|
Nu esti logat.
Lene...si somn..#1 2007-07-10 11:11:09
lene...si somn..de cand a inceput vacanta, cam din a 2-a saptamana nu mai am chef de nimic, pur si simplu stau si lenevesc toata ziua. nu pot sa ma apuc sa citesc nici o carte, nu pot sa mai stau nici pe mess, nu mai pot sa mai ies nici p afara. as dormi toata ziua, dar daca ma pun in pat nu ma ia somnu ci ma apuc si ma gandesc la o mie si una lucruri. noaptea nu dorm bine, ziua sunt obosita. nu stiu ce sa mai fac, pt k aveam o gramada de planuri: sa ma apuc si eu de engleza...sa mai citesc si eu ceva... mi se intampla doar mie? eu cu bibi meu Offline #2 2007-07-10 11:19:57
Re: lene...si somn..Fa sport ,du-te la sala sau iesi la alergat,mie imi da energie sa fac miscare. Offline #3 2007-07-10 11:25:47
Re: lene...si somn..e o idee... dar pe caldurile astea? totusi o sa ii propun lu uby sa iesim la o partida cu rolele eu cu bibi meu Offline #4 2007-07-10 11:28:28
Re: lene...si somn..Iesi mai pe seara cand se mai racoreste Offline #5 2007-07-10 13:00:23
Re: lene...si somn..
asa si eu.simt ca-mi trece asa greu timpul.dar eu am un scop sa vina luna august si sa vina iubi acasa expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-10 13:08:09
Re: lene...si somn..si eu sunt terminata. A trebuit neaparat sa-mi iau concediu medical ca nu mai rezist. Vremea ma inbolnaveste de-a binelea. Am ameteli, aici la poalele Alpilor e dezastru in ceea ce priveste vremea. Acum sunt 13 grade, maine 25, deci scadere si crestere brusca a temperaturii, plus ploi rapide si apoi iar soare, un dezastru. In fiecare an in luna julie sunt bolnava din cauza vremii, insa nu numai eu ci multi altii. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #7 2007-07-10 13:26:07Re: lene...si somn..Si mie imi cad ochii in gura mai tot timpul, nu conteaza cum dorm noaptea sau la ce ora ma trezesc...eu insa trebuie sa ma mobilizez ptr facultate...ca mai am de invatat...oare nu exista ceva pastilutze de chef? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2007-07-10 13:28:35
Re: lene...si somn..si eu ma gandeam tot la niste pastilutze ceva... ca pur si simplu dorm pe mine, dorm in picioare, dorm in parc, dorm p banca . vb lumea cu mine si eu nici nu pot sa inteleg ce imi zic, uneori.. eu cu bibi meu Offline #9 2007-07-10 14:51:33
Re: lene...si somn..eu zic ca e normal sa fii obosita dupa un an de munca... dar te simti si mai obosita daca nu-ti faci un program de somn totusi... ca daca dormi toata ziua, normal ca noaptea nu te mai odihnesti la fel de bine, si vine iar ziua cand ti-e somn etc etc. e un cerc vicios. fa intr-o zi un efort su nu mai dormi, sa vezi ca noaptea dormi bustean Just like a tattoo I'll always have you... Offline #10 2010-11-17 13:27:51
Re: lene...si somn..incepe cu medicul de familie Offline #11 2010-11-17 13:31:04
Re: lene...si somn..completez si eu mesajul lui camysh: "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #12 2010-11-17 13:37:28
Re: lene...si somn..pai vezi, ti-ai dat singura raspunsul. fa-ti un program cumsecade de masa si de somn, pentru astea sigur ai timp, nu e nicio facultate chiar atat de restrictiva! ocupa-ti timpul liber cu activitati care sa-ti furnizeze energie, fa un sport, iesi la plimbare, ia-ti un catel, etc. nu neglija nici latura spirituala, citeste si ocupa-te si de alte domenii in afara scolii, iesi cu prietenii, mergi la dans (e culmea sa spui ca esti prea "baba"!) Ultima oara a fost editat de alinda (2010-11-17 13:39:18) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #13 2010-11-17 13:43:55
Re: lene...si somn..asa am patit si eu..din cauza oboselii si a stresului am facut contact cu betonul intr-o seara..mi-am facut analize, am consultat vreo 3 medici, printre care:cardiolog, endocrinolog si medic internist si nici unul nu mi-a gasit nimic in neregula..mi-a recomandat alimentatie corespunzatoare, somn suficient, mai putine suparari/stres..si mi-a dat un complex de vitamine si cam atat.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #14 2010-11-17 13:46:14
Re: lene...si somn..
am facut eu injectii cu Ca si degeaba...si nu e recomandat sa faci asa, pt ca iti revii pe moment, apoi el se elimina urinar..mie mi-a dat endocrinologul un complex de ca, d3, zinc, mg pt fixare si catinofort, care este ft ft bun(e natural) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #15 2010-11-17 13:52:17
Re: lene...si somn..orangina ce facultate faci? la 5 ani ma duce cu gandul la farmacie..medicina.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #16 2010-11-17 13:56:53
Re: lene...si somn..uuu chiar ca dificil, am o prietena in ultimul an la arhitectura... ai termina, nu fi pesimista, asa cum ai inceput-o o si termini Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2010-11-17 16:03:14
Re: lene...si somn..deobicei la starile d oboseala se recomnadta b-urile si calciu dar k sa ai un rezultat bun se face 10 zile b1 si b 6 injectabil este absorbit f bine d corp si mai repede daca ai lua pastile (asta pt ca sucul gastristric il mai reduce) si calciu ajuta darcred k cel mai bine te ajuta O PAUZA Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #18 2010-11-17 16:32:57
Re: lene...si somn..orangina, parerea mea e ca tu nu esti multumita cu ceea ce faci si asta te "sfarseste". been there, done that. si ca sfat personal... tie ti-e frica sa renunti la ceva care nu-ti place ca sa nu pierzi 4 ani... dar daca nu renunti... "pierzi" o viata in activitatea aia care ti-e nesuferita? gandeste-te bine si raspunde-ti tie Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #19 2010-11-17 17:10:48
Re: lene...si somn..eu cand ma simt slabita iau miere de la plafar. Bine ca nu e miere simpla, are mai multe ingrediente adaugate: catina, propolis, polen, etc. Iau cate o lingurita de trei ori pe zi dupa fiecare masa. Si se simte imediat, e buna si la gust si combate si starile de oboseala. Merita incercata. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|