homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lene...si somn..

#1 2007-07-10 11:11:09

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

lene...si somn..

de cand a inceput vacanta, cam din a 2-a saptamana nu mai am chef de nimic, pur si simplu stau si lenevesc toata ziua. nu pot sa ma apuc sa citesc nici o carte, nu pot sa mai stau nici pe mess, nu mai pot sa mai ies nici p afara. as dormi toata ziua, dar daca ma pun in pat nu ma ia somnu ci ma apuc si ma gandesc la o mie si una lucruri. noaptea nu dorm bine, ziua sunt obosita. nu stiu ce sa mai fac, pt k aveam o gramada de planuri: sa ma apuc si eu de engleza...sa mai citesc si eu ceva... neutral mi se intampla doar mie? sad

eu cu bibi meu hjarta

#2 2007-07-10 11:19:57

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: lene...si somn..

Fa sport smile,du-te la sala sau iesi la alergat,mie imi da energie sa fac miscare.

#3 2007-07-10 11:25:47

amv
Full member

e o idee... dar pe caldurile astea? big_smile  totusi o sa ii propun lu uby sa iesim la o partida cu rolele big_smile

eu cu bibi meu hjarta

#4 2007-07-10 11:28:28

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Iesi mai pe seara cand se mai racoreste smile

#5 2007-07-10 13:00:23

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

amv a scris:

de cand a inceput vacanta, cam din a 2-a saptamana nu mai am chef de nimic, pur si simplu stau si lenevesc toata ziua. nu pot sa ma apuc sa citesc nici o carte, nu pot sa mai stau nici pe mess, nu mai pot sa mai ies nici p afara. as dormi toata ziua, dar daca ma pun in pat nu ma ia somnu ci ma apuc si ma gandesc la o mie si una lucruri. noaptea nu dorm bine, ziua sunt obosita. nu stiu ce sa mai fac, pt k aveam o gramada de planuri: sa ma apuc si eu de engleza...sa mai citesc si eu ceva... neutral mi se intampla doar mie? sad

asa si eu.simt ca-mi trece asa greu timpul.dar eu am un scop big_smile sa vina luna august si sa vina iubi acasa big_smile

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#6 2007-07-10 13:08:09

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

si eu sunt terminata. A trebuit neaparat sa-mi iau concediu medical ca nu mai rezist. Vremea ma inbolnaveste de-a binelea. Am ameteli, aici la poalele Alpilor e dezastru in ceea ce priveste vremea. Acum sunt 13 grade, maine 25, deci scadere si crestere brusca a temperaturii, plus ploi rapide si apoi iar soare, un dezastru. In fiecare an in luna julie sunt bolnava din cauza vremii, insa nu numai eu ci multi altii.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#7 2007-07-10 13:26:07

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Si mie imi cad ochii in gura mai tot timpul, nu conteaza cum dorm noaptea sau la ce ora ma trezesc...eu insa trebuie sa ma mobilizez ptr facultate...ca mai am de invatat...oare nu exista ceva pastilutze de chef? smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#8 2007-07-10 13:28:35

amv
Full member

si eu ma gandeam tot la niste pastilutze ceva... ca pur si simplu dorm pe mine, dorm in picioare, dorm in parc, dorm p banca big_smile . vb lumea cu mine si eu nici nu pot sa inteleg ce imi zic,  uneori..

eu cu bibi meu hjarta

#9 2007-07-10 14:51:33

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu zic ca e normal sa fii obosita dupa un an de munca... dar te simti si mai obosita daca nu-ti faci un program de somn totusi... ca daca dormi toata ziua, normal ca noaptea nu te mai odihnesti la fel de bine, si vine iar ziua cand ti-e somn etc etc. e un cerc vicios. fa intr-o zi un efort su nu mai dormi, sa vezi ca noaptea dormi bustean big_smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#10 2010-11-17 13:27:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

incepe cu medicul de familie
el iti va da o lista cu analize pe care sa le faci

dormi suficient? mananci suficient?

#11 2010-11-17 13:31:04

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

completez si eu mesajul lui camysh:
ai si alte activitati pe langa facultate? muncesti acasa? ai un serviciu? cu alte cuvinte exista vreun motiv pentru care esti atat de obosita?
pe de alta parte ai prieteni? ai vreun hobby?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#12 2010-11-17 13:37:28

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pai vezi, ti-ai dat singura raspunsul. fa-ti un program cumsecade de masa si de somn, pentru astea sigur ai timp, nu e nicio facultate chiar atat de restrictiva! ocupa-ti timpul liber cu activitati care sa-ti furnizeze energie, fa un sport, iesi la plimbare, ia-ti un catel, etc. nu neglija nici latura spirituala, citeste si ocupa-te si de alte domenii in afara scolii, iesi cu prietenii, mergi la dans (e culmea sa spui ca esti prea "baba"!)
singura trebuie sa te mobilizezi sa iesi din lancezeala asta care presupune scoala apoi stat degeaba (care mai mult te oboseste!), nu are ce medic sa te ajute.
LE: nu esti obosita din cauza lipsei de calciu....
facultatea iti place? adica te simti motivata s-o termini sau nu? ca daca nici nu-ti place ce faci.... nu prea are rost....

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-11-17 13:39:18)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#13 2010-11-17 13:43:55

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

asa am patit si eu..din cauza oboselii si a stresului am facut contact cu betonul intr-o seara..mi-am facut analize, am consultat vreo 3 medici, printre care:cardiolog, endocrinolog si medic internist si nici unul nu mi-a gasit nimic in neregula..mi-a recomandat alimentatie corespunzatoare, somn suficient, mai putine suparari/stres..si mi-a dat un complex de vitamine si cam atat..
cum sa fac si eu, sa dorm destul, sa ma odihnesc, sa mananc corect, cand sunt la 2 scoli, in anul 3 la facultate si anul 1 la asistenta medicala..plec dimineata de acasa si ajung seara la 8..mananc ce apuc, pe unde apuc si cand ajung acasa, imi rezolv treburile pt a doua zi si somn..
subscriu la ce ai zis orangina...sunt lipsita de energie, in weekend invat pt ambele, mai ales ca e perioada partialelor..
ma gandesc si ca toate lunile cat am avut nunti, sambata si duminica aproape in fiecare saptamana, m-a afectat cat de cat cu somnul si asta...plecam sambata dimineata si ajungeam duminica dimineata inapoi acasa, faceam un dus, ma odihneam o ora si plecam la cealalta nunta..daca apucam sa dorm pe drum era bine..
astept cu nerabdare vacanta, sa doooorm mult, sa ma satur, chiar daca de sarbatori o sa trebuiasca sa cant..de asta mi-e dor de perioada cand copilaream sad

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#14 2010-11-17 13:46:14

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

orangina123 a scris:

ah....ma gandeam ca daca imi fac injectii de calciu poate creste un pic si nu mai sunt asa obosita. (am auzit ca e greu spre imposibil sa iti creasca nivelul de calciu daca il ai insuficient)
facultatea nu imi place sad , dar trebuia sa fac si eu o facultate...acuma, dupa 4 ani si jumatate, nu pot sa o iau de la zero grater
faptul ca nu imi place cred ca ma extenueaza atat de tare.

am facut eu injectii cu Ca si degeaba...si nu e recomandat sa faci asa, pt ca iti revii pe moment, apoi el se elimina urinar..mie mi-a dat endocrinologul un complex de ca, d3, zinc, mg pt fixare si catinofort, care este ft ft bun(e natural)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#15 2010-11-17 13:52:17

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

orangina ce facultate faci? la 5 ani ma duce cu gandul la farmacie..medicina..
rasfata-te smile fa o baie lunga, masti, uleiuri, dormi 1-2 ore in plus pe noapte, ia niste vitamine, mananca fructe si ia spirulina, te energizeaza super.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#16 2010-11-17 13:56:53

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

uuu chiar ca dificil, am o prietena in ultimul an la arhitectura... ai termina, nu fi pesimista, asa cum ai inceput-o o si termini big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#17 2010-11-17 16:03:14

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

deobicei la starile d oboseala se recomnadta b-urile tongue si calciu big_smile dar k sa ai un rezultat bun se face 10 zile b1 si b 6 injectabil este absorbit f bine d corp si mai repede daca ai lua pastile (asta pt  ca sucul gastristric il mai reduce)  si calciu ajuta darcred k cel mai bine te ajuta O PAUZA big_smile

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#18 2010-11-17 16:32:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

orangina, parerea mea e ca tu nu esti multumita cu ceea ce faci si asta te "sfarseste". been there, done that. si ca sfat personal... tie ti-e frica sa renunti la ceva care nu-ti place ca sa nu pierzi 4 ani... dar daca nu renunti... "pierzi" o viata in activitatea aia care ti-e nesuferita? gandeste-te bine si raspunde-ti tie

offtopic imi place la nebunie avatarul tau lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#19 2010-11-17 17:10:48

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

eu cand ma simt slabita iau  miere de la plafar. Bine ca nu e miere simpla, are mai multe ingrediente adaugate: catina, propolis, polen, etc. Iau cate o lingurita de trei ori pe zi dupa fiecare masa. Si se simte imediat, e buna si la gust si combate si starile de oboseala. Merita incercata.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.