe col si bineinteles ca nu scria in rezultatul de la test (papa n) de aia m-am dus nedumerita la doctorita care imi zisese ca trebuie sa fac cauterizare si am rugat-o sa-mi explice cum sta treaba , pentru ca in rezultat scria cervicita si nimic de vreo rana. si doctorita mi-a explicat ca aceasta cervicita imi provocase rana. asa ca am cautezizat-o( nu-ti fa griji ca nu doare) pt ca era intr-o stare destul de grava iar acum fac tratament cu cervugid si ma simt bine. mai bine te duci la un medic in care ai incredere si il rogi sa-ti explice pe intelesul tau toate analizele, si daca considera ca trebuie sa faci cauterizare atunci bafta. tot ce ma invinge ma face mai puternica Offline #9 2007-07-10 17:44:25
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?multam adela pt. incurajari, iar faptul ca tu ti-ai rezolvat problema cu tratatment ma face mai increzatoare... Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #10 2007-07-10 17:50:42
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?ely sa stii ca si mie pe retetele primite la diagnostic am trecut cervicovaginita, cervicita si la ultimul control vaginita nespecifica...nu stiu exact tratamentul pe care l-am primit ce anume incearca sa "repare"...infamatia nespecifica sa fie cu betadine si rana cu metronidazol si tergynan??? Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #11 2007-07-10 18:40:53
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?am o intrebare: testul papa nicolau unde se face?la o clinica de ginecologie doar?si cam cat costa?si ce se depisteaza acolo?care-s "punctele principale" care se urmaresc daca sunt afectate sau nu?mersi Offline #12 2007-07-10 21:21:01
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?monika27 : multam adela pt. incurajari, iar faptul ca tu ti-ai rezolvat problema cu tratatment ma face mai increzatoare... Offline #13 2007-07-10 21:42:38
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?merci pt. sfaturi...imi sunt de ajutor. Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #14 2007-07-13 09:51:55
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?Buna fetelor.Si eu am avut o rana pe col,destul de mare pe care am cauterizat-o acum 3 ani.Procedura este simpla si nu simti absolut nimic.Cred ca stresul este mai mult psihic.... Offline #15 2007-07-25 07:12:00
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?as vrea sa aflu si parearea doctoressei referitor la problema mea... intre timp m-am mai documentat in rezultate papanicolau si inclin sa-ti dau dreptate eu_vreau in ceea ce mi-ai raspuns. e posibil sa fie doar o inflamatie si nimic mai mult care sa treaca cu tratament??? Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #16 2007-07-25 12:38:02
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?monica, rana ta pe col s-a datorat infectiei vaginale pe care ai avut-o...asa se intimpla intotdeauna. doar ca din ultimul papanicolau pe care l-ai postat aici inteleg ca nu mai ai nimic. asadar sincer nu imi reiese pentru ce faci tratament, mai ales cu metronidazol pe gura(care e foarte toxoc hepatic) 2 luni??? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-07-25 17:32:14
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?sa inteleg ca nici frecvente PMN si nici inflamatia nespecifica nu se trateaza cu tratamentul pe care l-am primit eu...nu stiu de ce nu sunt mirata...m-am saturat de medici incompetenti! Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #18 2007-07-25 18:30:44
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?scuze! Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #19 2007-07-25 18:45:49
Re: rana pe col - tratament sau cauterizare?buna.eu nu stiu daca ma incadrez aici.nuami ca am patit o faza ciudata si nu prea am curaj sa ma duc la gine si sa-i explic toata faza.am facut intr-o seara cu prietenul meu "prostioare" putin mai dur, in pozitia "woman on top", nuami ca eu eram aplecata foarte tare pe spate.ma dureau parac ovarele, dar in acelasi timp imi placea foarte mult.problema este ca dupa ce am terminat mi-a curs si sange normal si sange maroniu, si de atunci, aprox 2 sapt, in fiecare zi imi curge si am cateodata dureri de ovare.daca stie careva ce mi s-a intamplat, va rog, pretty please, help.prietenul meu are impresia ca dupa trei ani de cand suntem m-a dezvirginat din nou:)))))))) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|