|
Nu esti logat.
Derutata#1 2007-07-11 11:12:49
DerutataAm fost la medic...m-a consultat si mi-a recomandat yasmine.Dar am citit pe forum ca nu e foarte indicat sa incep sa iau anticonceptionale de la varsta de 17 ani(aproape 18).Ce imi recomandati sa fac? Offline #2 2007-07-11 11:23:21
Re: DerutataEu iau d la 16 jumate.. nu vad unde ar fi problema.. atata timp cat ai fost destul de pregatita sa-ti incepi viata sexuala inseamna ca esti pregatita si pt anti bebe No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #3 2007-07-11 11:53:37
Re: Derutatadin moment ce ti le-a recomandat medicul (care stia foarte bine ce varsta ai), inseamna ca nu este nici o problema. Ia-le linistita! "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #4 2007-07-11 20:50:07
Re: Derutata
pe forumul asta??? unde? Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|