|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele Jeanine#1 2007-07-10 22:41:04
anticonceptionalele JeanineSalutare tuturor! Am o problema la care am nevoie urgenta de un raspuns. Am uitat sa iau un drajeu de Jeanine din a treia saptamana si mai rau de atat, am observat abia cand mi-i sa terminat folia (adik atunci cand ar fi trebuit sa le termin) ca mai am un drajeu... Am incercat sa imi amintesc.. si stiu sigur ca am luat bine primul drajeu din saptamana a treia, dar mai incolo nu imi amintesc... Mentionez ca mi-a venit ciclu (care inca persista) din a patra zi a saptamanii a 3 -a dar nu i-am dat importanta, crezand ca este o scurgere. Va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac!! Offline #2 2007-07-11 21:14:33
Re: anticonceptionalele Jeanineincepi cat mai curand o folie noua si protejeaza-te cu prezervativ pana inghiti 7 pastile de pe ea. Nobody home Offline #3 2007-07-11 22:04:54
Re: anticonceptionalele Jeaninemultumesc mult! N-am citit regulile recunosc! Nu se va mai intampla. Deci sa incep sa iau o folie noua chiar daca n-au trecut 7 zile de la terminarea foliei? Offline #4 2007-07-11 22:11:52
Re: anticonceptionalele Jeanineda. o sa ti se modifice ziua in care vine menstruatia. dar asta e. o poti regla luna viitoare (tot micsorand pauza) Nobody home Offline #5 2007-07-11 22:18:46
Re: anticonceptionalele JeanineM-am linistit un pic, multumesc. Inca o intrebare: E posibil sa fi ramas insarcinata daca am avut contact sexual in perioada asta (adik saptamana a 3 a)? Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-11 22:20:50
Re: anticonceptionalele Jeanineteoretic, da. practic... pe unele prospecte de ac zice ca in a treia saptamana nu e risc asa mare. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|