|
Nu esti logat.
Acupunctura#1 2007-07-07 20:14:52
acupuncturaas vrea sa jtiu daca a facut cineva,daca l-a ajutat shi mai ales daca doare.....ca mi-e o frica....de mor :-S don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #2 2007-07-07 20:38:24
Re: acupuncturadaca ti-a recomandat-o cineva specializat fa ca este buna adica trateaza anumite afectiuni in general cele reumatice....nu doare f tare pisca putin la suprafata pielii din cate am inteles #3 2007-07-07 20:44:46
Re: acupuncturami-a recomandat-o un medic,dar mi-e frica de mor...am o frica teribila de ace deshi am 3 tatuaje shi un pierce,dar de alea chiar mi-e frica,plus ca trebuiesc facute multe shedinte....mersi de raspuns Ultima oara a fost editat de Sun_Lady (2007-07-07 20:44:58) don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #4 2007-07-07 20:55:36
Re: acupuncturaEu asist in fiecare zi la servici la terapii cu acupunctura. Unii pacienti sunt foarte sensibili si nu rezista cand e vorba de ace. Dar noi avem si un aparat laser pt acupunctura de la firma weber weber iar la acesta metoda se aplica acele -laser pe punctele respective iar pacientul nu simte durere, deci e acupunctura cu laser. Altii prefera acupunctura clasica la care se folosesc acele pentru ca spun ca ii ajuta mai bine. Ceea ce pot sa spun este ca avem foarte multe rezultate positive in ceea ce priveste boli cum sunt: artrita, reumatismul, durerile de cap, dureri de dinti, dureri de oase, si asa mai departe. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #5 2007-07-07 20:58:38
Re: acupuncturashi ptr durerea de picioare?ca mor dor un pic si picioarele in spatele geninchilor....mi-e sa nuh fie reumatism,dar daca ar fi reumatism de ce nu ma dor toate oasele? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-07 21:01:52
Re: acupuncturaiti recomand sa incerci cu acupunctura. In primul rand nu pot aparea efecte nedorite, deci rau nu iti poate face. Va durea putin insa va si ajuta. Poate nu ar fi rau sa consulti un medic naturist. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #7 2007-07-07 21:13:19
Re: acupuncturamaine ma duk shi la un naturist...vreau ptr pikiorushe sa ma duk akolo shi ptr nijte chestii care mi-au aparut pe fata...o sa vad ce imi va zice,mersi de raspunsuri don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #8 2007-07-08 19:45:39
Re: acupuncturasaru mana ptr raspunsuri don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #9 2007-07-09 13:56:12
Re: acupuncturatata a facut si nu a simtit nimic. cred ca depinde si de cel care infige acul. Nobody home Offline #10 2007-07-09 14:39:05
Re: acupuncturase poate si asta,cred ca sunt toate combinate:cel care baga acele,relaxarea si de persoana care se lasa intepata don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #11 2007-07-09 23:06:59
Re: acupuncturahih... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|