|
Nu esti logat.
AC si sangele#1 2007-07-08 11:10:23
AC si sangeleam si eu o nedumerire vreau sa incep sa iau AC si dr de familie care a facut si cursuri de specializare in AC mi-a spus ca pot lua pt ca ajuta la dilatarea sangelui ( pt. ca am o mica problema- fibrinogen am 173 si limitele sunt 200-400); pe cand dr ginecolog mi-a spus ca ajuta la inchegarea sangelui si ca nu am voie sa iau. pleas help Offline #2 2007-07-08 13:09:34
Re: AC si sangeleeu stiu ca le poti lua daca ai probleme cu circulatia...dar trebuie sa ai mai mare grija...adica sa ti faci analizele si sa mergi la medic mai des... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-07-09 03:44:54
Re: AC si sangeleeu stiam ca ingroasa sangele...din cauza asta creste si riscul trombozei.... daca doctorul ginecolog ti-a spus ca nu ai voie sa le iei...probabil are dreptate. Poti totusi sa ceri si o alta parere (eventual un doctor de planning...ca am inteles ca au mai multa rabdare sa te asculte si sa-ti explice). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|