|
Nu esti logat.
De ce nu merge romanul la dentist?#1 2007-07-09 16:54:29De ce nu merge romanul la dentist?Citeam ieri pe un forum de medicina un mesaj de-a dreptul neverosimil: un domn spunea ca are dintii atat de "dezgoliti" din gingie ca ii vede aproape complet .. si se intreba retoric daca ar fi totusi cazul sa vada un dentist. Un al pacient cu un posibil caz grav de parodontoza (ca si cel mentionat deja) spunea ca i se misca dintii foarte tare si ca ii sangereaza gingiile la orice atingere usoara. Offline #2 2007-07-09 17:33:46
Re: De ce nu merge romanul la dentist?eu cred ca partea financiara si frica de a nu da peste cineva foarte pregatit.chiar ieri vorbeam cu o prietena ca a fost la stomatolog pentru o plomba si doctorita i-a umblat acolo,i-a pus plomba dar nu i-a "nivelat-o".si a zis ca mai are cam 2 carii dar va merge cand va avea bani!numai o carie la care trebuie sa pui doar plomba costa 70-80lei,darmite o lucrare la un om adult.zeci de milioane!si eu am fost acum o luna si am lasat acolo 240 lei!nu mi-a fost deloc usor..dar..o data pe an merg si imi mai fac 2 carii.mai am cateva dar..pana in toamna..nici nu ma gandesc sa merg Offline #3 2007-07-09 18:01:23
Re: De ce nu merge romanul la dentist?si eu cred ca partea financirara e de vina. expect the worst , hope for the best! Offline #4 2007-07-10 00:25:44
Re: De ce nu merge romanul la dentist?mie una mi=e frica , pot spune k am dezvoltat o fobie chiar . am avut experiante neplacute cu dentistul cand eram mica si asta mi-a ramas intiparita in constient. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2007-07-10 02:40:53Re: De ce nu merge romanul la dentist?Eu am avut in copilarie 2 tratamente de canal pe viu. Doare rau de tot. Si mi se zicea ceva de genul "hai ca mai un pic, hai ca terminam". Dupa fazele astea intamplate pe la 12-13 ani am hotarat de la mine putere ca nu mai merg la dentist nici moarta. Si am stat asa pana pe la 17 ani. nu trebuie sa va zic ca am facut carii, abcese etc. Se tratau se pare cu indiferenta ... Am ajuns sa am un incisiv destul de mancat de carie (si alti dinti, dar asta era vizibil) si mie mi-era groaza la ideea ca trebuie sa merg la dentist. Imi amintesc panica uriasa pe care o aveam cand faceam un abces si ma rugam sa treaca de la sine. Cand ma gandesc la macelarii aia de dentisti imi vine sa ii impusc. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|