|
Nu esti logat.
Chlamydia again!#1 2007-07-11 07:23:30
Chlamydia again!Am citit cam tot ce am gasit pe aici despre Chlamydia. O mare parte din nelamuriri mi-au fost indepartate. Totusi mai raman cateva carora nu le-am gasit raspuns in ceea ce s-a scris pana acum si de aceea ma simt nevoit sa apelez la rabdarea dvs. Offline #2 2007-07-11 16:31:58
Re: Chlamydia again!doctoreassa daca esti amabila sa raspunzi macar la cateva din intrebarile de mai sus, as fi recunoscator. Offline #3 2007-07-12 07:10:39
Re: Chlamydia again!Multumesc alexia, mi-ai fost de un real ajutor. Totusi, daca intretii raporturi sexuale cu cineva care are Chlamydia in organism si urmeaza un tratament, afecteaza cu ceva evolutia tratamentului atat timp cat te protejezi folosind prezervativul? Offline #4 2007-07-18 05:05:45
Re: Chlamydia again!Intrebarea ramane valabila. Poate cineva sa raspunda? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|