homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Testicul dislocat?

#1 2007-07-08 22:44:11

Romascu
Membru
Inregistrat: 2007-07-08

Testicul dislocat?

De vreo luna ma doare testicolul drept,nu e o durere constanta,e o senzatie de discomfort,parca ar fii dislocat,se intampla la interval de cateva zile.Si mai am inca 2 probleme cred cauzate de prima:

Cantitatea spremei s-a injumatatit cel mult si sunt prezente niste "bilute" dense si lipicioase,si glandul nu mai secreta deloc smegma.Testicolul drept are o pozitie usor alterata fata de cel stang.

Am 16 ani,am suferit in trecut o usoara interventie chirurgicala,nu stiu numele,dar e una foarte fregventa glandul nu putea "iesi afara".
Sa consult un medic,am motive de ingrijorare?

Va multumesc pentru timpul acordat.

#2 2007-07-08 22:46:25

andrutza
Vizitator

Re: Testicul dislocat?

probabil ti-a fost facuta o circumcizie......da e bine sa te duci la un medic urolog sau dermatolog.

#3 2007-07-09 13:23:04

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Testicul dislocat?

da, este cazul sa consulti un medic si asta intotdeauna cand observi o schimbare simptomatica cum e si cazul tau. mergi deci la un urolog.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.